Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkide özveriyi biraz abartarak kullanıma sokuyorsunuz. Bu tarz, heyecanı yeterince yaşayamamanıza neden olabiliyor. Aşkı, öncelikle kendiniz için yaşamayı denemeli, bunu bencillik gibi görmemelisiniz.

Sürekli görüştüğünüz arkadaşınız, sizikonusunda daha kararlı görmek istiyor. Hedeflerinizin ön hazırlığında daha niyetli görüntü vermenizin beklenmesi çok doğal. Kafanızdaki birtakım soruları açığa çıkarmanız yararlı olacaktır

Biraz daha idareli olmayı, kenara bir şeyler koymayı becerebilmelisiniz. Yapay bazı sorumluluklarınız sizi zorluyor. Yakın bir zamanda sevineceğiniz bir para haberiniz olabilir.

Arkadaş ilişkilerinizdeki bağlılık, bazı zaafları gözden kaçırmanıza neden olabiliyor. Bazı dostluklarınıza eleştirel gözle yeniden bakmanız, bu ilişkilere yarar getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sisteme, kurallara karşı duyarlılığınız, hamleci yanınızı bazen frenleyebiliyor. Yakında hazırlıklı olduğunuz bazı konularda ciddi sevinçleriniz olabilir. Hayatınızda sürprizlere yer yok. Olası hüzünlerinizden de, sevinçlerinizden de her zaman haberlisiniz. Şu günlerde kendinize haksızlık etmeye ya da haksızlığa uğramaya açık görünüyorsunuz. Çünkü bir zamandır, duygusallığınız ön planda.

5 Ocak 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 02:10-11:12 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Eviniz, aileniz ve ilişkinizle alakalı konularda hoşgörülü davranınız. Huzur verici ve bütünleştirici yönde hareket etmekte yarar var. Saat 03:53 Mars-Kuzey düğüm görünümü, kendine güvenmenin, hedefine sıkıca kilitlenmenin önemini vurguluyor. İş hayatında ve toplumsal yaşamda kendinizi ifade etmekten kaçınmayın. Çıkarlarınızın farkında olun. Hayatta zorluklar olabilir. Şu andaki şartlar istediğiniz gibi olmasa da, siz bilinçli, sabırlı, azimli olursanız, emin olunuz ki, başarı sizinledir. Saat 11:12 Ay-Başak burcunda ilerlediğinde, işlerimizi iyi takip edeceğiz. Sağlıkla ilgili konulara önem vereceğiz. Titiz düşüneceğiz. Ancak endişeli veya aşırı eleştirel yaklaşımlardan kaçınmalıyız. Saat 14:25 Ay-Satürn görünümü, ciddiyetle hareket etmenin, sorumluluk almanın ve başarılı olmanın işaretçisidir. Bu saatlerde yapılan işler verimli şekilde gelişir. Başkaları tarafından beğenilir. Her şeyin en olumlu, en güzel şekilde gerçekleşmesi dileğimle,

5 Ocak 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile bireyleriyle eşinden ya da sevgilinden dolayı tartışma yaşaman söz konusu olabilir.

5 Ocak 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişten getirdiğiniz korkular artık bitti. Duygusal anlamda yaralarınızı şifalandıracagınız kapılar önünüze bir bir açılacak. Bunlara odaklanmanız sizi geleceğe daha güvenle hazırlıyor olacak. Kuruntularınızı görmezden gelmeyi öğrenmelisiniz.

5 Ocak 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğe yönelik konularda tamamlanmalar olabilir. Aynıçevresinde olduğunuz kişilerle iletişiminizi arttırmak sizi güçlendirebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ani değişiklikler yaşayabilirsiniz. Gün içinde işlerinizde yavaşlamalar olabilir. Mücadelesini verdiğiniz konuları geliştirmek için daha fazla sorumluluk yüklenebilirsiniz.

5 Ocak 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne heyecanlı başlayacak ve dikkatinizi yapmak istediğiniz konulara odaklayacaksınız. Planlarınızı gözden geçirip bazı değişiklikler yapmanız gerektiğini görebilirsiniz.

5 Ocak 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile ilişkilerinizde duygusal incinmelere ve ruhsal olarak geçici mutsuzluk, tatminsizlik yaşamaya müsait bir enerjide olsanız da öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, moralli ve güçlü olacak, eğlenceli ortamlarda yer alabilecek ve en güçlü taraflarınızı herkese gösterebileceksiniz. İlişkilerinizde ani kararlar almamayı tercih etmeniz gereken bir gündesiniz.

5 Ocak 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalabalık yerlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Kariyeriniz için hareket ederken bazı güvensizlikleriniz olabilir, artık bunlardan sıyrılmalısınız. 

5 Ocak 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevrenizden bohem insanlarla vakit geçirebilir onların farklı dünyasına dahil olursunuz. Hayata bakış açıları düşünceleriniz üzerinde etkili olabilir. Böyle biriyle özel bir ilişki içine girebilirsiniz. Kardeşlerinizle yaşadığınız zorluklar ve mücadeleli ortam canınızı sıkabilir. Hisseli ve ortaklı konulara ani çözümler getirmek durumuyla karşı karşıya kalabilirsiniz.

5 Ocak 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller. Uzaktan gelecek bir kişi bir anda hayatınızın akışını değiştirecek.

5 Ocak 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 54' 25" R
Ay
İkizler
00° 59' 14" R
Merkür
Koç
22° 43' 57"
Venüs
Boğa
11° 46' 39"
Mars
Koç
06° 27' 15"
Jüpiter
Boğa
26° 00' 33"
Satürn
Balık
17° 18' 13"
Uranüs
Boğa
22° 51' 05"
Neptün
Balık
29° 09' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 30"
Lilith
Başak
24° 18' 29"
True Node
Koç
15° 17' 23"
Son Güncelleme : 09/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>