Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Aralık 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bir durgunlaşma olacak. İlişkiniz onca iniş-çıkıştan sonra belli bir olgunluğa ulaşıyor. Bugün sevgilinizle bazı konularda konuşabilir ve ilişkinizin geleceğini planlayabilirsiniz.

Bugünyaşantınızda bir takım sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu sorunları aşmak içinarkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Bu arada uzun süredir tatile çıkmıyorsunuz. Dinlenmeye ihtiyacınız var.

Parasal konularda son derece şanslı olacağınız bir gündesiniz. Bugün beklemediğiniz bir yada birkaç yerden elinize para geçebilir ve maddi olarak oldukça rahatlayabilirsiniz.

Bugün özellikle ulaşım konularında dikkatli olmalısınız. Bazı aksaklıklar yaşayabilir ve randevularınıza geç kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizinle yüzleşmek isteyen insanlardan kaçma huyunuz hiç hoş değil. Bir hatanız varsa bile bunu olduğu gibi kabul edip, davranışlarınızın arkasında durmalı, nedenleri açıklamalısınız. Bu şekilde insanlar size saygı duyacaktır. Bugün enerjiksiniz ve boş boş durmak hoşunuza gitmeyecek. Geleceğinizle ilgili ciddi ciddi düşünmeye başlayın.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Ay-Terazi burcu seyir etkinliği saat 06:04 itibariyle başlayacak. Sevdiğiniz insanlar tarafından takdir edilmek ve başarılı bulunmak istersiniz. Huzur ve güvenliğiniz için, arzularınızın tatmini sizin için çok kıymetlidir. Genellikle cazibenizi veya çekiciliğinizi isteklerinize ulaşmak için seferber edebilirsiniz. Eğer izlediğiniz yöntemler bir işe yaramazsa gerginleşmeniz mümkündür. Hatta doğanıza uygun bir şekilde otoritenizi kabul ettirmeye çalışabilirsiniz. Böyle durumlarda, çevrenizde bulunan kişiler anlayışlı davranırlarsa, kolayca toparlanabilirsiniz. Saat 07:14 Uranüs-Pluto mücadeleci görünümü 6.kez gerçekleşecek. Bu enerji, kişinin hayata bakış açısını, dünyayı ele alma biçimini farklı bir hale getiriyor. Artık üzerinizde baskı kurulmasına, şöyle veya böyle yap denilmesine izin vermezsiniz. Tercihlerini kendi yapmak ister. Eskimiş olandan kurtulup yeniye yer açmaktan yanadır. Bu değişimler çoğu aman beklenmedik şekilde oluşur. Kişi yeni bir sayfanın ortasında bulur kendini. İnancı, hayata bakış açısı farklı bir anlam kazanır.  Teknolojik gelişmelerden bilgilenmeye, eğitimden yolculuklara kadar her alanda yaşanan deneyimler sayesinde artık eskisi gibi düşünmeniz mümkün değildir. Değişim sizi çağırır. Pluto Oğlak burcunda, günlük hayatınız, çalışma biçiminiz, sağlığınızla ilgili konular üzerinde sizi uyarıcıdır. Çalışma hayatında bir takım insanlarla aranızda sorunlar yaşanabilir. İstemediğiniz koşullar yüzünden sık sıkdeğiştirebilirsiniz. Bazı kişiler üzerinizde hakimiyet kurmaya kalkışabilir. Düzensiz beslenmekten, sağlık şikayetlerinizi göz ardı etmekten sakınınız. Çünkü siz kendinize dikkat etmezseniz, etmenizi sağlayan olaylarla karşılaşabilirsiniz. Saat 18:36 Ay-Venüs arasındaki görünüm, dış dünyada herkesi idare etmek zorunda kalmanın bizi hem fiziksel hem de ruhsal anlamda yormasına neden olabilir. Dışa karşı belli etmeyiz ama kendi içimizde bir hayli sıkılırız. Saat 22:56 Ay-Mars olumlu görünümü, hem sosyal açıdan bizi destekleyici, paylaşımlarda bulunmamızı sağlayıcı hem de moralimizi yerine getiricidir. Ancak partnerimiz bir hayli baskın davranabilir. Özgürlüğüne müdahalede bulunmanızı istemez. Bu görünüm, ilerisi adına eşinizle yapılacak konuşmaların işaretidir. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde  mutluluk  hiç eksik olmasın. Yeni haftanın sizlere  şans getirmesi dileğimle,

15 Aralık 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelenteklifleri karşısında, kafanızın karışmasını istemiyorsanız, partnerinizden yardım alabilirsiniz. Öncelikle duygularınız bir hayli yoğun seyrediyor. Derin düşünce ve araştırmalar içindesiniz. İsteklerinizin gerçekleşmesi için planlarınızı sistemli bir şekilde uygulamalısınız. Hızlı hareket etmeniz yüzünden küçük kazalara meyillisiniz.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha fazla sosyalleşmeniz veya iletişim ağınızı kullanmanız durumunda olumlu değişiklikler yapmanızı sağlayacak kişilerle karşılaşabilirsiniz.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Az konuşup, daha çok uygulamaya koyma zamanı. Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var. Yıldızınız parlıyor.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde mutluluk ve huzuru aile ve ev ortamında bulurken, mümkün olduğunca kendinize zaman ayırıp, ruhunuzu dinlendirmeye özen gösterin. Yaşamınızda değer verdiğiniz kişilerle görüşmelerinizde alınganlık enerjisine girmeden, açıkça konuşmayı tercih edin.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

15 Aralık 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 17' 46" R
Ay
Koç
06° 36' 33"
Merkür
Koç
19° 39' 42"
Venüs
Boğa
07° 11' 07"
Mars
Koç
03° 35' 28"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 56"
Satürn
Balık
17° 00' 15"
Uranüs
Boğa
22° 38' 08"
Neptün
Balık
29° 03' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 19"
Lilith
Başak
23° 53' 41"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>