Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Aralık 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir etkileşim içindesiniz. Ama kaybedebileceklerinizle ilgili haklı korkular yaşıyorsunuz. Dikkatli olun etkilendiğiniz kişi bu işi ciddiye alıyor. Karar sizin. Ama korkularınızda da fazlasıyla haklısınız.

Bu kriz ortamında işinizi koruyabilmeniz bir şans. Yaşadığınız bazı tatsızlıklar da ortamla ilgili. Üstüne gitmeyin. İş kaygısının yarattığı gerginlik bir çok işyerinde insanları tanınmaz hale getirdi. Bütün bunları atlatacaksınız.

Kredi kartınızı özellikle bu günlerde biraz daha dikkatli kullanmaya bakın. Dışarı çıkmaları da azaltsanız iyi olacak. Bir toplu para beklentiniz var. Bir süre daha bekleyecek gibisiniz. Erteleme ricası bugün, yarın gelebilir. Kendi ertelemelerinizi de düşünerek anlayışlı olmaya çalışın.

Aile içi ilişkilerde birine karşı fazla özenli davranmıyorsunuz. Bu öteki aile bireylerince de gözleniyor, üzülüyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kredi kartınızı özellikle bu günlerde biraz daha dikkatli kullanmaya bakın. Dışarı çıkmaları da azaltsanız iyi olacak. Bir toplu para beklentiniz var. Çevrenizde ne kadar sosyal, hayat dolu biri olduğunuz konuşuluyor. Ama sanki bunu düşündürmek ister gibi bir çaba içersindesiniz. Bunun son günlerde çokça ilgilendiğiniz kişiyle bir ilgisi olabilir mi ? Onun bulunmadığı ortamlarda canlılığınız irtifa kaybediyor. Bir yolculuk görünüyor. Tatil olabilir.

19 Aralık 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Cuma gününe, Akrep burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyoruz, Kimseye pek belli etmeseniz de, birçok şeyin sizi rahatsız ettiğini, içsel anlamda baskı altına aldığını düşünürsünüz. Biri yanlış bir söz söylese, hesap sorsa veya etrafınızda olumsuz bir durum meydana gelse, tedirginlik duyarsınız. Kimseyle ve hiçbir şeyle karşı karşıya gelmek istemezsiniz. Bazen dünyanın ne kadar acımasız olduğunu düşünürsünüz. Güvenliğinizi fazlasıyla önemser ve ister istemez kaygılanırsınız. Saat 10:26 Ay-Jüpiter görünümü, ben haklıyım-sen haksızsın tarzında gelişen ve bazen abartılı davranışlara neden olabilecek bir enerjidir. Özellikle aile ortamında, çocuklarla ilgili konularda veya eşler arasında görülebilir. Saat 23-11-23:55 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu kısa sürede, sevgi ve güven dolu sıcacık bir  yuvaya olan ihtiyacınız içinizde büyür. Aile içinde gerginlik, huzursuzluktan özellikle uzak durmak isteyebilirsiniz. Kimsenin kimse üzerinde kontrol kurmayacağı, herkesin kendi fikrini serbestçe söylediği bir ortamda bulunma arzunuz yoğundur. Güzel gönüllerle buluşmamız, mutluluğa kavuşmamız dileğimle,

19 Aralık 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel yaşantınıza olumlu katkısı olacak hiçbir fırsatı kaçırmadığınız kesin. Olayları abartmadan önce, içsel sesinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltılabileceğinizi düşünerek, her zamanki, temkinli ve sistemli yapınızı bozmamalısınız. Gerekli kişilere ulaşmayı denemelisiniz

19 Aralık 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli nedenler üzerine düşünürken herkesi içine alacak şekilde düşünmenizde fayda var. Bazı yerleri veya kişileri ziyaret edebilir, çeşitli aktivite veya davetlere katılabilir ya da seyahat planları ve alışverişler yapabilirsiniz. Evdeki bazı duygusal durumların sizi yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

19 Aralık 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

19 Aralık 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizden bir şeyler gizlendiği kanısındasınız. Kendinizden emin olduğunuz sürece böyle yersiz düşüncelerin sizi esir almasına izin vermemelisiniz.

19 Aralık 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınız ve özel yaşamınızdaki görüşmelerinizde pozitif imkanlar sağlayan, beklenmedik fırsatlarla karşılaşabileceğiniz, iletişim trafiğinizin yoğun olacağı bir zamandan geçeceksiniz. Akşam saatlerinde her alanda kendinizi iyi hissedeceğiniz, pozitif bir zaman hakim olacak.

19 Aralık 2014, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

19 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 45' 38" R
Ay
Koç
13° 38' 52"
Merkür
Koç
20° 00' 41"
Venüs
Boğa
07° 46' 31"
Mars
Koç
03° 57' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 41"
Satürn
Balık
17° 02' 37"
Uranüs
Boğa
22° 39' 47"
Neptün
Balık
29° 04' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 54"
Lilith
Başak
23° 56' 52"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>