Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin gözünde bulunmaz birisiniz. Hayatın birçok alanında kolay kolay uzlaşmayan karakterinizin, beraberliğinizdeki yumuşaklığı aşkın gücünü gösteriyor.

Girişimci bir arkadaşınız sizi işle alakalı bir konuda cesaretlendirmeye çalışacak. Şu andaki işinize engel olmayacak ilave birarayışınız var. Koşulları oluşturma çabalarınızda bugünlerde netice alabileceksiniz.

Bugünlerde birikiminizi arttırma uğraşı içine girebilirsiniz. İleriki günler içinde toplu paraya ihtiyaç duyabileceğiniz bir satın alma işiniz olabilir. Daha hesaplı yaşamaya çalışabilirsiniz.

Çözüm üretme beceriniz, önünüzden sorunları eksik etmiyor. Bugünlerde kalabalık bir konuk ağırlama işiniz olabilir. Bu, pek mutlu bir kalabalık değil gibi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi sürekli arayan dargın olduğunuz yakınınızın sizin için taşıdığı anlam, bu dargınlığı herkes için merak konusu yapabiliyor. Bundan etkileniyorsunuz. Bu duyarlılık, sizi onu aramaya yöneltebilir. Arkadaş canlısı özelliğiniz güçlü dostluk bağları kuruyor. Buna rağmen ilişkilerinizde biraz özenli davranılması gereken biri olarak biliniyorsunuz.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Cumartesi günümüz, saat 07:12 Ay-Güneş görünümüyle başlıyor. Huzurun, paylaşmanın, elimizde olmadan yaşanan sorunları gidermenin bizi mutlu edeceğini söylüyor. Gönlümüzün bir köşesinde hassasiyet yüksek ve evimiz alanı içinde mutlu olmak arzumuz bir hayli önemli. Sevilmek, güven duymak, desteklenmek istiyoruz. Bu görünüm, bu konularda bize yardımcı olabilir.Saat 14:59 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, bir çok meseleyi bazen gereğinden fazla hassas ele aldığımızı, bu nedenle ruhumuzun yorulduğunu söylüyor. Bunları gidermenin, mutlu olmanın yolunu bize gösteriyor. O yol, kendimize bir bakmak, geçmişte takılı kalmamak, hayatı kucaklamakla mümkün. Bu enerji bu anlamda bize destek olabilir. Çevremizle bağlantımızı kesmemeliyiz. İlişkide bulunmalı, konuşmalı, içimizdekileri dışa yansıtmalıyız. Böylece huzurlu olabilir, paylaşımda bulunabilir, sıkıntılarımızdan kurtulabiliriz. Saat 16:00 Ay-Neptün olumlu görünümü, girişim, meslek hayatınız, ailevi konular, sorumluluklarınız, miras, hisseli para, cinsel yaşamınız, paylaşımlarınız yönünde yaşanan gerilimi  biraz olsun hafifleticidir. Bu konularda ideallerinizi şöyle bir gözden geçirmeli, telaş etmeden kendiniz için en uygun olan seçeneği tercih etmelisiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek ve arzu ettiklerinize kavuşmak için gözlemde bulunarak kafanıza takılan tüm noktaları ele almalısınız.Mutlu, keyifli bir Cumartesi günü geçirmemiz ve  yüzümüzü  güldürecek gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

