Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mart 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüz birlikte olduğunuz kişiden başkasına bağlanmış olabilir. Elindekine razı olma psikolojisi içindesiniz ama tatminsizlik yaşıyor, diğer kişiyi bir daha ne zaman göreceğinizi merak ediyorsunuz. Yanlış bir tutum içindesiniz.

İş yerinizde patronvari tavırlar içine gireceksiniz. Bu tavır, kendinize yakıştırdığınız yeni imajla ilgili. Projeleriniz gerçekçi ve akıllıca olursa insanlar sizi ciddiye almaya hazırlar.

İş hayatınızdaki aktifliğiniz maaşınıza yansıyabilir. Para konularında risk almaktan mümkün olduğunca kaçınmanız gerekiyor. Sizi yüreklendiren kişilerden çok gerçekleri göz önünde bulundurun.

Tartışmalardan kaçınan bir yapınız var. Bu özelliğinizi bilenler üstünüze geliyor. Kendinizi ezdirmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir ilişki ağı içinde, konumunuzu koruma uğraşı içine gireceksiniz. Sizi bu ihtiyaca yönlendiren gelişmelerde belli oranlarda hatalı yargılar içindesiniz. Bu, sizi yersiz endişelere sokuyor. Aşırı bir duygusallıkla yaşadığınız bir üzüntüde, mantıklı bakmanızı engelleyen güçlü takıntılar var. Duygularınızı kontrol altına almadan bu üzüntüyü azaltamayacaksınız.

6 Mart 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 6 Mart saat:10:34-23 Mart saat:03:19 tarihlerinde Merkür-Koç burcunda ilerleyecek. Çalışma hayatıyla ilgili konularda kendimizi tutamamaya, fikirleri açıklamaktan çekinmemeye yol açabilir. İş arayanlar için bu süreç girişim isteği doğurur. Ancak dikkatli olacağız. Önümüzdeki şartlara iyi bakacağız. 23 Mart-15 Nisan tarihleri arasında Merkür-Koç burcunda gerileyecek. İş ortamında veya günlük hayatta ilişkilere dikkat ediniz. Gün boyunca şans hepimizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

6 Mart 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gizemli tavırlarından dolayı şüpheli gözler üzerine çevrilecek. 'Her şey yolunda' mesajı vereceksin.

6 Mart 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yine özel ilişkilerden yana duygusallığın daha ağır basacağı, ilişkide sevgi ve birlikteliğin öneminin daha iyi hissedileceği, karşınızdaki kişinin varlığına şükredileceği harika bir gün olacaktır. İçinizde derin duygusal dönüşümler başlatarak şu ana kadar ilişkide görmediğiniz noktaları daha iyi kavrayabilecek ve karşınızdaki kişinin varlığını daha içten hissedebilecek özel etkiler içinde olabilirsiniz. Bu anlamda yaşadığınız şeyler yaşamda şimdiye kadar unuttuğunuz duyguların toplamı niteliğinde bir durumdur.

6 Mart 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. Duygusal açıdan da kendinizi hem daha güçlü hem de daha heyecanlı hissedebilirsiniz. Değişmek ve yenilenmek istediğiniz bir dönemdesiniz. Gün içinde kendi iç uyumunuzu yakalayabilirsiniz. Bir yandan sezgileriniz güçlenirken bir yandan daha popüler olduğunuz günlerdesiniz.

6 Mart 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünve özel yaşamınızda seçimlerinizi çok iyi yapmalısınız. Aynı anda birden fazla işle ilgileniyorsanız ruhunuzu yansıttığınız ve sezgilerinizin de işaret ettiği baskın gelecek tarafı seçerek yola devam kararı almalısınız. Kalıplaşmış düşüncelerinizden uzaklaşarak yeni fikir ve önerilerinizle kariyer hayatınızı yeniden şekillendirebileceğiniz özel bir dönemdesiniz. Özel hayatınıza gelince başkalarının sorumluluklarını taşımaktan yoruldunuz. Yakın çevrenizin üzerinizde kurduğu baskıdan özgürleşme isteğiniz ön plana çıkıyor kendinizi doğru sözlerle ifade ederek sizin de bir hayatınız olduğunu buna saygı duymaları gerektiğini hatırlatarak istemediğiniz bir şeyi size yaptıramayacaklarının farkına varmalarını sağlayabileceksiniz.

6 Mart 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile ilişkilerinizde duygusal incinmelere ve ruhsal olarak geçici mutsuzluk, tatminsizlik yaşamaya müsait bir enerjide olsanız da öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, moralli ve güçlü olacak, eğlenceli ortamlarda yer alabilecek ve en güçlü taraflarınızı herkese gösterebileceksiniz. İlişkilerinizde ani kararlar almamayı tercih etmeniz gereken bir gündesiniz.

6 Mart 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda yapılacak görüşmeler önem kazanıyor. Günlük işlerinizi kolay organize edebilir, görüşmeleriniz için kendinize vakit yaratabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin.

6 Mart 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür Koç burcuna geçiş yaparak gündelik hayatınıza hız taşıyor. Sağlık konularıyla ilgili ani bir gündemle karşılaşabilirsiniz. Gerekli kontrolleri yaptırmak için uygun bir gün. Ofis ortamında arkadaşlarınızla yeni kararlar alır, yürüttüğünüz projelerde hızlı sonuçlar elde edersiniz. Ama hata yapma riskinizi göz ardı etmemelisiniz.

6 Mart 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, hak ederek kazandığınız maddi değerlerle ilgili olumlu etkiler alacaksınız. Emeğinizin karşılığını sonuna kadar isteyebilirsiniz. Zam, hizmet bedeli veya harçlık gibi konulardaki taleplerinizi dile getirmekten çekinmeyin. Sağlığınıza dikkat...

6 Mart 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 23' 01" R
Ay
Koç
07° 56' 03"
Merkür
Koç
19° 43' 35"
Venüs
Boğa
07° 17' 47"
Mars
Koç
03° 39' 38"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 13"
Satürn
Balık
17° 00' 42"
Uranüs
Boğa
22° 38' 27"
Neptün
Balık
29° 03' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 37"
Lilith
Başak
23° 54' 17"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>