Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz sağlam temeller üzerinde. Bunun güveniyle rahat davranışlara yönelebilirsiniz. Aranızdaki heyecanı canlı tutma çabanız, biraz yapay algılanan davranışlara neden olabiliyor.

Söylentilerinortamınızı etkilemesine izin vermemelisiniz. Çevrenizin size ve kariyerinize duyduğu güveni azaltıyorsunuz Karşılıklı özveriyle bütün problemleri aşabilirsiniz.

Çok programlı olmanıza rağmen, iradeniz dışındaki sıkışıklıklar size de yansıyabilir. Para konulu özel görüşmeleriniz var. Bugünlerde alacak verecek sıkıntıları içine girebilirsiniz.

Size fazla ihtiyaç duymadıklarını düşündüğünüz birtakım insanlara karşı sorumluluklarınızı aksatıyorsunuz. Akraba türü ziyaretlere bugünlerde zaman ayırmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok uzaktan izlediğiniz bir gelişmeye henüz netleştiremediğiniz korkularınızla yaklaşmıyorsunuz. Bu tavrınız, zaman içersinde, geç ele alınmış bir sorunla karşı karşıya kalmanıza neden olabilir. Sizi çok önemsiyormuş gibi davranan kişilere karşı hemen sempati besleme huyunuzdan kurtulmalısınız. Bu, sonradan sizi hayal kırıklıklarına sokuyor.

14 Mayıs 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 05:14-08:37 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Ne istediğinizi veya neyin sizi mutlu edebileceğini de tam olarak kafanızın içinde oturtmanız güç olabilir. Gördüğünüz gibi kendinizi bu enerji altında boş yere üzmeden günü akışına bırakmanız en mantıklı yoldur. Saat 08:37 Ay-Oğlak burcunda ilerleyecek. Olayların kendi istediğiniz şekilde gelişmesini beklemek yerine, ortam şartlarına göre hareket etmek hem moral duygunuz hem de etrafınızdaki insanları tedirgin etmemeniz anlamında faydalı olacaktır. Kıymetli Annelerimizin 365 günü kutlu olsun. Gönülden sevgilerimle,

14 Mayıs 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendekilerin hareketlerine incinebilirsin. Ruh halin, olayları normalden daha büyük yorumlamana sebep olabilir.

14 Mayıs 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik yaşamınızda rutin işlerinizin aksaması sizi zor durumda bırakabilir. Bazı konularda kendinizi ifade etmek durumunda kalabilirsiniz.

14 Mayıs 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde ilişkilerinize, ortaklaşa konulara özen gösterin. Öğle sonrasında bazı gizli konular ortaya çıkabilir.

14 Mayıs 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her yenilik yaşadığınızda çocuklar gibi mutlu oluyorsunuz. Bu durum size diğer burçlara göre pozitif bir yaşam tarzı sağlıyor. Ailede ufak tatsızlıklar olabilir kafanıza takmayın.

14 Mayıs 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kişisel zevk ve aktivitelerinize, hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle birlikte olup hoşça vakit geçirmek isteyeceğiniz bir gün olabilir.

14 Mayıs 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük işlerinizi toparladıktan sonra kendinizi iyi hissedeceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. İçinizdeki coşku etrafınızdaki herkesi sarabilir. Seyahatlerde hoşnutsuzluklara dikkat edin.

14 Mayıs 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ortamınızda ve hizmet alanınızda öne süreceğiniz bir fikir takdir toplayabilir. Herhangi bir konuda sağlık probleminiz mevcutsa bugün buna şifa bulmanız olasıdır. Kemik, dişler ve cilt ile ilgili oluşabilecek sorunlardan dolayı kendinizi duygusal baskı altında hissetmeniz doğaldır. Bu konularda operasyon ve tedavi süreci de başlayabilir. Ayrıca cilt, diş ve ortopedik sağlık konuları ile ilgilenmeyi de uygun görebilirsiniz. Birikmiş işlerinizi plan ve disiplin dahilinde toparlayıp neticelendirmek için mesai harcayabilirsiniz.

14 Mayıs 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kırılganlığınız yüzünden oldukça stresli günler yaşamanız mümkün. Aşırı hassas ve alıngansınız. Bu sıralar bazı ailevi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Her zamankinden güçlü olmanız gereken bir günde kırılganlığı bir tarafa bırakın. Bu zor günlerde yalnız olamayacağınızı da bilin.

14 Mayıs 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 30' 02" R
Ay
Koç
24° 52' 50" R
Merkür
Koç
20° 35' 49"
Venüs
Boğa
08° 42' 58"
Mars
Koç
04° 32' 47"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 27"
Satürn
Balık
17° 06' 21"
Uranüs
Boğa
22° 42' 26"
Neptün
Balık
29° 05' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 24"
Lilith
Başak
24° 01' 57"
True Node
Koç
15° 24' 31"
Son Güncelleme : 06/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>