Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Aralık 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda sabah saatleri bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz ve sevdiğiniz insanla aranızda bazı sorunlar oluşabilir. Küçük konuları çok fazla büyütme eğiliminiz size zarar verebilir. Ruhsal açıdan bazı gerilimler yaşayabilirsiniz.

İş konusunda karşınıza çıkacak bir fırsatı yeterince değerlendiremeyebilirsiniz. Amiriniz bundan dolayı sizin hakkınızda olumsuz fikirler yürütebilir.

Maddi konularda sabah saatleri bazı isteksizlikler duyabilirsiniz ve kaygılar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise maddi konularda daha rahat hareket edeceksiniz.

Girişimde bulunmak için iyi bir gündesiniz ve yaratıcılığınız bugün olumlu sonuçlar getirebilir. Bunu kullanmayı düşünmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süredir sosyal yaşantınızda durgunluk vardı. Bu sıralar bu durgunluğu atabileceksiniz. Bugün düşünceleriniz berrak olacak ve kolaylıkla karar alabileceksiniz. Gün içinde bazı aksayan işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Bugün yakın bir akrabanızdan duymak isteyeceğiniz şeyleri duyacaksınız.

11 Aralık 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar gün boyu burcunuz üzerinde ilerleyen Ay, anlayışlı, affedici, iyimser ve pozitif duygularınızı tanıdık veya tanımadık her insana göstermekten keyif alabilirsiniz. Bu ruh hali sizi sanatsal ve yaratıcılık gerektiren konularda olduğu gibi aşk hayatınızda da besleyecek, yüceltecektir. Duyduğunuz hisleri açıklamak gayet mümkün. Çocuksu hallerinizle, etrafınızdaki insanları etkiniz altına almanız kolaydır. Saat 06:16 Ay-Uranüs olumlu görünüm etkisi özgürlük duygusunu yüreğinizin derinliklerinde hissettiricidir. Bu güç sayesinde önünüzde duran engelleri aşabilirsiniz. Dikkat çekme isteği, kendini ifade edebilme yeteneği, alkış ve onaylanma arzusunun yükseldiği böyle bir günde davranışlarınızla, duruşunuzla ne kadar açık ve doğal bir insan olduğunuzu hissettirirsiniz. Saat 20:20 Ay-Güneş arasındaki görünüm, hem kişiliğimiz hem de beden sağlığımız üzerinde pozitif bir tesir yaratıyor. Kendimizi öne çıkarmak, yeteneklerimizi göstermek için bize fırsatlar sağlayan bu görünümden yararlanmak bugün gayet kolay. Kişisel meselelerin, kendi ihtiyaçlarınıza öncelik tanımanın işareti olan böyle bir günde,  kendinizle yakından ilgilenmeniz gayet yararlıdır. Gün içindeki gelişmeler size hayırlı kapılar aralasın. Her şey umduğunuzdan çok daha olumlu yönde gelişsin. Kalben sevgilerimle,

11 Aralık 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçgüdülerinizin güçlü olduğu bir gün. Sadece kendi düşüncelerinizle hareket etmek isteseniz de, arkadaşlarınız sizi yalnız bırakmak istemeyeceklerdir. Onların desteği ve sizi yönlendirmek istemeleri, hoşunuza gidecektir. Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, kaçamak yapma arzusu duyacaksınız.

11 Aralık 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel gelişiminize önem veriyorsunuz ve bu anlamda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Genel hatlarıyla olumlu, farklı olanakları sağlayabilecek, değişik şeylere denemeyi mümkün kılan olumlu bir gündeyiz. Belli işler, planlar veya ilişkiler düşündüğümüzden daha karışık bir hal alabilir, daha hızlı ilerleme gösterebilir ya da planladığımızdan fazla enerjiye, dikkate, zamana ya da bilgiye ihtiyaç olduğunu fark edebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

11 Aralık 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

11 Aralık 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni başlayan ilişkiler, arkadaşlıklar varsa bunun sayesinde tanıyacağınız insanlarla beraberkonusunda atılımlar ve yatırımlar yapabilirsiniz.

11 Aralık 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün akşam üzerinde dek olan zaman diminde eşiniz, partneriniz ve yakın dostlarınızla iletişim,hayatı ve kadınlarla ilişkilerde çatışma ve problemlere açık bir zamandan geçerken, akşam saatlerinde aileniz ve sevdiklerinizle ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz, uyumlu ve mutlu bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

11 Aralık 2014, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

11 Aralık 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 06' 26" R
Ay
Terazi
01° 40' 50"
Merkür
Boğa
03° 43' 38"
Venüs
Boğa
23° 30' 29"
Mars
Koç
13° 44' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 28"
Satürn
Balık
17° 59' 25"
Uranüs
Boğa
23° 24' 17"
Neptün
Balık
29° 23' 53"
Plüton
Kova
02° 02' 45"
Chiron
Koç
21° 38' 12"
Lilith
Başak
25° 21' 55"
True Node
Koç
14° 56' 00"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:47

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>