Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son yaşadığınız tartışmaları, kalıcı problemlerin başlangıcı olarak değerlendirmeniz için henüz erken. Olumlu sonuçlara vardırılan tartışmalar, ilişkiyi birkaç adım ileriye götürebilir.

Çözümsüzlükler kalıcı değil. Ama sizin yeni niyetlere yönelik arayışlarınız devam edecek. Önümüzdeki günler içinde umutlarınızı şekillendirebilecek görüşmeler söz konusu.

İki kişiyle verimli para alışverişlerine gireceksiniz. Ama bu ilişkide fazla gerekli olmayan bir gizlilik niyeti içine gireceksiniz. Aile içindeki harcama alışkanlığı sizi yeni tartışmalara sokabilir.

Yakında yapacağınız bir görüşme fırsatlarla dolu. Kendinizi iyi ifade edebilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizdeki dostluk ilişkileri özgün önerilerle daha yapıcı değişimler gösterebilir. Girişken özelliğinizi ortaya koymanız halinde, değişik insanlarla yeni yaşamlar söz konusu olabilir. Yerinde öngörülerinizin belirlediği fırsatları değerlendirme çabalarına gireceksiniz. Abartılmış bir sağlık sorunu bugünlerde sizi gereksiz koşuşturmalara sokabilir.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, 18 Şubat-20 Mart arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Güneş süresince, aşkı ve hayatı ele alış biçiminiz hassas, sezgisel, romantik tarzda gelişebilir. Kişi hem mutlu olabileceği ortamlar arar hem de problemlerinden kurtulmak ister. Ancak gerçekçi olmayı da ihmal etmemelidir. Başkalarına karşı iyi niyetli olmak, sevgilimize karşı bağlılık hissetmek, gerçeklerden biraz olsun uzaklaşmak hoş gibi durabilir. Ancak akıl baştan gitmeden, şöyle bir önümüze ardımıza bakmayı ihmal etmeden. Ruhsal etkileşime bir hayli açık olduğumuz bu süreçte, eğer ilişkimiz veya herhangi bir şey bizde çelişkiler uyandırırsa, durup olan bitene iyice bakalım. Saat 21:52 itibariyle etkili olacak Ay-Yay burcu geçişi, parasal anlamda güce susamışlığın işaretidir. Düşündüğünüz bir yenilik veya istediğiniz bir şeye sahip olmak sizin için son derece önemlidir. Bazen düşünmeden para harcayabilirsiniz. Saat 22:33 Yay-Balık burçları arasında oluşacak sondördün, maddi konularda ve aşk hayatınızla ilgili meseleler üzerinde yanlış değerlendirmelerde bulunmamak için sakin olalım. Abartılı düşünmeyelim. Huzur ve mutluluk her dem bizlerle beraber olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

18 Şubat 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün gelebilecek olan her haber doğruluk payı taşımayabilir. Bu nedenle duyduklarını tartman gerekecek.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal anlamda kendinizi iyi hissedeceğiniz özel bir gün. Aşk hayatınızda ki hoş ve romantik adımlar ruhunuza iyi gelecektir. Arkadaşlarınızın küçük sürprizleri gününüze neşe getirecek.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Para durumunuzu daha iyi hale getirebilecek fırsatlar doğabilir. Ancak harcamalarınızda da oldukça cömert davranabilirsiniz.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjiniz oldukça yüksek ve bunu insanlarla paylaşmayı seviyorsunuz. Bolluk ve bereket bugün hayatınızın merkezinde olacak. Aile hayatınızda da mutlusunuz.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

18 Şubat 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatı keyifli yönleriyle algılayabilir, yaratıcılık isteyen işlerde kendinizi gösterebilirsiniz. Kimliğinizi aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili oluşumlarda göstereceksiniz.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün daha yumuşak ve sakin olabilirsiniz. Alacağınız bazı haberler sizi rahatlatacak. Ancak, hızla meydana gelen gelişmelere ayak uydurmanız zor olabilir. Fazla sorumluluk almaktan kaçınmalı, moralinizi yükseltmelisiniz.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili sorumluluklarınız ve özel hayatınızda ilgilenmeniz gereken konular arasında kalabilirsiniz. Bu durum sizde bir parça gerilim yaratacaktır. Alışverişe çıkarak rahatlamaya çalışmaktan kaçınmalısınız. Aksi takdirde, bomboş bir cüzdanla dönebilirsiniz.

18 Şubat 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 05' 28" R
Ay
Yay
23° 18' 38"
Merkür
Koç
16° 12' 30"
Venüs
Koç
28° 02' 22"
Mars
Balık
27° 52' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 52"
Satürn
Balık
16° 21' 38"
Uranüs
Boğa
22° 12' 37"
Neptün
Balık
28° 50' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 21"
Lilith
Başak
23° 04' 16"
True Node
Koç
15° 27' 23"
Son Güncelleme : 28/04/2024 00:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>