Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Aralık 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda küçük sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve sevdiğiniz insanla aranızda küçük sorunlar ortaya çıkabilir. Duygusal açıdan bir istikrarsızlık ve karar verme güçlüğü yaşayabilirsiniz. Kendinizi yalnız ve desteksiz hissedebilirsiniz bu duygusal olarak bazı sıkıntılar yaşamanıza yol açabilir. Özellikle kafanızda bazı soru işaretleri ve nasıl davranmanız gerektiğine ilişkin sorunlar varsa karar vermek için bu günün geçmesini bekleyin. Duygusal konularda yenilikler yapmak için uygun bir günde değilsiniz.

İş yaşamınızda oldukça yoğun olacağınız ve çalışmalarınızı kararlılıkla devam ettireceğiniz bir gündesiniz. Bugün düşüncelerinizi belli bir noktaya toplamanız ve yeni kararlar vermeniz zor olacaktır. Olayları istediğiniz gibi görmeye çalışabilirsiniz ve bazı endişeler içine girebilirsiniz. Enerji düzeyiniz son derece iyi olacaktır ve bazı planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz ancak ani kararlar almaktan kaçınmalısınız. Bazı gelişmeler sizi strese sokabilir.

Maddi konularda bazı sorunlar yaşayabileğiniz bir gündesiniz ve beklentilerinizde aksaklıklar ortaya çıkabilir. Harcamalarınızda dikkatli olacaksınız ve uzun vadeli planlar yapacaksınız.

Yeni bazı düşüncelerle, eski planlarınız arasında çelişkilere düşebilirsiniz. Olaylara tarafsız bakmaya çalışmalı ve daha esnek stratejiler belirlemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel çevrenizle ilgili bazı aksiliklerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Yapmak istediğiniz bazı şeyleri yapmakta zorlanabilirsiniz ve bu sizi rahatsız edecektir. Düşüncelerinizi isteğiniz konulara yönlendirmeniz ve olayların üzerine konsantre olmayı başarmanız kolay olmayacaktır. Genel olarak günü kendinizi fazla yormadan geçirmeye çalışmalısınız ve kafanızdaki olayların gelişimini zamana bırakmayı bilmelisiniz. Bugün yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde olmayacaksınız.

14 Aralık 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Pazar günümüz saat 14:50 Başak burcunda sondördün fazı altında başlayacak. Bir yandan parasal konularda fazla titizleniyorsunuz ancak diğer taraftan gayet rahat davranıyor, hesabınızı yapmadan alışverişlerde bulunuyorsunuz. Bu etki altında mali konularda biraz daha mantıklı hareket etmekte yarar var. Saat 17:56 Güneş-Jüpiter görünümü moralinizi yükseltici ve keyifli paylaşımların simgesidir. Seyahatten dönmek veya kısa süreli seyahate çıkmak, sohbet etmek, alışveriş, internet üzerinden paylaşımlar, gezmek, genelde pozitif konuşmalar yapmak gibi olumlu tesirlere işarettir. Saat 18:55 Venüs-Neptün olumlu görünümü,durumumuz, işimizden elde ettiğimiz gelir, insanlarla olan alışverişlerimizdeki hassasiyetin işaretçisidir. Sağlamlık arıyoruz. Dışarıdan destek göremediğimizde veyaortamında aradığımızı bulamadığımızda hassaslaşırız. İş değişikliği düşünüyorsak, boşanma veyanedeniyle hakkımız yeniyorsa, çok sakin ve soğukkanlı bir şekilde hareket etmemizde yarar var. Bu görünüm ideallerinize uygun gelişmeleri arzu ettiğinizin işareti. Saat 22:47 itibariyle Ay-Merkür arasında oluşan mücadeleci görünüm, para evinizde ilerleyen Ay etkisi altında yanlışa adım atmamak için titiz bir şekilde düşünmenizi sağlıyor. Kişinin parasına sahip çıkması,  neye yatırım yaptığının veya nelere para harcadığının bilincinde olmasında yarar var. Ak akçe kara gün içindir sözünü prensip edinmekte yarar var. Doğan Güneş tüm aydınlığıyla bizleri kucaklasın. Moralimiz yerinde olsun, huzurumuz daim olsun. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

14 Aralık 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal yaşamınızla ilgili konuları ailenizle paylaşmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün, kalıcı değişimler yaşamaktan yanasınız. Uzun yollarla ilgili planlarınız şimdilik, erteleyebilirsiniz. Eski dostlarla birlikte yapacağınız gezilerden zevk alacaksınız. Yapmayı düşündüğünüz birçok işiniz varken, kabuğunuza çekilmeniz yanlış anlaşılıyor.

14 Aralık 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarının engellemeleri veya olumsuz etkileri nedeniyle yavaşlamamalısınız. Gereken değişimi ve dönüşümü başlatacak olan sizsiniz. Liderlik rolünü üstlenebilir ve size faydası olacak kişilerlebölümü yapabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatlerinde dalgın olabilir, kararsızlıklar veya belirsizlikler nedeniyle sıkılabiliriz. Öğle saatlerinden itibaren ortam daha olumlu bir hale dönüyor. Genelde ufak tefek huzursuzluklara açık bir günde olmamıza rağmen, öğle sonrası ve akşam saatleri pek çok işimizi halledebilir ve karşılıklı diyalog zemini bulabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu dönemde yeteneklerinizi kullanmaya bakmalı ve parasal alanda daha gerçekçi olmaya çalışmalısınız. Belirli fırsatlar ve gelirlerinizi arttırabileceğiniz imkanlar var. İş hayatında gösterdiğiniz çaba ciddi sonuçlar getirebilir. Ayrıca bu dönemde yakın çevreniz çok daha canlı ve iletişim, hareketlilik dikkat çekmekte. Sözlerinizde daha dengeli olmaya bakmalısınız. Bazı elde olmayan ve sizi duygusal açıdan yıpratacak konular ortaya çıkabilir. Özellikle ailevi konularda daha önlemci olmak faydalı olacak.

14 Aralık 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi anlamda hırs yapıp yepyeni hayallerin peşinde koşacaksınız. Bu konuda sizi destekleyen yakınlarınız olduğu gibi gülecek insanlar da olacak.

14 Aralık 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün beklediğiniz veya beklemediğiniz yerlerde gelen fırsatlar ve şanslarla karşılaşabilir, özel yaşamınızda ve işi hayatınızda kendinizi ve enerjinizi en iyi şekilde ifade ederek keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Kadın erkek ilişkileri ve ailenizle olan ilişkilerinizde kesin kurallar ve önyargılı ile yaklaşmak yerine, anlayışlı ve naif taraflarınızı ortaya koymak bugün size kazandıracaktır.

14 Aralık 2014, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

12 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 17' 22" R
Ay
Koç
06° 30' 26"
Merkür
Koç
19° 39' 24"
Venüs
Boğa
07° 10' 36"
Mars
Koç
03° 35' 09"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 51"
Satürn
Balık
17° 00' 13"
Uranüs
Boğa
22° 38' 06"
Neptün
Balık
29° 03' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 18"
Lilith
Başak
23° 53' 38"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>