Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun aşka dair değişik görüşleri size güven vermiyor. Ondan hoşlanıyor, ama duygularınızın daha ilerilere gitmemesi için kendinizi baskılıyorsunuz. Yeni yıl, aşka dair yeni bakışlar getirebilir.

Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir gelişme olabilir. İş ilişkilerinizde bazı sorunlarınız var. Bu sorunlarıhayatınız dışında arkadaşlarınızla paylaşıyor, yanlış bir yerde çözümler arıyorsunuz

Kazancınızı emeğinizin karşılığı olarak yeterli görmüyor, çıkış yolları arıyorsunuz. Önemli miktardaki borcunuzu gününde ödeyemeyeceksiniz gibi görünüyorsa da bazı umut kapılarının tam önünde duruyorsunuz.

Birkaç kişiyi ortak etmeniz gereken bir kararı, tek başınıza vermek üzeresiniz. Sonradan sorumluluğunu kaldıramayacağınız kararlar tehlikeli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aileden birinin sorumluluk aldığı bir işte, ona yardımcı olma niyetiniz var. Bugün, yarın bazı plan değişiklikleri içine girebilirsiniz. Koşulların umulmadık biçimde değişim göstermesi, buna neden olacak. Koşullara anında uyum gösterme yönünde pek yetenekli olmadığınız düşünülse de, bu kez bu konuda eli çabuk davranacaksınız.

9 Ocak 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 01:25 itibariyle Terazi burcunda oluşacak sondördün, mutlaka başarılı olması gerektiğini düşünen bireyin kendi iç derinliklerinde huzura duyduğun ihtiyacın simgesidir. Hayat bize öyle dayatımlarda bulunuyor ki, çalışmalısın, kazanmalısın, büyüklerini saymalısın, susmalısın, kurallara uymalısın, ailenin sözünü dinlemelisin, bir yuva kurup evlenmelisin. Peki biz ne düşünüyoruz, aslında biz ne istiyoruz diye soran yok. Herkes söz birliği yapmış gibi mertlikten, güçlü olmaktan, tuttuğunu koparmaktan dem vuruyor. Ancak hayat denilen ve bir kez yaşanabilecek bu armağanın hiç mi tadı çıkarılmayacak veyahut birileri sırtımızı hiç mi sıvazlamayacak, yaptıklarımız sürekli yetersiz bulunulup sürekli birileriyle mi kıyaslanacağız. Günü olumlu geçirmenin yolu, kendinize özen göstermek. O bunu dedi, şu bunu söyledi diyerek stres altına girmemektir. Saat 10:02 Güneş-Venüs kavuşumu, yakınlarınızla ilişkinizde ciddiyet bir hayli ön planda. Dikkatli ve ölçülü davranacak, aynısını da bekleyeceksiniz. Sorumluluk almayı bilecek, her zorluğun üstesinden gelebileceksiniz. Evet yolunuz kolay değil ancak siz isterseniz başaramayacağınız hiçbir şey yoktur. Saat 12:03 Venüs-Pluto kavuşumu, çevrenizle olan ilişkiniz, özel beraberliğiniz ve mahremiyetinizle ilgili konulardaki hırsın, isteklerin ve ihtiyaçların önemini bir kez daha ortaya koymaktadır. Aşk, güzellik, para sizin açınızdan son derece kıymetlenir. Ne kadar ilgi görseniz de ruhunuzun tatmin olması pek mümkün değildir. Çünkü asıl ihtiyacınız tümüyle yenilenmek, güçlü olmaktır. Bu görünüm, kendiniz için en doğrusu nedir, nasıl bir yaşam, ilişki ve değişim sizin için yararlı olur? Sorularına cevap arayabilirsiniz. Bu cevapların en sağlıklı şekilde tespiti için bu görünüm size destektir. Saat 12:33 Güneş-Pluto kavuşumu çevrenin insan hayatındaki önemini vurgulayan bu görünüm sayesinde, hedefinizi belirleyeceksiniz. Sizin emri altına girmeye, başkalarının baskısı çekmeye sabrınız yok. Şimdi yeni bir çevre edinerek gücünüzü kanıtlamak çabasındasınız. Bu görünüm sizi başkalarının gözünde iradeli, sabırlı, kararlı ve sorumluluklarının farkında bir kişi olarak gösteriyor. Saat 12:45 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında işiniz, sağlığınızla ilgili konuları ve birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda yaşanabilecek problemleri tek başınıza değil, birlikte halledecek şekilde ele almak gerekiyor. Saat 19:12-23:05 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Kimseye anlayış göstermek zorunda değilim diye düşünebilirsiniz. Saat 23:05 itibariyle burcunuzda ilerleyecek Ay etkisinde kendinizden oldukça eminsinizdir. Size göre insan göründüğü gibi olmalı ve olduğu gibi görünmeyi bilmelidir. Hatalarınıza, sevaplarınız gibi sahip çıkabilirsiniz. Esenlik ve huzur dileğimle,

9 Ocak 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın ilk gününde duygusal açıdan hayatı akışına bırakmak, dinlenmek, sessiz, sakin ve huzurlu ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Ancak günlük koşturmalarınız ve enerjiniz bunu yapmanızı zorlaştırabilir. Yolculuklar ve görüşmeler açısından hareketli bir gün.

9 Ocak 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fark etmeden kırdığınız bazı potlar gizliliklerinizle ilgili bazı konuları ortaya dökebilir. Bununla ilgili yakın çevrenizin söylemlerine karşı dikkatli olmalısınız. Arka planda dönen bazı olayları sürpriz bir şekilde önünüze dökülebilir.

9 Ocak 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde stresler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Sizi zorlayan olaylar gündeme gelebilir. Kendinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde riskli koşullardan uzak durmalısınız. Karar almanız gereken durumlarda destek alabilirsiniz. Mücadele vermeniz gereken konularda cesaretli davranabilirsiniz.

9 Ocak 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeteneklerinizin en üst seviyede olduğu bir zamandasınız. Bunu maddi manevi geri dönüşünün olması için elinizden geleni yapın. Kısmetler önünüze yığılacak.

9 Ocak 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca her söylediğinizi düşünmeli ve size iyi hissettirmeyen, zihninizi karıştıran ortamlarda bulunmamayı tercih etmelisiniz. İş görüşmeleri ve seyahatler edebileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sakin iletişim benimsemeyi tercih etmelisiniz.

9 Ocak 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevre iletişiminizde güçlü yönleriniz ön planda olacak. Sosyal medya ve iletişimsel konularda çevrenizi etkilemeyi başaracaksınız. Yaşadıklarınızı gözünüzde büyütmeyin.

9 Ocak 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizi ifade ederken dikkatli davranmayı başaracaksınız. Fakat, farkında olmadan kırıcı bir tutum içine girmeniz mümkün. Özellikle hanım arkadaşlarınız ve akrabalarınızla aranızdaki ilişkileri dengede tutmaya özen gösterin. Parasal konuları fazlasıyla büyütüp ani tepkiler gösterebilirsiniz.

9 Ocak 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanız bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

9 Ocak 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 39' 30" R
Ay
Boğa
27° 19' 07" R
Merkür
Koç
22° 29' 46"
Venüs
Boğa
11° 27' 40"
Mars
Koç
06° 15' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 56' 55"
Satürn
Balık
17° 17' 01"
Uranüs
Boğa
22° 50' 11"
Neptün
Balık
29° 09' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 40"
Lilith
Başak
24° 16' 47"
True Node
Koç
15° 18' 32"
Son Güncelleme : 08/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>