Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Aralık 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz sadakatinden bazen şüphe ediyorsunuz ve ilişkinizi zehir ediyorsunuz. Bu gidişle sevgilinizi kaybedebilirsiniz. Davranışlarınızda tutarlı olmalısınız.

Çok çalışıyorsunuz ve hafta sonları eğlenmeye vakit ayıramıyorsunuz. İşlerinizdeki zamanlamayı doğru ayarlarsanız kendinize vakit ayırabilirsiniz.

Beklediğiniz para önümüzdeki günlerde elinize geçecek fakat bu parayı borçlarınızı kapatmak için kullanmak zorunda kalabilirsiniz.

Sevgiliniz sağlık durumu bugün bozulabilir ve önümüzdeki günlerde randevularınızı iptal etmek zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiklerinize zaman ayırmak isteyeceğiniz ve ihmal ettiğiniz bazı konularla ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Bugün bazı davetlere katılabilir, yeni insanlarla tanışma fırsatı bulabilirsiniz. Kendinizi zaman zaman sıkıntılı hissedebileceğini bugün duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz.

16 Aralık 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Salı gününe,  saat 07:07 Ay-Uranüs karşıt görünümüyle merhaba diyeceğiz. Bir yandan iletişimde bulunmaya, insanlarla bağlantı kurmaya, bilgilenmeye, çevremizdeki yakınlarımızla irtibata geçmeye istekli olduğumuzu gösteriyor. Diğer yandan, geleceğimizle ilgili hayallerimizi gerçekleştirmek isteğimizi işaret ediyor. Saat 07:11 Ay-Pluto zorlu görünümü, her şeyi derinlikli bir şekilde gözden geçirirsiniz. Bazı meseleler sizi yoruyorsa, bunları sakin ve kendinize hakim bir şekilde çözmenizde yarar var. Saat 13:21 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu yolculukların, görüşmelerin, haberleşmelerin sizin hayatınızda olumlu gelişmelere işaret olduğunu gösteriyor. Dostlarınızla bir araya gelebilir, yeni bir çevreye girebilir, yakın akrabalarınızla bir araya gelebilirsiniz. Bu hareketlilik sizi bir hayli heyecanlandırır, tazelendirir, geliştirir Hangi gecenin koynunda uyursan uyu, Güneş her gün yeniden doğar unutma bunu…. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

16 Aralık 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bulunduğunuz alanlarda ön plana çıkmayı seven bir havaya gireceksiniz. Çevrenizdekilere sevgiyle yaklaşıyor olmanız, sizi farklı kılabilir. Yakın çevrenizle kuracağınız diyalog, rutin işlerinizin canlanmasına neden olacak. Evinizle ilgili olumlu planlarınızı yaşama geçirmek için önemli günlerden biri.

16 Aralık 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli seçenekler sunarak yapmak istediğiniz değişiklikleri yürürlüğe koyma fırsatı yakalayabilirsiniz. Açık açık konuşmak veya fikir alışverişlerinde bulunmak kontrol edilmesi gereken durumların varlığını ortaya çıkartabilir.

16 Aralık 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

16 Aralık 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üst üste gelen aksilikler sizi bunaltıp canınızı sıksa da mutluluğa ulaşmanız çok yakın. Hiçbir şeyi dert etmeyin.

16 Aralık 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeteneklerinize yönelmek, kendinizi geliştirmek adına çalışmalarda bulunmak ve sevdiklerinizle bilgi alış verişinde bulunacağınız sohbet ortamları düzenlemek için ideal bir gün. Maddi konularda şanslı bir günde bulunmaktasınız.

16 Aralık 2014, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

16 Aralık 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 16' 34" R
Ay
Koç
06° 18' 12"
Merkür
Koç
19° 38' 48"
Venüs
Boğa
07° 09' 35"
Mars
Koç
03° 34' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 39"
Satürn
Balık
17° 00' 09"
Uranüs
Boğa
22° 38' 04"
Neptün
Balık
29° 03' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 15"
Lilith
Başak
23° 53' 32"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>