Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insana karşı takındığınız soğuk tavır, onun sizden uzaklaşmasına neden oluyor. Ancak siz yine de kendinize toz kondurmuyor ve hatanın hep onda olduğunu düşünüyorsunuz. Biraz anlayışlı olmayı ve ilgili tavırlar sergilemeyi öğrenmelisiniz.

Bugün çok yoğun birgünü geçirmeseniz bile kafanızı meşgul eden konulardan dolayı akşama doğru kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Bu konuyla ilgili bazı arkadaşlarınızdan yardım isteyebilirsiniz.

Bir süredir içine girdiğiniz parasal sıkıntı,hayatınızdaki yeni gelişmelerin sonunda sona erecek. Biraz rahatlamanız söz konusu olsa bile bu sizde para harcama eğilimi yaratabilir ve sizi tekrar sıkıntıya sokabilir.

Bugün yorulmamaya ve enerjinizi doğru kullanmaya özen göstermelisiniz. Dinlenmek için kendinize bol bol zaman ayırmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günler içinde bir hukuk işiniz olabilir. Bununla ilgili inatlaşmaların tek yanlı olmadığını görebilmeniz, dışardan gelecek iyi niyetli uyarılara bağlı olacak. Arkadaş çevrenizde tutukluk gösterdiğiniz ve güvensizlik olarak algılanmaya çok elverişli ilişkileriniz var. Kendinizi iyi hissetmediğiniz ilişkileri sürdürme kararlılığınız çok anlaşılır değil.

22 Mart 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay tüm gün boyunca Terazi burcunda hareketine devam ediyor. Bugün hem psikolojik olarak hem fiziksel olarak kendinizi düşük enerjili hissedebilirsiniz. Ay bugün Satürn ve devamında da Plüton ile sert kontaklar kuruyor. Özellikle kronik rahatsızlığınız varsa bugün daha fazla dikkatli olmalısınız. Yorgunsanız kendinizi zorlamayın. Psikolojinizi bozmak isteyen insanlara veya olaylara karşı yine siz dur diyeceksinizdir. Akşam ise bu düşük enerji Ay-Jüpiter kontağıyla beraber yerini mutluluğa, şanslı bir akşama bırakıyor. Saat 21:10'da Ay hareketine boşlukta devam edecek. Artık hayatınızda yarım kalan ne varsa tamamlamak isteyebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

22 Mart 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi sorunlara çözüm arayacaksın!Ay, bugün hava burcunda hareket ediyor. Resmi yazışmalar için ideal bir gün. Aklına takılan meseleleri daha geniş bir bakış açısıyla değerlendirdiğin bir gün seni bekliyor. Çalışma arkadaşlarından bazılarının maddi sıkıntılarına çözüm arayacaksın. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, bir araya geleceğin arkadaşların aracılığıyla, fikirleriyle seni çok etkileyecek biriyle tanışabilirsin. Evli bir Akrep burcuysan, eşinin senin için verdiği emeklerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlayacaksın. Yeni bir bağlantı kurmak için uzun zamandır görüşemediğin bir arkadaşını arayabilir, kendisinden yardım isteyebilirsin. Akşam saatlerinde üzerinde ani bir yorgunluk hissederek, erkenden uyuyabilirsin.

22 Mart 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda önemli başlangıçlar gündeminizde yer edinebilir. İlişkide nasıl bir yere sahip olduğunuzu bilmeniz sizi daha da güçlü kılacaktır.

22 Mart 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Başkalarına bağlı konularda sizi krize sokan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Gizli kalmış konular başınızı belaya sokabilir. Duygusal açıdan mücadele gerektiren konulara çekilebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden, kontrolünüzü kaybedebilirsiniz. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. Gizli düşmanlarınıza karşı dikkatli olmalısınız.

22 Mart 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğitim gibi konularda zihninizin açık olacağı bir günde olsanız da ulaşım aksaklıkları gündeme gelebilir. Yolculuk için pek uygun bir gün değil.

22 Mart 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akrep burçları günün en neşeli insanları olabilirler. Hayata dair yepyeni planlarınız sizi heyecanlandırıyor. Uzun süredir baharı bekleyenlerdensiniz. Gözünüz aydın. Nedendir bilinmez Akrep burçları kışı pek sevmezler, soğuk havayı hiç. Ani kararlar vermekten kaçınmalısınız, özellikle deyerinizde.

22 Mart 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi geliştirmenize engel olan koşullar, bilinçaltı halleri açığa çıkıyor. Sıkıntıları ve sizi engelleyen konuları aşmaya odaklanın. Yol almanıza engel olan bağlılıklar veya bağımlılıklar hızlı biçimde sonlanıyor.

22 Mart 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gizli ilişkilerden sıyrılıp gündelik hayata odaklanma zamanı. Kariyer hayatınızda olumlu etki yapacak kişilerle tanışabilirsiniz. Topluluklar önünde seminer vermek, sunumlar yapmak için uygun. Annenizle olan diyaloglarınız önem kazanabilir. Aile desteğine ihtiyaç duyduğunuz bir dönem.

22 Mart 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yalnız başınıza kalmak, gözünüze çok daha cazip görünebilir. İç dünyanızın derinliklerinde bir kıpırtı, tüm dikkatinizi kendi üzerine çevirebilir. Bunun ne olduğunu anlamak için ruhunuzun derinliklerinde bir gezi yapabilirsiniz.

22 Mart 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 14' 33" R
Ay
Koç
05° 47' 39"
Merkür
Koç
19° 37' 19"
Venüs
Boğa
07° 07' 01"
Mars
Koç
03° 32' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 09"
Satürn
Balık
16° 59' 58"
Uranüs
Boğa
22° 37' 56"
Neptün
Balık
29° 03' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 08"
Lilith
Başak
23° 53' 18"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>