Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz boyunca gözden kaçırdığınız bazı hatalarınızla bugünlerde yüzleşme fırsatı bulabilirsiniz. Sandığınız gibi geri dönüşü olmayan bir yolda değilsiniz. Sizden küçük de olsa bir adım bekleniyor.

İş yaşamınızdaki sıkıntının geçici olduğunun farkındasınız, ama bunun genel bir sıkıntının parçası olduğunu da biliyorsunuz. Yetenekleriniz sizi hiçbir zaman çözümsüz bırakmıyor.

Yakınlarınızın geleceğinizi düşünmenizle ilgili öğütleri şu sıralar çok önem taşıyor. Günü kurtarma yöntemi, sonradan kazandığınız bir özellik. Ama sizi hızlı bir maddi çöküntüye götürebilir.

Taviz vermediğiniz konularda biraz gevşeme içine girmeniz halinde, özel bir ilişkiniz rayına oturacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zamanlama konularında gösterebileceğiniz eksiklikler, yeni oluşturmayı düşündüğünüz ilişkilerde kötü başlangıçların nedeni olabilir. Daha sabırlı yaklaşımlar içine girmelisiniz. Aile içi ilişkilerde duygusallığınızı abartmamanız gerekiyor. Bu ilişkilerde sizi etki altına alan yaklaşımlar, bu ilişkilerdeki bağınızı biraz daha sıkmaya yönelik.

19 Şubat 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, saat 05:12 Ay-Kuzey düğüm görünümü, dostluklarımızı, sosyal hayatımızı ve finansal açıdan durumumuzu gözden geçirmede etkilidir. Elinize geçen miktarın yetersizliği keyifsizlik yaratabilir. Günü planlamada paranın önemi bir hayli belirgindir. Saat 18:20 Ay-Venüs görünüm etkisi, paranın önemini bir hayli vurgulayıcıdır. Sağlık,ve beraberlikte mutlu ve keyifli yaşamanın, kazanç elde etmekle mümkün olacağını düşünürsünüz. Saat 20:43 Ay-Neptün görünümü, aşka yeniden şans vermemizi sağlıyor. -Evet belki yanıldım veya aradığımı bulamıyorum ancak aşksız da duramam diyerek tutkularımızın peşinden gitmemiz için destekliyor. Pazar günümüzün hepimiz için, güzellik, huzur, barış ve sevgi dolu geçmesi dileğimle,

19 Şubat 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hislerine güvenerek hareket edebilirsin. Kendine güvenin sayesinde seni üzmelerine izin vermeyeceksin.

19 Şubat 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Motivasyonunuzu yükseltecek konularla karşılaşmanız bazı kararlar almanızı sağlayabilir. Gündelik yaşamınızı ve sağlığınızı düzenleyebilecek önemli destekler alabilirsiniz. Geleceğe dair önemli kararlar alabilirsiniz.

19 Şubat 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Paranızın değerini daha iyi değerlendirmeye gayret edin. Bugün duygusal açıdan daha fazla şey paylaşabilirsiniz.

19 Şubat 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda artık ciddi tavır takınmalısınız. Sevdiğiniz kişi ciddiyet görmediği zaman bir anda birçok düşünceden vazgeçebilir. Ona yeşil ışık yakmalısınız.

19 Şubat 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile finansal anlamda beklediğinizi alabilir, alım satım işlerinizi başarıyla gerçekleştirebilir, para akışı konusunda rahat edebilirsiniz. Yeteneklerinizi sergilemek, kendinize olan güveninizi insanlara göstermek vehayatında yeni bağlantılar kurmak için ideal bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerde huzur ve güven duygusunu daha yoğun hissedebilirsiniz.

19 Şubat 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınıza veya varsa çocuklarınızın konu ve olaylarına odaklanacaksınız. Üstleneceğiniz parasal sorumluluklar, aile ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir, yalnız bugün harcamalarınızı kontrol edin.

19 Şubat 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün dilediğiniz konular üzerinde yatırım yapabilir, çılgınca da olsa hayalinizde canlandırdığınız konular için para harcamaya girişebilirsiniz.Maddi ve manevi kaynaklarınızı insanlığa fayda ve yardımlaşma için nasıl kullanabileceğinizi tasarlayabilirsiniz. Yatırımlarınızın zihinsel tatmine götüren yolda harcanıyor olması manevi tatmin sağlamanıza neden olabilir. Sosyal aktiviteler, kardeşler ve komşularla ilgili çok ilham verici diyaloglar ve iletişim zenginliğine sahip durumdasınız. Dargınlıklar giderilebilir ve dostluklar geliştirilebilir.

19 Şubat 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal çevrenizde ortaya çıkacak bir soruna müdahale etmek ve çözüm getirmek için hiç hesapta olmayan bir sorumluluğu yüklenmeniz gerekebilir. Bu sırada, fazla karamsar yaklaşımların işleri sadece daha da karıştıracağını unutmamalısınız.

19 Şubat 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 06' 17" R
Ay
Yay
23° 29' 29"
Merkür
Koç
16° 12' 40"
Venüs
Koç
28° 03' 23"
Mars
Balık
27° 52' 57"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 03"
Satürn
Balık
16° 21' 43"
Uranüs
Boğa
22° 12' 40"
Neptün
Balık
28° 50' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 24"
Lilith
Başak
23° 04' 22"
True Node
Koç
15° 27' 21"
Son Güncelleme : 28/04/2024 00:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>