Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duyguları zayıf bir insansınız ve bu nedenle karşınızdaki insan, gerçek ve samimi olsa bile onu gösterdiğiniz sevgiyi kuru ve mekanik bir sevgi olarak algılıyor.

İşinizde bir gelişme yok ama bu geçici bir durum. Büyük zevk alacağınız, yeteneklerinizle uyumlu yeni birimkanını, gene kendi yeteneğinizle gerçekleştireceksiniz. Ancak ilk adımı atmak için bir dostunuzun yardımına ihtiyacınız var; ona gidin ve açılın.

Para sıkıntınız olmayacak, sıkıntıyı kendiniz yaratıyorsunuz. Maddi bakımdan rahatlamak için bir süre daha beklemeniz gerekli.

Sağlığınızı son zamanlarda iyice ihmal ettiniz ve bunu vücudunuz size söylediği halde umursamıyorsunuz. Önemli bir sebebi yok ama kendinizi dinlendirmezseniz, geçmeyecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcı bir insansınız ancak bazı ilişkileriniz sizi bulunduğunuz yere çakıyor ve yeni ufuklara açılmanızı engelliyor. Önce kendinizi ve kendi geleceğinizi düşünerek karar vermelisiniz. Çok başarılı bir yaşam grafiğiniz var fakat bugünlerde kesintiye uğramış. Yeniden bir hamle içine girecek ve başkalarına da öncülük ederek bu işi başaracaksınız. Kurallar koyan ve kurallara uyan biri olmanız size puan kazandırıyor. Gerekli adımı gerektiği zamanda atın.

7 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 10:41 Merkür-Uranüs görünümü, işimizi bilmenin, kazanca göre hareket etmenin göstergesidir. İnceleriz, artı ve eksilerini tartarız. Hiçbir şeyi hafife almayız. Ne istediğimizi bilerek karar veririz. Bu görünüm gelen birteklifi, olumlu sonuçlanan bir görüşme, gelen güzel bir haberin göstergesidir. Saat 15:20 Merkür-Satürn görünümü, paramızı uygunve alanlarda değerlendirmemizi sağlıyor. Sağlıklı, verimli, yararlı olan ürünleri satın alacağız, ekonomik düşüneceğiz. Paramıza göre hareket edeceğiz. Saat 21:27 Güneş-Neptün karşıtlığında, parasal konularda vehayatımızla ilgili meseleler üzerinde titiz bir şekilde düşünmemizde yarar var. Şu andaki kazancımız, elimizde olan miktar veya yapılan işlerden elde ettiğimiz gelirler hususunda bütçemizi mutlaka gözden geçirmeliyiz. Ayağımızı yorganımıza göre uzatıyor muyuz yoksa fazla mı açılıyoruz. Bunları mutlaka gözden geçirmeliyiz. Saat 22:21 Ay-Jüpiter görünümü, ailevi meselelerin zorlayıcı etkisidir. Bu bir özlemden kaynaklanabilir veya mecburi nedenlerle birbirinizden kopmanız yüzünden yaşanabilir. İçinde bulunduğunuz şartlar yüzünden gerginlik yaşanabilir. Sizin istekleriniz ile koşullar arasındaki çatışma yorucudur. Doğal olarak meydan okursunuz. Güzel gönlünüz her dem huzur bulsun. Kalben sevgilerimle,

7 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunda hareket ediyor. İş yerinde gözler senin üzerinde olacak. Yapman gereken birçokvarken üşengeçliğin bugün tavan yapıyor, çalışmak istemeyebilirsin. İş yerinde üzerinde çalıştığın projenle ilgili ufak aksilikler yaşayabilir, detaylarda boğulabilirsin. Bir süredir kalbinde bulunan kişiyi daha iyi tanımak ve doğru adımı atman için gerekli ortam oluşabilir. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, değer verdiğin kişiyle geleceğe yönelik bazı planlamalar yapabilirsin. Gün içerisinde ailevi önemli meseleler üçüncü kişiler tarafından kulağına gelebilir. Bir süredir şikâyetçi olduğun baş ağrısı tekrarlayabilir.

7 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün eş veya partnerden duyacağınız sözler sayesinde kendinizi oldukça rahat hissedebilir ve bugüne kadar vermiş olduğunuz emeklerin karşılığını almak sizleri rahatlatabilir. İlişkilerde güven ve samimiyet bugün önem kazanıyor.

7 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Kişisel açıdan önemli olan konular gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızla ilgili sıkışıklıklarda çözümler üretmeniz gereken zamanlar var. İlerleyen zamanlarda bu konuda destek alabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak ve hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Gün içinde daha faklı şeylerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sevdiklerinize sürpriz yapın.

7 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

OLUMLU enerjileri üzerinizde hissedebileceğiniz gündesiniz. İş arkadaşlarınızla bazı etkinliklere katılmanızın tam zamanı. Coşku dolu oluşunuz hayranlık uyandırıyor.

7 Eylül 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Beklemediğiniz haberler alabilir ve karar vermekte sıkıntı duyabilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz ve neredeyse unuttuğunuz bir dostunuzdan haber alacaksınız. Israrlı ve tartışmacı bir tavır içine girmeyin.

7 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünden itibaren Satürn'ün düze dönmesiyle birlikte gündelik yaşamınıza, çalışma ortamınıza biraz daha düzen, disiplin ve organizasyon getirebilirsiniz.

7 Eylül 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bilinçaltınıza ittiğiniz konularla adeta savaşırsınız. Para paylaşımlarınızda kurban rolünü oynamaktan vazgeçin. İyi niyetle kabul ettiğiniz bazı ödeme şartları ileride bütçenizi fena zorlar. Herkesin hayatını siz kurtaramazsınız. Tebanızdakilere kol kanat germekle yetinmeyi öğrenmelisiniz. Aşırılıklar sonra pişmanlık getirir. Kredi almak için uygun bir gün değil.

7 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

7 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 43' 13" R
Ay
Koç
13° 02' 07"
Merkür
Koç
19° 58' 49"
Venüs
Boğa
07° 43' 27"
Mars
Koç
03° 55' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 06"
Satürn
Balık
17° 02' 24"
Uranüs
Boğa
22° 39' 39"
Neptün
Balık
29° 04' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 46"
Lilith
Başak
23° 56' 35"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>