27 Haziran 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konulara farklı bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Sevdiğiniz kişilerin, finans konularında belirli yaklaşımları olacak. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerin kesin tavırları var. Onları ikna etme konusunda kesin yargılı davranmalısınız. Bugün, sezgileriniz oldukça güçlü. Bırakın insanların hakkınızda düşüncelerini.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hoş olmayan sonuçları olabilecek bir iş, görüşme, tartışma ya da seçenek bir an da daha altından kalkılabilir bir hal alabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Cuma Cumartesi gece geçişinde ufak tefek gerimler veya huzursuzluklar yaşanmış olsa da, akabinde oluşan olumlu olaylar ve pozitif duygu akışı tüm güne yayılabilir. Tam olarak işlerin halledilmesi veya kararlılıkla ilerlenmesi çok kolay olmasa da, kararsızlıklara veya belirsizlikler, iniş çıkışlı bir seyir izleyen ilişkilere rağmen olumlu bir akışta olabiliriz. Akşam saatlerinde ise, enejimiz yükseliyor ve kendimizi daha net ifade etme şansı bulmaya başlıyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın beraberliklerde ve ailevi konularda daha toleranslı olmaya bakın. İç dünyanızı ilgilendiren konularla meşgul olabilirsiniz.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zodyak tablonuzda güneşin enerjisi ile içiniz sımsıcak. İnsanlara daha bir farklı yaklaşıyorsunuz. Sevdiğinizle aranızda ki anlaşma sonuçlanacak. Günün tadını çıkaran en iyi burçlardan birisiniz. Kendinizi bu mutluluğa hazır hissediyorsunuz.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 11.07'de Yengeç burcunda gerçekleşecek olan ve etkisini üç gün önce ve sonra hissettirecek olan Yeni ay ile birlikte, ruhsallık alanınız canlanırken, aileniz ve kendinizle ilgili olası sağlık sorunlarında, bir hastalığın ardından iyileşme yaşayacağınız, psikolojik ve ruhsal olarak aydınlanma zamanınızın başladığı, karma gereği Haziran başından beri yaşadığınız süreçlerin karşılığını göreceğiniz, sizin için yeni bir hayat döngüsünün açılacağı,bu süreçte rüyalardan ve hayatın içindeki anlamlı işaretlerden destek alabileceğiniz, kişisel gelişim, enerji çalışmaları ve meditasyonlar yaparak bu süreci faydalı olarak kullanabileceğiniz, sezgileriniz ve psişik yeteneklerinizin arttığı bir süreçte bulunurken, yeni ay haftasında ev almak, ev ve aile ile ilgili yeni girişimler desteklenmiyor olacak. Yeni ay anında etkin olan Uranüs Mars karşıtı, uzun zamandır devam eden sorunlu bir ilişkiniz varsa, ani iletişim problemlerine işaret edebilirken, eğitimler, basın yayın, yolculuklar ve davalarla ilgili de problemlere sebebiyet verebilecektir. Bu süreçte iletişim kayıplarına açık olacağınız için, süreç boyunca kendinizi dinlemek, kriz yönetimi yapmak ve hayatınızdaki olumlu fırsatlara odaklanmak faydalı olacaktır.

27 Haziran 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yakın çevrenize, akraba veya kardeşlerinize yönelik paylaşımlarınız yüksek olacak. Çevrenize karşı anlayışlı tavırlarınızı sürdürecek, arkadaşlarınızla, düşüncelerinizi destekleyecek güzel planlar içinde bulunacaksınız. İş alanlarınızda yoğun bir gün sizi bekliyor.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlığınıza da dikkat edin, ateşli bir takım rahatsızlıklar olabilir, mideniz hassaslaşabilir, yedikleriniz dokunabilir. Aslında harika fırsat ve şanslar elde edeceksiniz ama işte bu gibi sorunlarda fazla canınızı sıkmasın. Ani patlamalar, öfkelenmeler oluşabilir. Hayır! Aslında Mars bu kadar lanet bir gezegen değil, çünkü size motivasyon ve enerjide sağlayacaktır.

26 Haziran 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

27 Haziran 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 04' 03" R
Ay
Koç
03° 08' 49"
Merkür
Koç
19° 29' 40"
Venüs
Boğa
06° 53' 40"
Mars
Koç
03° 24' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 37"
Satürn
Balık
16° 59' 05"
Uranüs
Boğa
22° 37' 19"
Neptün
Balık
29° 02' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 32"
Lilith
Başak
23° 52' 06"
True Node
Koç
15° 24' 24"
Son Güncelleme : 05/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>