Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Aralık 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan çok yoğun günler geçiriyorsunuz ama sevgilinizle bunu paylaşmaktan çekiniyorsunuz. İlişkinizde biraz daha açık olmalısınız. Sevgilinizin kafasında bazı soru işaretleri var.

Şu sıralarda altından kalkamayacağınız işlere girişiyorsunuz ve yapacaklarınızda kararsızsınız. Arkadaşlarınıza danışmayı deneyin.

İsraftan kaçınıyorsunuz ve paranızı iyi değerlendirmesini biliyorsunuz. Bu sayede parasal dengenizi koruyabiliyorsunuz. Bugün beklemediğiniz bir harcama dengelerinizi bozabilir.

Bugün maddi konulardaki olumsuz gelişmelere karşı hazırlıklı olun. Beklemediğiniz masraflar maddi durumunuzu olumsuz etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşayacağınız sürpriz gelişmeler gününüzü renklendirecek. Bugün uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızı tesadüf eseri görebilir, bazı konularda beklemediğiniz gelişmelere tanık olabilirsiniz. Gün içinde zaman zaman heyecanınızı ve duygularınızı gizlemekte zorlanabilir ve hatalı davranışlar sergileyebilirsiniz.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Çarşamba günümüz saat 02:31 Ay-Jüpiter olumlu görünümüyle başlıyor. Bu görünüm iletişimi güçlendiriyor. Kısa bir yürüyüş, dostlarla bir araya gelmek, kardeşimizle ilgilenmek, hareketlilik yönünden olumlu bir enerjidir. Konuşmak, içimizdekileri paylaşmak, neşeli bir şeyler duymak, canlanmak isteriz. 17 Aralık saat 05:53 - 5 Ocak 2015 saat 03:08 tarihleri arasında Oğlak burcunda seyredecek Merkür, disiplinli düşünmenin, işlerinize odaklanmanın, genelde başarıya endeksli düşünmenin, kurallara uyarak yaşamanın işaretçisi olarak Aslanları bir miktar zorlayıcı olabilir. Merkür, kazanç sağlayan işlere yönelmenin, hedeflerinizi gerçekleştirmek üzere sıkı çalışmanın gerektiğini gösteriyor. Tabii ki ciddi bir şekilde planlamada bulunmanız lazım. Çünkü eğer işlerinizi üstünkörü yaparsanız başarıya ulaşmanız kolay olmayabilir. Eksiklerinizi tamamlamanız, yavaş ve emin adımlarla ilerlemeyi kabul etmeniz gerekebilir. Saat 07:39-16:51 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Yer değiştirme ve nakil yoluyla başka bir ortamda çalışmak ve yaşamak gibi meseleler üzerinde ciddiyetle düşünmenin işaretçisidir. Ancak olan resme bakmak gerekir, karar değişikliğinde bulunulmamalıdır. Boşluk süresince, yarım kalan işlerinizi bitirebilirsiniz. İşbirliğine açık olmanızda yarar var. Böylece huzursuzluktan uzak durursunuz. Yakın çevrenizdeki bazı kişilere yardımcı olmanız gerekebilir. Saat 16:51 Ay-Akrep burcu seyir etkinliğinde, başta otorite konumunda bulunan kişilerle olan ilişkiniz olmak üzere geleceğinizi ilgilendiren her konuda yapıcı düşünmeye çalışmanın zamanıdır. Durumları bu bakış açısı altında düzenlemediğiniz sürece, çevrenizdeki insanlarla anlaşmanız, fikirlerinizi kabul ettirmeniz mümkün değildir. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde mutluluk eksik olmasın. Günün tüm güzellikleri sizlerden yana olsun.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bulunduğunuz alanlarda ön plana çıkmayı seven bir havaya gireceksiniz. Çevrenizdekilere sevgiyle yaklaşıyor olmanız, sizi farklı kılabilir. Yakın çevrenizle kuracağınız diyalog, rutin işlerinizin canlanmasına neden olacak. Evinizle ilgili olumlu planlarınızı yaşama geçirmek için önemli günlerden biri.

16 Aralık 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alışılmadık durumlar veya aktiviteler size ilham verebilir. Dolayısıyla, ilginç teklif veya davetler alabileceğiniz ya da aldıysanız onay verebileceğiniz günlerdesiniz.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişte hatalı davrandığınız bir kişi aklınıza gelip kendi kendinizi sorgulayabilirsiniz. Özür dilemek, gönül almak size bir şey kaybettirmeyecektir.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğlen saatlerinden itibaren ay boşlukta olacağı için bugün özellikle maddi konularda, alım satım işleri ve parasal konularda yeni bir adım atmamalı, büyük yatırımlar, kredi çekme vs. işlerinizi mümkünse bir sonraki güne ertelemeyi tercih etmelisiniz. Gün içinde kendi değerinizden şüphe etmeden, ilişkilerde özgüveninizi yüksek tutarak davranmalısınız.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

17 Aralık 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 09' 18" R
Ay
Koç
04° 28' 12"
Merkür
Koç
19° 33' 29"
Venüs
Boğa
07° 00' 20"
Mars
Koç
03° 28' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 53"
Satürn
Balık
16° 59' 32"
Uranüs
Boğa
22° 37' 38"
Neptün
Balık
29° 03' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 50"
Lilith
Başak
23° 52' 42"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>