Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan fazlasıyla etkilendiniz. Sıcak günlere hazır olmalısınız. Yalnızlığa artık veda etme vaktinizin geldiğini müjdeleyen şeyler oluyor. Bugün telefon trafiğiniz hayli kalabalık.

İşyerinizde gelişme şansınız olmadığını düşünüyorsunuz. Çok memnun değilsiniz. İnsanlarla samimi ilişkiler içindesiniz. İçtenliğiniz ve doğallığınıza bütün kapılar açık.

Kendinize yetebiliyorsunuz, ama üzerinizdeki kaçınılmaz sorumluluklar sürekli para sıkıntısı yaşamanıza neden oluyor. Sorumlulukların karşılığını seve, seve veren birisiniz.

Potansiyel aşk ilişkiniz, bazı alışkanlıklarınızı bırakmamanız halinde bir anda hayal olabilir. Ama bu kez hislerinizi ve mantığınızı iyi harmanlayacak gibisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Küçük tatilinizden kalan bir anıyı sürekli anımsayacaksınız. Yaşadığınız bazı hoşlukların aklınızdan kolay, kolay çıkmayacağını hissedeceksiniz. Güne neşeli başladınız. Kendinizi oldukça zinde hissediyorsunuz. Geçirdiğiniz iki güzel ve romantik gün, yorgun bedeninizi yeniden ayağa kaldırmış gibi görünüyor. Mutluluğunuz hafta içi de sürecek gibi.

12 Kasım 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 06:07 Ay-Venüs görünümü, ihtiyaçlarımızı her konuda gayet akıllıca karşılarız. Hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmayız. Saat 08:26 Ay-Jüpiter görünümü, günü arzu ettiğiniz şekilde planlarsınız. Buna kimsenin karışmasına izin vermezsiniz. Para hesabınızı iyi yaparsınız. Başkalarını nasıl idare edeceğinizi iyi bilirsiniz. Saat 12:31 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, işlerinizi huzur içinde yapmak, paylaşımda bulunmaktan yanasınız. Sağlık-iş veya bazı düzenlemeler için bürokratik işlemlerle uğraşabilirsiniz. Saat 16:23 Ay-Neptün karşıtlığında, bir yanımız değerlerimiz, sahip olduklarımız, olamadıklarımız yüzünden hesap kitap yapmaya hazır halde. Sanki her şey endekslenmiş güce, elimizde olana, olmayana. Öylesine madde alemine takılmışız ki, bizi rahatlatacak hiçbir şeye geçit vermiyor gibi zihnimiz. Peki ama hayat bu denli irdelenmeye değecek kadar zor mu? Hiç mi güzelliği yok şu yaşamın. İşte Ay-Neptün karşıtlığı bir başka yanını da keşfetmemizi sağlayabilir. İşlerinizi arzu ettiğiniz şekilde düzenlemeniz ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Kasım 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün yoğunluğu senin için sabah başlıyor. Bir süredir görüşemediğin ailenle arkadaşların arasında kalabilirsin.

12 Kasım 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Romantizm cephesinde, acı çekmeyi bırakın. Duyguların baştan çıkarıcı bir şekilde doğrudan bilinmesine izin verin.

12 Kasım 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecekle ilgili beklentileriniz üzerinde daha fazla durabilirsiniz. Arkadaşlar ve gruplar da sizi harekete geçirici olabilir.

12 Kasım 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır ihtiyacınız olan neşeli bir döneme geçeceksiniz. Partnerinizle istediklerinizi yapabilir, keyifli planlarınıza dostlarınızı da ekleyebilirsiniz..

12 Kasım 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz. Böyle bir etki altında önemli görüşmeler ve paylaşmak istediğiniz önemli konuları enerjisi daha rahat akan bir günde gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır. Yakın çevre ilişkileri, seyahatler, eğitim, kardeşleriniz ve ilişkilerde iletişim konularında durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz.

12 Kasım 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün maddi konularda hiç olmayacak yerlerde gereğinden fazla rahat davranabilir, lazım olan yerlerdeyse tam tersi bir tutum içine girebilirsiniz.

12 Kasım 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat ederken yeteneklerinizi konuşturabilirsiniz. Bu kurabiye yaparak da bir tuvale çizdiğiniz desenleri renklendirip hayat katarak da olabilir. Sevdiğiniz kişiyle açık, dürüst gönlünüzden geçen duyguları ifade eden bir konuşma yapabilirsiniz.

12 Kasım 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

12 Kasım 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 28' 36" R
Ay
Oğlak
12° 05' 52"
Merkür
Koç
16° 33' 41"
Venüs
Koç
29° 47' 47"
Mars
Balık
28° 58' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 46"
Satürn
Balık
16° 29' 20"
Uranüs
Boğa
22° 17' 29"
Neptün
Balık
28° 52' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 13"
Lilith
Başak
23° 13' 46"
True Node
Koç
15° 23' 13"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:33

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>