Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde denemeniz gereken bir şeyler var. bunların ne olduklarını kendinize sormalısınız. Pozitif esintiler için elverişli günler. Ama belleğinizi iyice bir yoklamanız gerekiyor.

Kişilik çatışmaları özellikleilişkilerinde kaçınılmaz. Bunu kabullenmeniz gerekiyor. Ortak noktalarda birleşebilme güçlüğü, sizi işlerin böyle gitmeyeceği sonucuna vardırmamalı.

Zaman içersinde yoluna gireceğine inandığınız tıkanmalar, bu inancınızı doğrulayacak yönelimler içinde. Zararlı çıkacağına inandığınız alışverişler konusunda geriye dönüş şansınız yok gibi.

Sizi bağımlı hale getirebilecek bir ilişkinin bugünlerdeki çekiciliğine kapılmayın. Bugünlerdeki aşırı duygusal ruh durumunuz, ilerde pişmanlıklar getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç güne kalmadan bir özleminizi gidermek için, uzun bir yolculuğunuz olacak. Ama özlem gidermek kadar, birtakım şeyleri düzeltme niyetiyle gideceksiniz. Bugünlerde ikili bir görüşmeniz dikkat gerektiriyor. Kıvrak zekanızla yapıcı bir şekilde sonuca ulaşabilirsiniz. Bugün çözümsüzlüğe giden bir konuyla ilgili olarak düşünceniz istenebilir.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay Terazi burcunda ilerliyor. Kardeşleriniz, akrabalarınız gündeminizi oluşturabilir. Eğitim hayatınızda da aktif bir gün geçirebilirsiniz. Ay-Kiron karşıtlığı sebebiyle iletişim kurarken sözlerinizi özenle seçmeye çalışın. Kelimeleriniz siz fark etmesiniz de yaralayıcı olabilir. Ayrıca bugün Venüs Boğa burcuna giriş yapıyor. 9 Haziran'a kadar maddi kazançlar elde edeceğiniz işlere imza atabilirsiniz. Kariyerinizde parlak bir dönem geçirebilirsiniz.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Neşeli tavırların dikkat çekecek!Sevgi gezegeni Venüs, toprak burcunda hareket etmeye başlıyor. Sabah saatlerinde zihnini olur olmadık konularla meşgul olabilir. Bilgini ve zamanını iyi değerlendirebilirsen uzmanlık alanınla ilgili teklifler alabilirsin. Eğer büyük bir firmada ya da marka ile çalışıyorsan içeride yaşanan krizler senin için yeni oluşumlara göz kırpabilir. Gezegenlerin etkisiyle gösterişli görünümünle girdiğin ortamlarda dikkat çekmen çevrende kıskanılmana sebep olabilir. İlişkilerinde sadakat arayışı içinde olman seni seçici olmaya zorluyor. O sadakati bulmak için arayış içine girebilirsin. Evli ve çocukları olan bir Aslan burcuysan, ailecek sinemaya, tiyatroya gidebilirsiniz. Bunlarla birlikte neşeli tavırların yeni tanışacağın kişilerin sana dair düşüncelerini olumlu yönde etkileyecek.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuksal konuların önem kazandığı bir gün içinde olabilirsiniz. Kazanmak ve yönlendirmek istediğiniz olayların, dostlarınız sayesinde yön bulma durumu ihtimali söz konusu olabilir.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz çok hareketli. Değişken olaylara karşı kıvrak zekânızı kullanmanız gerekebilir. Güçlü kişiliğinizle yakın çevrenizdeki olaylara yön göstermek isteyebilirsiniz. Gençlerle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Yakın çevrenizdeki değişiklikleri gözlemleme fırsatı bulabilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif alacağınız konulara yönelebilirsiniz.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle ilgili bazı çekinceleriniz ve korkularınız su yüzüne çıkabilir. Onları yok etmek sizin yeteceğiniz olacakbaşarıları konusunda da evren sizi destekleyecek.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aslan; önümüzdeki süreçte, kariyer alanında duygusal kararla almaktan ziyade sahip olduğun değerlere daha sıkı tutunabilir, içi boş hayallerin yerine sağlam ve uzun vadeli olanlara yönelebilirsin. Hayatına yeni bir düzen katacak girişimlerin, eskisinden farklı ve henüz deneyimlemediğin alanlar olabilir.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde para kaybına bağlı gerginlik olabilir. Öğlen itibari ile zihin beden dengesini sağlayıp daha kararlı tutumlar sergileyeceksiniz. Akşam saatlerinde yakın çevrede öfkeli çıkışlar artabilir.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcuna geçen Venüs haftaya keyif ve huzur taşıyacak. Ailenizle rahat ve konforlu bir dönem geçirirsiniz. Hayatınıza anlam katan bir kadının vereceği destek size güç katar. Yöneticilerinizin takdirini kazanacağınız bir süreçtesiniz. Yeni kariyer fırsatları da kapınızı çalabilir.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir. Düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor.

15 Mayıs 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 27' 42" R
Ay
Balık
24° 00' 47"
Merkür
Koç
19° 04' 07"
Venüs
Boğa
06° 07' 29"
Mars
Koç
02° 55' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 49"
Satürn
Balık
16° 55' 58"
Uranüs
Boğa
22° 35' 09"
Neptün
Balık
29° 01' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 28"
Lilith
Başak
23° 47' 57"
True Node
Koç
15° 23' 41"
Son Güncelleme : 04/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>