Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akşama yakın üzerinizde etkisi olan bir ahbabınız, gergin sinirlerinizi yumuşatıp sizi daha yapıcı davranmaya yöneltebilir. İlişkiniz destek görmeden toparlanacak gibi görünmüyor.

Yapmayı hedeflediğiniz yeniliklere bu günlerde ilk adımı atabilirsiniz. Sorunsuz ilişkiler kurmak istiyorsunuz. Bu konudaki kararlılığınız ve titizliliğiniz, size problemsiz biryaşamı sunmaya elverişli.

Bu konudaki inişleriniz çıkışlarınız bir süre için de olsa, dengeye oturmuş bir görüntü içinde. Belli bir zaman içinde para durumlarınızda bir istikrar söz konusu olabilir.

İnsan değerlendirmelerinizde yanılgılar yaşayabileceğiniz bir gün. Davranışlarıyla sizde antipati uyandıran biri, size açmak istediği meselede sandığınız kadar tutucu davranmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel bir ilişkinizde bazı uzaklaşmalar söz konusu. Bu soğukluğu, ortak dostlarınızın bağladığı küçük nedenlerin dışında aramaya çalışacaksınız. Aile ilişkilerinizdeki esenlikle ilgili inancınız, önümüzdeki günler içinde göreceğiniz belirtilerle, size şaşkın üzüntüler yaşatabilir. İnsanları anlamaya çalışmanın, bir yerden sonra yararsız olduğunu düşünmekten vazgeçebilirsiniz.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 00:08 Ay-Neptün görünümü, aşk hayatınız, başkalarıyla olan her türlü parasal alışverişiniz, cinsel hayatınız, çocuklarınızla ilgili konularda çabuk karar vermeyiniz. Duruma gerçekçi bir şekilde bakınız. Beklenti içinde olmak yerine böyle bakmak daha iyidir. Saat 00:57 Ay-Jüpiter görünümü, coşkulu bir aşkın ve bize kendimizi iyi hissettiren insanların varlığının kıymetli olduğu saatlerdeyiz. Yaşamdan keyif almak ve özgürce hareket etmek istiyoruz. Sevdiklerimizi önemsiyoruz. Onlarla bir arada olmak, ortaklaşa bir şeyler yapmak isteğimiz de bu saat sonrası yükseliyor. Sıkıntımız olsa bile, bu saat sonrası her şeyi iyi tarafından göreceğiz. Saat 01:45 Ay-Mars karşıtlık etkisi, size hedefinizi, hangi yol üzerinde yürümek istediğinizi belirlemenizi söylüyor. Ayrıca aşkın hayatınızdaki yerini, varsa ilişkinizdeki iletişimin ne ölçüde olduğunu iyice tespit etmenin son derece önemli olduğunu belirtiyor. Hedefi belli, duyguları oturmuş kişiler için sorun yok. Ancak tam tersine bir durumdaysanız ani ve refleks hareketlerden kaçınmanızı tavsiye ederim. Gün boyunca huzur, mutluluk ve şans yanımızda olsun. Esenlikler dileğimle,

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her konuda lider olma isteğin, fazla çalışmana ve düşünmene neden oluyor. Hafta sonu olsa da kendini ofiste bulabilirsin.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde mücadele etmeniz gereken konulara ve kişilere dikkat etmenizde fayda var. Her zamanki uzlaşmacı kimliğinizi ortaya koyun.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aşk hayatınızda, eğlenceli konularda daha dışadönük olabilirsiniz. Ancak abartılardan da uzak kalmaya bakmalısınız.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumsuz duygularınızı yok etmek adına bugün bir dönüm noktası olabilir. Pozitif enerjiler sizi uzun süren kasvetinizden tamamen sıyırmak için bir şans tanıyor. Öylesine övgü dolu sözler duyuyorsunuz ki gülücükler yüzünüzden hiç eksik olmuyor. Yaşanan kötü olayları atlatmayı başardınız. Moraliniz gittikçe yükselecek.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde iletişim problemleri yaşayabilir, yanlış anlaşılmalarla karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında karşınızdaki kişiyi eleştirmek gibi davranışlardan uzak kalmanız, zamanınızı işlerinize ve yeteneklerinizi geliştirmek üzere çalışmalarınıza ayırmanız faydalı olacaktır.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızı güzelleştirecek konulara ve alanlara yönelmeniz sizi biraz rahatlatabilir. Aşk hayatınız veya yaratıcılığa dayalı işleriniz ön planda olacak. Bugün, bazı arkadaşlarınıza verdiğiniz sözleri tutamayabilirsiniz.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınız ve çocuklarınızın gelişimi için gerekli olan bilgi, inanç ve fikir kaynaklarına sahip olacaksınız. Ancak bunların aktarımı konusunda cömert davrandığınız söylenemez. Somut ve soyut tüm potansiyelinizi kullanabileceğiniz bir süreçtesiniz. Kendinizden başka yakınlarınıza da cömert davranmanız gerekmektedir. Film izlemek ve bilgisayar destekli oyunlarla vaktinizi değerlendirebilirsiniz. Aynı zamanda hizmet alanınızda halletmeniz gereken tüm meseleleri temizleyecek motivasyona da sahipsiniz.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

13 Mayıs 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 47' 49" R
Ay
Koç
29° 22' 44" R
Merkür
Koç
20° 50' 29"
Venüs
Boğa
09° 05' 36"
Mars
Koç
04° 46' 53"
Jüpiter
Boğa
25° 29' 47"
Satürn
Balık
17° 07' 50"
Uranüs
Boğa
22° 43' 30"
Neptün
Balık
29° 05' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
21° 01' 25"
Lilith
Başak
24° 03' 59"
True Node
Koç
15° 24' 10"
Son Güncelleme : 06/05/2024 23:41

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>