Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi ayaklarınızın yere basması için sık sık uyarıyor. Sizin ise hayallerinizden vazgeçmeye niyetiniz yok. Bugün bu konuyla ilgili tartışmaya girmekten kaçınacak, eleştirilerini duymazdan geleceksiniz.

İşinize olan bağlılığınız zaman zaman özel işlerinizi aksatmanıza neden oluyor. İş arkadaşlarınız sizin enerjinize ayak uyduramadığı için bugün kendinizi başkalarının işini yaparken bulabilirsiniz.

Bazı gereksiz harcamalar yapmaktan kendinizi alamıyorsunuz. Bugün yine harcama yapmakla yapmamak arasında bocalayabilirsiniz. Hiç almayı düşünmediğiniz bir şeyi satın alabilirsiniz.

İşiniz, eğlenceniz, özel, yaşamanız ve en arka sırada da sağlığınız. Oysa bugünlerde sağlığınızla ilgilenmeniz şart olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizdeki çocuksu duyguları açığa çıkaracağınız bir gün. Çevrenizdekiler sizi bugün anlamakta, size ulaşmakta zorlanacaklar. Kendinizle baş başa kalmak isteyebilir, kendi başınıza keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Uzaktan tanıdığınız birisinin sizinle ilgili pozitif düşünceleri olduğunu öğreneceksiniz. Bu kişiyle yakın bir gelecekte birilişkisi kurmanız mümkün görünüyor.

16 Kasım 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 08:52 Ay-Pluto görünümüyle Pazar günümüz başlıyor. İş-sağlık-başkalarına hizmet anlamındaki yoğunluğunuzu gösterir. Yine bu konularda da paraya olan ihtiyacınız fazlalaşır. Saat 15:57  itibariyle etkisi hissedilecek Merkür-Pluto arasındaki olumlu görünüm,  iş ve ailevi, sağlık konularında  en doğru kararı verebilmeniz anlamında etkilidir. Eğeryerinizde sorunlarınız varsa, bazı kişiler sizin üzerinizde baskı ve kontrol kurmaya kalkışıyorlarsa, işiniz maddi açıdan sizi doyurmuyorsa  konuşma vaktiniz gelmiş demektir. Bugün oturup nasıl bir iletişimde bulunmanız gerekiyor bunları lütfen düşününüz. İş arayışında olanlar sizler de yetenekli olduğunuz alanlarda girişimci davranınız. Ciddi anlamda cesur ve kendinizden emin olarak özgeçmişinizi sizin için önemli gördüğünüz yerlere ulaştırınız. Sağlık konusunda da etkili olan bu görünüm, doktor kontrolleriniz için uygun bir zamanı işaret etmektir. Lütfen her şeyi kendinize dert etmeyiniz. Ailenizle ilişkinizi çok daha fazla önemseyebilirsiniz. 16 Kasım saat 21:03-10 Aralık saat 18:42 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Yay burcu dönemi, canlanma, hareketlenme, aktif olma, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme anlamında armağan olarak görüyorum. Özellikle ilişkilerde yolculuklar, iletişim, yeni tanışmalar çok kıymetlidir. Kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz. Özellikle bekar Aslanlar için yeni tanışmaları simgeliyor. İlişkisi devam edenler için çok güzel paylaşımlar söz konusu olacaktır. Hayatı birlikte keşfetmek bu geçişin etkileri arasındadır. Genel olarak Venüs-Yay burcu geçişi, pozitif etkili, iyimser, coşkulu ve hevesli olunduğu zaman anlamına gelir. Hayallerin gerçeklere galip geldiği, hayatın eğlenceli, rahatlatıcı aktivitelerine yöneldiğimiz bir süreçtir. Söylenenler, etrafımızda olan bitenler hakkında iyimser düşünüldüğü bu dönemde aşkla buluşmak kolaydır. Karşımıza birisi çıkar, hayatımızdaki kişi aşkı bize hesapsızca sunar, ilişkideki problemler göz ardı edilir, sorgulamalar geride kalır, hevesle güne başlanılır. Gönlünüzce bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,  

16 Kasım 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay'ın konumu , para evinizi etkilemekte, dünyevi ve maddesel konular gündem kazanmaktadır. Kapasitenizin üstünde talepleriniz olacak. , sizden beklenmeyen bir performans ortaya koyuyorsunuz. Zamanlama konusunda dikkatli hareket etmelisiniz. Bugün, kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz.

16 Kasım 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda abartılı tavırlar sergilememeye veya başkalarının sınırlarını aşmamaya dikkat edin. Başkalarının suçlarını üstlenme eğiliminiz doğru olmayabilir. Geri planda kalmak veya sakinliği korumak önem taşıyor. Tüm burçlar için gün geneli: Cumartesi günü ilk saatlerde ilişkilerimizde zorlanabiliriz. Ancak, genel hatlarıyla, pratik olabileceğimiz ve keşkelerle vakit kaybetmek yerine, istediğimiz konularda harekete geçmeyi tercih edebileceğimiz bir hafta sonu(özellikle Pazar günü). Özgüvenli olmamız ve planlı şekilde ilerlememiz durumunda amaçlarımıza ulaşabiliriz. Cumartesi akşam saatlerinde belirsizlikler, kararsızlıklar veya gerçeklerden uzak yaklaşımlar söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

16 Kasım 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

OLUMLU gelişmeler yüzünüzü güldürecek. Ticaretle uğraşan Aslanlar endişe etmenize gerek yok. Fırtına öncesi sessizlik yaşıyor gibisiniz.

16 Kasım 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

16 Kasım 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 44' 20" R
Ay
Boğa
28° 30' 39" R
Merkür
Koç
22° 34' 20"
Venüs
Boğa
11° 33' 50"
Mars
Koç
06° 19' 16"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 06"
Satürn
Balık
17° 17' 24"
Uranüs
Boğa
22° 50' 29"
Neptün
Balık
29° 09' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
21° 07' 56"
Lilith
Başak
24° 17' 20"
True Node
Koç
15° 18' 10"
Son Güncelleme : 08/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>