Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok dikkatli olmalı, aşk konularında insanların algılama yeteneğini ciddiye almalısınız. Son dönemdeki melankolik havanız ilgi çekiyor ve arkasındaki nedeni hissettiriyor.

Son günlerde size sırtını dönen şansınız, yeniden yüzünüze gülmek üzere. Hafta içinde önünüze yığılan işlerden bazılarıyla sorunlarınız olacak. İşlerinizi yavaş, yavaş düzene sokuyorsunuz.

Yakınlarınızla aranızdaki dayanışma size sıkıntı yaşatmayacak. Para darlığınızın arttığı bir dönemdesiniz, ama gelecekte olumlu netlikler var. Beklediğiniz paranın gecikmesi, plan değişiklikleri gerektirmeyecek.

Kolay havaya girme huyunuzu neşeli olaylar dışında frenlemelisiniz. Arkadaşlar arasındaki ciddi, köklü nedenleri olan bir tartışmada tarafsız olma niyetindeyken, farkında olmadan taraf oluyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu hafta sonu değerlendiremediğiniz fırsatları, hafta içinde yeniden yaratma çabalarınız olacak. Bu konudaki ısrarcılığınız göze batabilir. Bazı umutlar bağlayıp gelişmesini beklediğiniz bir konu var. Konu sizi gerçekten umutlandıracak bir boyutta. Fakat gelişmeyi çabuklaştırmak için şimdikinden daha fazla çaba göstermeniz gerekiyor.

7 Ocak 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Pazar günümüz üç önemli görünüm eşliğinde başlıyor. İlki, saat 02:39 Merkür-Uranüs arasında gerçekleşiyor. Sevmek, sevilmek aşkla yol almak, kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmekten yanayız. İş arayışına geçebiliriz veya işimizi daha verimli hale getirmek için çabalayabiliriz. Para o denli önemlidir ki, biraz daha fazla kazanmak için önümüze çıkan bir teklifi apansız bir şekilde kabul edebiliriz. İkincisi, saat 03:39 Mars-Jüpiter kavuşumu burcunuzda gerçekleşiyor. Bu sizin tüm girişimlerinizde başarılı olmanızı sağlayıcıdır. Kişisel anlamda size kuvvet ve düşmanlarınızı yenmede destek olan bu enerji sayesinde attığınız her adım arzu ettiğiniz şekilde sonuçlanabilir. Sağlığınız düzelir, enerjiniz yükselir ve sanki büyük bir kuvvetin sizi sarıp sarmaladığını hissedersiniz. Cesaret ve kararlılık gerektiren her alanda bu enerjiden istifade edebilecek kişilerin başında geliyorsunuz. Güven aşılayan bu enerji, erkeklere karizmatik bir görünüm, bayanlara çekicilik kazandırır. Karşı cins üzerinde etkiniz yükselir. 12 yıl sonra Jüpiter burcunuzda ilerlerken, Mars ile yapacağı bu kavuşum yeni hedeflerin başarılı şekilde tespiti ve elde edilmesinde size ışık ve rehber olacaktır. Üçüncüsü, saat 07:07 Merkür-Chiron görünümü, bizi yeni arayışlara sevk edebilir. Geleceğimi nasıl garanti altına alabilirim, nasıl daha istikrarlı yaşayabilirim, düzgün bir aşk bana nasip olabilir mi? gibi birçok soru kafamızın içinde dolanır durur. Saat 05:51-15:14 arasında etkili olacak boşluk süresince, ılımlı davranmakta yarar var. Etrafımıza karşı belli bir mesafe koyabilir, samimi davranmayabiliriz. Önemli ve acil işlerimizi halletmek için bazı kişilerden yardım almamız, destek görmemiz zor olabilir. İnsanlar sizden fazla beklentili olabilirler. Benim tavsiyem bu talepleri yerine getirmek için gücünüzü zorlamayınız. Saat 15:14 Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu geçiş, başkalarıyla olan her türlü ilişkimizin mercek altına alınmasını sağlıyor. Biz neler bekliyoruz, ne gibi sıkıntılarımız var ve şu andaki mevcut durumdan hoşnut muyuz? Bütün bunları önemseyeceğiz. Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

7 Ocak 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkiler açısından oldukça pozitif ve destekleyici bir gündeyiz. Özellikle ilişkilerin maneviyatınızı besleyen, ruhsal yönünden keyif alabilirsiniz. Karşınıza çıkan kişiler beklenmedik hoş sürprizlerle gelebilir. Huzur duygularınızın yüksek olduğu bir gün.

7 Ocak 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bekâr akrepler, aşk hayatınızda önemli başlangıçlar bugün gündeminizde yer edinecek. İlişkide nasıl bir yere sahip olduğunuzu bilmeniz sizi daha da güçlü kılacaktır. Beklentilerinizi yavaşça kabullendirmelisiniz. Sakinlik içinde olmanız size çok şey kazandıracaktır.

7 Ocak 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında gelecekle ilgili düşünceler, planlar ağır basmakta. Ancak öğle sonrasında yakın beraberliklerde zorlanmalar olabilir.

7 Ocak 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güzel konuşmalarınızla çevrenizi etkileyecek ve karşıt düşüncelere karşı savunma yapacaksınız. Verici yönlerinizi olumlu yansıtabiliyorsunuz. Güven duygunuz gelişiyor.

7 Ocak 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda kendinizi daha iyi ve ılımlı ifade etmeniz gereken bugün, finansal konularda yeni çözümler üretebilir, enerjinizi kişisel gelişim ve sizi rahatlatan ortamlara aktarabilirsiniz. İlişkilerinizde karmik etkilerin hakim olduğu, geçmişin sonuçlarını görebileceğiniz bir gündesiniz.

7 Ocak 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda maddi yönden sizi havalara uçuracak, tam da istediğiniz gibi bir anlaşma ayağınıza gelebilir. Kendinizi birçok açıdan keyifli göreceksiniz.

7 Ocak 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcuna geçmesi gizli ilişkilerinize ışık yakar. Arka planda duran bir kadınla olan diyaloğunuzu geliştirebilirsiniz. Spiritüel konulara ilgi duyan grupların toplantılarına ya da çalışmalarına dahil olmak size iyi gelir. Bir dinlenme merkezinde sevdiklerinizle hafta sonu geçirmek de parlak bir fikir.

7 Ocak 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

7 Ocak 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 17' 51" R
Ay
Boğa
21° 57' 40" R
Merkür
Koç
22° 09' 34"
Venüs
Boğa
11° 00' 07"
Mars
Koç
05° 58' 16"
Jüpiter
Boğa
25° 51' 39"
Satürn
Balık
17° 15' 15"
Uranüs
Boğa
22° 48' 53"
Neptün
Balık
29° 08' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
21° 06' 27"
Lilith
Başak
24° 14' 18"
True Node
Koç
15° 20' 04"
Son Güncelleme : 08/05/2024 12:53

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>