Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni duygularınıza teslim olmaktan başka çareniz yok. İlk başlarda sandığınız gibi, gelip geçici bir şeye benzemiyor. İçinde bulunduğunuz çözümsüzlükten hoşnut görünüyorsunuz.

Bugün yapacağınız küçük bir toplantı sizi yeniden umutlandırıp önünüzü yeniden görmenizi sağlayabilir. İş yaşantınızda bugünlerde fırsatın biri giderken biri gelecek.

Aile içindeki parasal dayanışmanız büyük para sorunları yaşamanızı engelliyor. Önümüzdeki günlerde masrafa girebilirsiniz. Ama bu sevinçli bir harcamaya benziyor.

Bir tartışma görünüyor. Ama bu kalabalıkta mihenk taşı sizsiniz, yani tartışmanın boyutu ve düzeyi size bağlı gibi. Bugün, yarın bununla ilgili gelişmeler başlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında içinizde biriken bir özlemi boşaltacaksınız. İçinizin derinliğindeki sevincin nedeni bu olabilir. Çok özel bir hedefinize uzanan merdivenin ilk basamağına basmak üzeresiniz. Ama bunun farkına varmanız gerekiyor. Çok başka bir konuda da sizi istemeden, bilmeden hataya yöneltenler var. Bu konuda etkilenmeye çok açık duruyorsunuz.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler yeni haftamızın ilk etkili enerjisi, saat 12:07 Güneş-Jüpiter görünümüdür. Bu sizin moral ve motivasyon gücünüzü yükselten, sağlam ve uzun vadeli kararların işaretçisidir. Yakınlarınızdan veya yeni tanışacağınız kişilerdeveya arzu ettiğiniz bir konuda destek görebilirsiniz. Bir yolculuk, görüşme başarıyla sonuçlanır. Bugünlerde verilen kararlar isabetlidir. Yeni bir projede yer alabilirsiniz. Rakiplerinizi geride bırakabilir,teklifi alabilirsiniz. Yükselen ikna gücünüz, başkaları üzerinde etkili olmanızı sağlar. Saat 19:13 Venüs-Jüpiter görünümü, önemli dostlukların, bağlantıların kurulmasında etkilidir. Çevrenizle ilişkiniz gayet güçlenir. Birgirişimi başarılı şekilde sonuçlanır. Sağlam ve uzun vadeli olan her şeyde şansınız bir hayli yükselir. Bugünlerde önemli bir haber alabilirsiniz. Bir toplantı, görüşme lehinize sonuçlanabilir. Tecrübeniz olan bir alanda başkalarına yol gösterebilir, eğitmenlik yapabilirsiniz. Beklediğiniz tayin ve terfi gerçekleşir. Saat 21:28 Ay-Kuzey düğüm görünümü etkisi,hayatında ve ilişkimizde geleceğe dönük düşünmemizi sağlıyor. Her şeyin düzeleceğine inancımızı yükselten bu görünüm, başarılı olma arzumuzu perçinliyor. Saat 22:59 Mars-Pluto görünümü, hem kişisel hedeflerimiz hem girişimlerimiz hem de çalışma hayatımızla ilgili konularda büyük bir kuvvet aşılıyor. Girişimci ve oldukça cesaretliyiz. Geri adım atmaya niyetimiz yok. Son yıllarda üzerimizde baskı kuran her ne varsa ondan kurtulmak isteyeceğiz.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrene verdiğin pozitif etkiden sevdiklerin dahil herkes nasibini alacak.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre kişilerinizin sizden gizlediklerinin ortaya çıkmasıyla beraber duygusal anlamda kendinizi oldukça kötü hissedebilirsiniz. Yalanlara ve kandırılmalara karşı dikkatli olmalısınız. Geçmişte kalan konularla ilgili yersiz dedikodular ve söylemler canınızı sıkabilir.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ön göremediğiniz konular yüzünden belirsizlikler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklar sizi strese sokabilir. İkili ilişkilerinizde duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları yeniden yapılandırmak için ön hazırlık yapabilirsiniz. İletişimden kaynaklanan konularda daha temkinli davranmalısınız.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda başarı olasılığınız yüksek. Gençler haberler alacak ve yepyeni işler bulacaklar. Yıldızlar ilk istikrarlı işini arayanlar için özellikle olumlu bir konumda olacak.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkiler açısından oldukça pozitif ve destekleyici bir gündeyiz. Özellikle ilişkilerin maneviyatınızı besleyen, ruhsal yönünden keyif alabilirsiniz. Karşınıza çıkan kişiler beklenmedik hoş sürprizlerle gelebilir. Huzur duygularınızın yüksek olduğu bir gün.

8 Ocak 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ayağınıza gelen şanslar hızlanmanıza neden olabilir. Hayatınızdaki seçeneklerin arttığını görebilirsiniz. İletişime dayalı işlerinizde karşınıza çıkacak fırsatları mutlaka kullanın.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Biraz daha olumlu ve anlayışlı olmanız gerekiyor. Aslında planlı ve kararlı davranacaksınız. Fakat, hanım arkadaş ve akrabalarınızla aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkları büyütebilir, sevdiğinize karşı sert davranabilirsiniz.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz. Gönül işlerinizdeki durgunluk da bu günlerde hareketlenecek.

8 Ocak 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 37' 29" R
Ay
Boğa
26° 49' 17" R
Merkür
Koç
22° 27' 52"
Venüs
Boğa
11° 25' 06"
Mars
Koç
06° 13' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 56' 26"
Satürn
Balık
17° 16' 51"
Uranüs
Boğa
22° 50' 04"
Neptün
Balık
29° 09' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 33"
Lilith
Başak
24° 16' 33"
True Node
Koç
15° 18' 41"
Son Güncelleme : 08/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>