Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinin başlangıcındaki tatlı gerginlikler sizi yarı mutlu ediyor. Geleceğe umutlu bakmanızı engelleyen bir şeyler hissediyorsunuz. Olumlu ya da olumsuz, kararlarınızı geciktirmemelisiniz.

İsteklerinizi gerçekleştirmeyi uzun vadeye bıraktınız. Bu gerçekçi yaklaşımınız, sizi günübirlik stres yaşamaktan koruyacak. Yaşanan genel durgunluktan etkilenmeniz çok doğal.

Bir süre daha sıkıntı çekmeden idare edebilirsiniz. Bir zamanlar önemsemeden kenara ayırdığınız küçük birikiminiz, bu süreci zorlanmadan atlatmanıza yardımcı olacak.

Daha dingin bir tempo içine girmenizde yarar olacak. Son günlerdeki hareketlilikler sizi yıpratmış görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Üretkenliğinizin belli sınırlarda sıkışıp kalması, sizin hatalı seçimleriniz kadar dışınızdaki etkilerle de alakalı. Bununla ilgili olarak belirginleşen destek eğilimleriniz, beklemediğiniz kişilerde ilgi görebilir. Sosyal hayatınıza getirmeye çalıştığınız hareketlilik, belli bir ölçüde tutmaya çalıştığınız standardınızı olumsuz etkileyebilir.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 08:13 Ay-Mars görünümü, yeni haftanın ilk görünümü olup, maddi açıdan durumu analizde bulunmayı işaret ediyor. Planlarımızı yürürlüğe koymak için paranın önemi büyük. Acele etmezsek doğru ilerleriz. Saat 15:31 Ay-Merkür görünümü, kazanmak adına hiç kimseye taviz vermekten hoşlanmadığımızı işaret ediyor. Hem mali hem iç dünyamızda taşları yerine oturtmakta zorlanıyoruz. Önümüzdeki gerçeği değil, bizim için olması gerekeni istiyoruz. Saat 17:38 itibariyle etkili Ay-Uranüs görünüm etkisinde,konusunda hevesliliğiniz artar. Ancak arzuladığınız şey, kendi isteklerinize göre hareket edebileceğiniz bir iştir. Eğer bulunduğunuz alanda kurallar kısıtlayıcı ise veya karşınıza çıkan işler baskı altına alıcı ise isyan etmeniz, kabul etmemeniz mümkündür. Tam tersine özgür hareket edebiliyorsanız sıra dışı işler yaparak kendinizi gösterebilirsiniz. Saat 19:49 Ay-Jüpiter görünümü, ilişki meselelerinde biraz kafamızın karışık olduğunu gösteriyor. Çünkü bir yandan geçmiş kırgınlıklarımız var diğer yandan fazlasıyla irdeliyoruz. Çünkü artık biliyoruz ki, insan zamanla tanınıyor. En başından her şeye dikkat etmek gerekiyor. O nedenle değerlerimize sahip çıkıyoruz. Çünkü bazı insanları anlamak mümkün değil. Belki de bu yüzden biraz mesafeliyiz. Saat 20:56 itibariyle etkili olacak Ay-Chiron görünümü, aşka ve paraya ne kadar ihtiyacınız olduğunu hatırlatıyor. Hassas düşünüyoruz. Bazen içimizden, -Benim en zayıf noktam bu iki konu diye söyleniyoruz. Yeni haftamız sizin için hayırlı gelişmelere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

20 Şubat 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürprizlerle dolu bir gün yaşayabilirsin. Seni mutlu edecek ve heyecanlanacağın bir haber alabilirsin.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Motivasyonunuzu yükseltecek konularla karşılaşmanız bazı kararlar almanızı sağlayabilir. Gündelik yaşamınızı ve sağlığınızı düzenleyebilecek önemli destekler alabilirsiniz. Geleceğe dair önemli kararlar alabilirsiniz.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde beklentilerinizde değişiklikler olabilir. Başarılı olmak istediğiniz konularda en iyisini yapmak için çalışabilirsiniz. Gün içinde güçlü iletişiminiz sayesinde işlerinizi halledebilirsiniz. Gizli kalmış konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kardeşlerinizden yardım alabilirsiniz. Kuşku duyduğunuz konulara balıklama atlamayın.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmiş dönemde yaşadığınız bazı gerginlikler bugün de tekrar edebilir. Özellikle sevdiğiniz insanlarla aranızda her an kopukluklar olabilir. Çevrenize sırlarınızı açmayın.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile finansal anlamda beklediğinizi alabilir, alım satım işlerinizi başarıyla gerçekleştirebilir, para akışı konusunda rahat edebilirsiniz. Yeteneklerinizi sergilemek, kendinize olan güveninizi insanlara göstermek vehayatında yeni bağlantılar kurmak için ideal bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerde huzur ve güven duygusunu daha yoğun hissedebilirsiniz.

19 Şubat 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Motivasyonunuzu yükseltecek konularla karşılaşmanız bazı kararlar almanızı sağlayabilir. Gündelik yaşamınızı ve sağlığınızı düzenleyebilecek önemli destekler alabilirsiniz. Geleceğe dair önemli kararlar alabilirsiniz.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Rahat olacağınız bir gün. Bazı gelişmeler öngördüğünüz biçimde oluşacak. Sevdiğinizin ilgisi ve yardımları moralinizi yükseltecek. Yalnız olanlar, sevgi duygularının yükseldiğini ve hoş ilişkiler kurmaya hazır olduklarını hissedebilirler. Hanım arkadaşlarınızla ilişkileriniz olumlu olacak.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir üstünüz veya otorite konumundaki bir kişi, sorumluluklarınızı herşeyin önüne koymanızı sağlayabilir. Bu durum nedeniyle yorulmanız mümkünse de, ihmal ettiğiniz veya erteleyip durduğunuz işleri halledip sırtınızdaki yüklerden kurtulacaksınız.

20 Şubat 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 59' 04" R
Ay
Yay
21° 53' 06"
Merkür
Koç
16° 11' 16"
Venüs
Koç
27° 54' 15"
Mars
Balık
27° 47' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 20"
Satürn
Balık
16° 21' 02"
Uranüs
Boğa
22° 12' 15"
Neptün
Balık
28° 49' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 59"
Lilith
Başak
23° 03' 32"
True Node
Koç
15° 27' 45"
Son Güncelleme : 27/04/2024 21:42

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>