Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güzel bir ilişkiniz, doyumlu bir beraberliğiniz var. İlişkinizi korumak adına karşılıklı verdiğiniz tavizler, ikinizin de birbirinize sevginizin dışında büyük bir saygı duymanızı da sağlıyor.

Fazla sorumluluklar taşıyorsunuz, hayatınızındışında kalanına zaman ayıramıyorsunuz. Şimdilik şikayetçi gibi görünmüyorsanız da, yakın bir zamanda yorgunluğunuzu fazlasıyla hissedebilirsiniz.

Parayla ilişkisinde zaaflı davranan bir yakınınızın, bugünlerde size bazı zararları olabilir. Geleceğe yönelik tasarılarınızın gerektirdiği paranın bir kısmı yakında elinize geçebilir.

Aşk ilişkinizi büyük bir coşkuyla yaşamak yerine, onu istemeden, bilmeden ihmal ediyorsunuz. Sevgilinizle beraberliğinizin düzgünlüğüne aldanıp ilişkinize az zaman ayırıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genelde mutlu birisiniz, ama nedense son günlerde herkesin dikkatini çeken bir karamsarlığınız var. Bunun sebebini siz de anlayamıyorsunuz. Ne sosyal ilişkilerinizde, neilişkilerinizde bugün yaşadığınız iç sıkıntısını doğuracak bir neden yok. Bir şekilde, bu günlerde biraz daha iyimser olmanız gerekiyor. Mutsuz görüntünüz etrafınızdakileri de şaşırtıyor.

26 Haziran 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 01:20 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında güne adım atacağız.  Fikirlerinizi çabucak ve hızlı bir şekilde ifade etmek isteyebilirsiniz. Yeniliklere bir hayli açıksınız. Bazen sabırsız davranabilirsiniz. Çünkü başkalarına uymak istemezsiniz. Ancak yakın çevrenizde bulunan kişilerle iyi geçinmeniz gerekiyorsa özgür davranmanız pek kolay olmayabilir. Saat 02:22-20:56 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Yer değiştirme ve nakil yoluyla başka bir ortamda çalışmak ve yaşamak gibi meseleler  üzerinde ciddiyetle düşünmenin işaretçisidir. Ancak olan resme bakmak gerekir, karar değişikliğinde bulunulmamalıdır. Boşluk süresince, yarım kalan işlerinizi bitirebilirsiniz. İşbirliğine açık olmanızda yarar var. Böylece huzursuzluktan uzak durursunuz. Yakın çevrenizdeki bazı kişilere yardımcı olmanız gerekebilir. Saat 20:56 Ay-Akrep burcu seyir etkinliğinde, başta otorite konumunda bulunan kişilerle olan ilişkiniz olmak üzere geleceğinizi ilgilendiren her konuda  yapıcı düşünmeye çalışmanın zamanıdır. Durumları bu bakış açısı altında düzenlemediğiniz sürece, çevrenizdeki insanlarla anlaşmanız, fikirlerinizi kabul ettirmeniz mümkün değildir. Yüzümüzü gülümseten bir gün olsun. Her işinizde kolaylıklar dileğimle,

26 Haziran 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Sabit düşündüğünüz için yargılanabilirsiniz. Yeteneklerinizin farkında oluşunuz, hiçbir şeyi beğenmemenize yol açıyor. Yaşantınızda gelişen olayların size yüklediği sorumluluklar konusunda kendinizi fazla üzmeyin. Yaşamın bir başka yönünü görüyor olmanız, sizi olumlu değiştirecek.

26 Haziran 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşırı detaycı veya mantıksız istekleriyle sizi bunaltan kişiler olabilir. Her tür yönlendirmeye rağmen, bu kişileri sempatikliğinizi koruyarak yanıtlamaya gayret etmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: 9 Ağustos'a kadar, Mars Yengeç burcuna geçiyor ve ülkemizi ilgilendiren konuları, güvenlikle veya ev ya da aileyle ilgili başlıkları ön plana çıkartıyor ve kısmen de, stres nedeni oluyor. Bu süreçte, duyarlılık ve duygusallık artabilir. Sakinliğimizi korumamız ani tepkilerden kaçınmamız gerekebilir. Bu durum özellikle, Koç, Oğlak, Terazi ve Yengeç burçlarını daha çok etkileyeceği için bu burç mensupları duygusal anlamda gergin veyaanlamında oldukça yoğun denilebilecek bu döneme hazır olmalılar. Bu anlamda, Çarşamba, Perşembe Cuma günü yaşanan ve yaşanabilecek olaylar bugünden başlayarak Ağustos ortalarına kadar sürebilecek dönem açısından çok çok ufak ölçekli birer örnek oluşturabilir. Tartışmalı ortamlardan uzak durmalı, sağlığımıza dikkat etmeliyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Haziran 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündelik işlerinizi tamamlamak için uygun bir gün olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda işlerinizin ilerlemesi pekte rahat olmayabilir. İletişimden kaynaklı problemler çıkabilir. Yakın çevrenizle ilgili değişikliklerle ilgileneceğiniz zamanlar var. Ticari konularla ilgili girişimlerde dikkatli olmanızda fayda var. Günü sakin geçirin.

26 Haziran 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parlak bir gün. Etrafınızdaki insanlardan ilgi göreceksiniz. İltifatlar ve ilgi aklınızı başınızdan alacak.

26 Haziran 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğlen saatlerinden itibaren kalabalık ortamlarda, konser, düğün, davet, organizasyon, seminer ve takım çalışmalarında yer alabileceğiniz, sizin için etkisi pozitif haberler alabileceğiniz, yaşamınızda yeni teklif ve davetlere açık olduğunuz pozitif bir gündesiniz.

26 Haziran 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişime dayalı konu ve olaylar daha çok etrafınızda cereyan edecek. Fikirsel olarak elektrikli, sabırsız ve değişken olabilirsiniz. Özellikle grupsal işlerde yeni deneyimlere açıksınız.

26 Haziran 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlığınıza da dikkat edin, ateşli bir takım rahatsızlıklar olabilir, mideniz hassaslaşabilir, yedikleriniz dokunabilir. Aslında harika fırsat ve şanslar elde edeceksiniz ama işte bu gibi sorunlarda fazla canınızı sıkmasın. Ani patlamalar, öfkelenmeler oluşabilir. Hayır! Aslında Mars bu kadar lanet bir gezegen değil, çünkü size motivasyon ve enerjide sağlayacaktır.

26 Haziran 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir günde çok büyük gelişmeler beklemeyin. Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak.

26 Haziran 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 04' 21" R
Ay
Başak
18° 59' 42"
Merkür
Boğa
02° 17' 19"
Venüs
Boğa
22° 11' 12"
Mars
Koç
12° 54' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 15"
Satürn
Balık
17° 55' 08"
Uranüs
Boğa
23° 20' 33"
Neptün
Balık
29° 22' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 58"
Lilith
Başak
25° 14' 46"
True Node
Koç
14° 54' 25"
Son Güncelleme : 17/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>