Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlgisini çok çektiğiniz birinin, sizi tanımaya, iç dünyanızı keşfetmeye hakkı olmalı. Aşkı, onu imkansızlaştıran koşullara bağlamanız gerekmiyor. Kendinizi açma konusundaki çekimserliğiniz, karşı tarafın çabasını daha da tahrik edebilir.

İş ilişkilerinizde kırıcı olma endişesini fobi gibi yaşıyorsunuz. Bu konudaki özeniniz, size dost bir çalışma ortamı sağlıyor. Mesleki gelişmenizde önünüz açık.

Ailenizin içindeki para meselesi çözüme doğru gidecek. Paranızı temkinli idare ediyorsunuz. Kısa vadede problemler görünmüyor. Bir paranın miktarıyla ilgili yanlış hesaplar içindesiniz.

Dolaylı bir tanışıklıkla edindiğiniz arkadaşlık, şimdi deboyutunda biçimlenmeye başlayabilir. İş yaşamınızda yeni oluşumlara açık olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ailenize düşkünlüğünüzün artması, duygusal bir ihtiyaca cevap verdiği gibi, aile içindeki bazı geçimsizlikleri de ortadan kaldırabilir. Samimi davranışlarınızla dost çevrenize güven veriyorsunuz. Prensiplerinize bağlılığınız, kimi zaman zor bir insan da yapabiliyor sizi. Bazı kararlarınızı o kadar da ince eleyip sık dokumanız gerekmiyor.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 07:37 Ay-Neptün karşıtlığında rahatlamak gerekir. Günlerden cumartesi ve kendimizi mutlu edecek bir program yapmak en güzeli. Saat 13:23 Ay-Venüs olumlu görünümü, geleceğe dönük düşünmenin, sosyal ilişkilerde güven duygusunu ön plana almanın işaretçisidir. Sizin için en önemli konu, karşınızdaki kişinin kafanızın içinde soru işaretleri uyandırmaması. Bu enerji, sizi rahatlatıyor ve geçmişte yaşananları farklı bir bakış açısıyla ele almanızı sağlıyor. Saat 14:39 sonrası Ay-Güneş olumlu görünümü sizleri rahatlatır. En azından üzerinizdeki baskıları hafifleticidir. Yeni kişilerle tanışmanızı, işlerinizi düzene koymanızı sağlar. Saat 17:22 Ay-Mars görünümü, neyi isteyip istemediğimizin farkında olduğumuzun göstergesidir. Bu enerji, hem başkaları üzerinde etkili olmamızı hem de kararlarımızı net olarak vermemizi sağlar. Saat 17:43 Ay-Jüpiter görünümü, insanları etkileme, ikna etme ve kendi tarafınıza çekme gücü verir. Gayet titiz bir şekilde planınızı uygularsınız. Gerektiğinde başkalarına da yol gösterir, destek sunarsınız. Saat 19:40 Ay-Pluto görünümü sizi destekleyicidir. Çevrenizdeki insanlar üzerinde sözel anlamda etkili olabilirsiniz. Gönlümüzce geçecek güzel bir Cumartesi günü dileğimle,

6 Ocak 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mantıklı tutumunla dikkat çekiyorsun. İlişkindeki sorunları çözüme ulaştırabilirsin.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Heyecan verici tanışmalar bugüne damgasını vurabilir. Sizin aşka dair istekli yapınız ve olumlu davranışlarınız bu tanışmayı daha da çekici bir hale getirebilir. Bu görüşmelerinizi yaparken tamamen pozitif bir tutum içinde olmalısınız.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarla bir arada olmak ve sohbetler açısından destekleniyorsunuz. Aynı zamanda gelecek yönünde plan yapmak da mümkün.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle bekar Akreplerin biraz dikkatli olması gereken bir zaman. Olmaması gereken duygusal yaklaşımlarla karşılaşma olasılığınız var.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hem sosyal hem de oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İş ve para konularında ilginç fikirler, yaklaşımlar geliştirebilirsiniz ya da karşınıza bu fikirlere sahip kişiler çıkabilir.

6 Ocak 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizden insanlarla sizi harekete geçirecek planlar yapabilirsiniz. İşlerinizi organize ettikten sonra kendinize vakit ayıracak, para harcamalarınızı umursamayacaksınız.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Uranüs arasındaki olumlu etkileşim size ani para kaybı yaşatabilir. İyi gibi gördüğünüz her yeni şeye çocuksu bir enerjiyle atılmayın. Aynı şekilde herkesin iyi kalpli olduğuna da kendinizi inandırmayın. Süreçler ve hızlı kararlar size kısıtlı bir zamanda yepyeni konular yaşatır.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

6 Ocak 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 56' 50" R
Ay
İkizler
01° 34' 49" R
Merkür
Koç
22° 46' 16"
Venüs
Boğa
11° 49' 44"
Mars
Koç
06° 29' 10"
Jüpiter
Boğa
26° 01' 08"
Satürn
Balık
17° 18' 25"
Uranüs
Boğa
22° 51' 14"
Neptün
Balık
29° 09' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 38"
Lilith
Başak
24° 18' 46"
True Node
Koç
15° 17' 11"
Son Güncelleme : 09/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>