Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz insana aşırı bağlılığınız takdire layıktır. Bu arada kendinizi ihmal etmeseniz iyi olur.

Problemlerinizi çözebilecek yetenekte olduğunuz açık. Ancak içinizde, üstesinden gelmekte zorlandığınız bir atalet var, sizi sürekli geri çekiyor. Sebepsizdir, iradenizi kullanarak üstesinden gelebileceksiniz. Yakında sizi hareketlendirecek önemli bir fırsat çıkacak.

Elinize önemli miktarda, ama başkalarıyla paylaşmak zorunda kalacağınız bir para geçebilir. Hazır para çabuk biter, siz en iyisi işinizi geliştirecek bir plan hazırlayın.

Size yapılan uyarılara aldırmıyorsunuz. Başkalarının da doğruları olabileceğini unutmayın, onlardan yararlanmaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak huzurlu bir gün geçireceksiniz. Sorunlarınızla ilgili olarak radikal kararlar alabilirsiniz. Yeniliklere fazla açıksınız. Cömert ve akıllısınız. Ama bunlar her zaman başkaları tarafından istismar edilebilir özelliklerdir. Çevre ilişkilerinizi biraz da rasyonel bir temele oturtmalısınız. Maddiyatçılık değil, gerçekçi olmaktır dikkat etmeniz gereken şey.

6 Eylül 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 6 Eylül-30 Nisan 2019 arasında Oğlak burcunda düz seyirle ilerleyecek Satürn, çalışma hayatımız, sağlığımız, günlük yaşamımızla ilgili konularda sorumluluk çerçevesinde hareket ederek sağlam bir yapılandırmada bulunacağız. İşimize hayatımıza kendimize önem vereceğiz. Ne fazla yük alarak kendimizi hasta edeceğiz ne de sorumsuz davranarak zor duruma düşeceğiz. Bu dönemde güvenilirlik ilkesi, dürüstlük gayet önemlidir. Ciddiyetle işlerimizi organize etmeliyiz. Evimiz,yerimiz,ortamımızdaki ilişkilerimizi hafife alamayız. Belli mesafe koyarak, düzenli ve bilinçli şekilde hareket etmeliyiz. Mecburiyetler bazen yorucu olabilir. Şunu yap, şuraya git, şunu öde, bununla ilgilen gibi. Ancak bunlar iyi bir şekilde düzenlendiğinde sorun çıkmaz. İşimizi severek, benimseyerek, bundan keyif duyarak yapmamız önemlidir. İtina göstermeden, emek sarf etmeden, ter dökmeden bir yere varamayız. Kendimize güvenmeliyiz. Beslenmemize dikkat edelim. Zorlayıcı diyetlerden kaçınalım. Sürekli işi merkez alıp, kendimizi ihmal etmeyelim. 6 Eylül saat:05:38-22 Eylül saat:06:39 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Merkür, maddi konularda öyle çok açılmak, döküp saçmak zamanı değildir. Oturup hesabımızı iyi yapacağız. Nereye ne veriyoruz, hangi ürüne para yatırıyoruz. Harcamaların bir muhasebeci gibi denetlenmesi zamanıdır. Aslanlar cömerttir ve çoğunlukla da sevdiği bir şeye, önem verdikleri kişilere harcama yaparken hesap kitap tutma halleri yoktur. Görüldüğü gibi maddi kazancımız söz konusu olduğunda ve yatırım gibi bir şeyler düşünüyorsak, bu Merkür-Başak hesabın bilinmesi gerektiği yolunda bize sinyaller gönderecek.

6 Eylül 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunda hareket ediyor. Bugünyerinde farklı düşüncelerini dile getireceksin. Fikirlerin çoğu kişi tarafından beğenilse de sorun çıkaranlar olabilir. Ancak moral bozmadan önce inat tavrını göstermekten yana oyunu kullanacaksın. Çevrendeki kişilerin hayatın hakkında eleştiride bulunmasını istemeyebilirsin. Beklediğin ödemelerin gecikmesi seni zor durumda bırakabilir. Kendi işini kurmak isteyen bir Aslan burcuysan, yatırım yapacağın alanı doğru seçtiğinden emin olmalısın. Sevgilisi olmayan bir Aslan burcuysan, aklına bile gelmeyen haberler hayatını değişim sürecine sokabilir. Akşamı kendine ayırarak, yarıda bıraktığın yeteneklerine yönelebilirsin.

6 Eylül 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yöneticilerinizden gelen fırsatların yüzünüzü güldürdüğü bu önemli günde ortaya koymuş olduğunuz bir proje sayesinde önemli bir fırsat yakalayabilir ve geleceğiniz için başarılı bir adım atmış olabilirsiniz.

6 Eylül 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda yeteneklerinizi ve önsezilerinizi kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Özveride bulunduğunuz konularda kendinizi daha başarılı görmeniz mümkün. Finansal konularınızı düzenleyebilirsiniz. Eviniz ile ilgili yapmak istediğiniz değişiklikler için harekete geçmeniz olası. İhtiyacınız doğrultusunda planlamalar yapabilirsiniz.

6 Eylül 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KENDİNİZE güvenen tavrınız ve işinize hakim oluşunuzlaarkadaşlarınızın desteğini arkanıza alıyorsunuz. Zihninizi meşgul eden kuruntulardan kurtulun.

6 Eylül 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, alım satım ve para akışı konusunda problemler yaşayabilir, ilişkilerde fazla kaygılarınızı partnerinize yansıtabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek finansal problemlerinize çözüm üretebilir, aile ve özel hayatınızda dengeyi sağlayabilir, ilişkilerde daha rahat bir tavır sergileyebilirsiniz.

6 Eylül 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün dağınıklık, ihmal, dalgınlık ve unutkanlığa her zamankinden daha fazla dikkat etmeniz gereken bir gün olabilir. Güneş ve Ay burçlarının uyumu sakin, dengeli, hafif bir gün geçirmenizi ve hayatı akışta karşılamanızı kolaylaştırabilir.

6 Eylül 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Başak burcuna geçen Merkür sizi hem çalıştırıp hem de para kazandıracak. Kalıcı, gerçekçiprojelerinizi hayata geçirirsiniz. Alın teriyle elde edilen başarı sizi mutlu eder. Altınızda çalışanlardan destek almalısınız. Ne kadar ileri fikirleriniz olduğunu bu dönemde fark edersiniz. Ego ve kibrin dengelendiği bir hafta sonu geçirirsiniz. Hayatınızda fayda prensibi öne çıkar.

6 Eylül 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

6 Eylül 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 08' 57" R
Ay
Terazi
02° 11' 53"
Merkür
Boğa
03° 47' 13"
Venüs
Boğa
23° 33' 42"
Mars
Koç
13° 46' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 05"
Satürn
Balık
17° 59' 35"
Uranüs
Boğa
23° 24' 27"
Neptün
Balık
29° 23' 57"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 20"
Lilith
Başak
25° 22' 12"
True Node
Koç
14° 56' 04"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>