Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Aralık 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yoğun duygular yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ancak duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Sevdiğiniz insana karşı baskıcı yaklaşımlar gösterebilirsiniz ve isteklerinizi kabul ettirmek sizin için önemli olacaktır. Ancak inatçı yaklaşımlarınız bazı sorunlar yaşamanıza yol açabilir. Akşam saatleri ise duygusal açıdan kendinizi daha rahat hissedeceksiniz ve duygusal yaşamınıza ilişkin yeni kararlar alabileceksiniz. Sevdiğiniz insanla bazı planlarınızı akşam saatleri gerçekleştirebileceksiniz.

İş yaşamınızda hedefinize yönelik çalışmalar yapaceğınız ve istediğiniz sonuçlara ulaşmak için gücünüzü zorlayacağınız bir gündesiniz. Bazı işlerinizi bugün tamamlayabilrisiniz ve yeni başlangıç kararları alabilirsiniz. Gözlem gücünüzü iyi kullanmanız ve detaylara her zamankinden daha fazla dikkat etmeniz çalışmalarınızda başarılı olmanızı sağlayacaktır. Akşam saatleri ise daha çok zihinsel açıdan aktif olacaksınız ve akılcı kararlar alabileceksiniz.

Finansal anlamdaki yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle maddi konularda alacağınız kararlar uzun vadede sizin için olumlu olacaktır.

Kendinizi aşırı yormaktan ve olayları gözünüzde büyütmekten uzak durmalısınız. Akşam saatleri ise daha rahatlatıcı etkiler altında olacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün boyunca kendinizi güçlü hissetmenize rağmen bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ve enerjinizi bu sorunların çözümüne kanalize edebilirsiniz. Bugün çevrenizdeki insanlara güvenmeniz kolay olmayacaktır ve düşüncelerinizi kendinize saklamayı tercih edeceksiniz. İstekleriniz konusunda ısrarcı olacaksınız ve çevrenizdeki gelişmeleri beklentileriniz doğrultusunda yönelndirmeye çalışacaksınız. Küçük bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Akşam saatleri ise genel bir rahatlama içine gireceksiniz ve düşünceleriniz daha net olacaktır.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar cumartesi günümüz devam eden Ay-Başak burcu seyriyle başlıyor. Genel olarak bugün her şeyi kusursuz bir şekilde yerine getirmek isteyebiliriz. Sanki kurulmuş bir saat gibiyizdir. Her durumu kontrol ederek, hataları önüne geçebileceğimizi düşünürüz. Tabii ki bu hali abartmazsak sorun yok. Düzene kavuşturmak, temizlemek, ayıklamak, pürüzleri gidermek bu enerji sayesinde daha kolaydır. Ancak tatmin olmakta zorlanabiliriz. Her şeyi iyi yaptığımız halde birileri kusur bulacak diye endişelenebiliriz. Saat 03:28 Ay-Neptün karşıtlığında, bütçe dışı harcamalar veya evdeki hesabın çarşıya uymaması gibi durumlar görülebilir. Aldığınız ile verdiğinize dikkat ediniz. Saat 18:46 Ay-Pluto görünümü, kafanızın içindeki planlara ve hayat görüşünüze göre neler yapmanız gerektiğini saptayabilirsiniz. İşinizde ustalaşmak, gelir düzeyinizi arttırmak için eksiklerinizi gözden geçirmenizin faydalı olacağını söylüyor. Huzurlu bir gün geçirmenizi temenni ederim. Her güzellik sizinle olsun.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizlebirliği içinde olacaksınız. Bazı paslaşmalar sonucunda ayın son günlerinde istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz. Çalışma hayatınızla aşk yaşantınızı dengeli bir şekilde yürüteceksiniz. Kararsızlık çektiğiniz anlarda arkadaşlarınızdan yardım alacaksınız. Mesleki konularda duygusal tatmin sağlamak için gerekli çalışmaları yapacaksınız.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarının engellemeleri veya olumsuz etkileri nedeniyle yavaşlamamalısınız. Gereken değişimi ve dönüşümü başlatacak olan sizsiniz. Liderlik rolünü üstlenebilir ve size faydası olacak kişilerlebölümü yapabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatlerinde dalgın olabilir, kararsızlıklar veya belirsizlikler nedeniyle sıkılabiliriz. Öğle saatlerinden itibaren ortam daha olumlu bir hale dönüyor. Genelde ufak tefek huzursuzluklara açık bir günde olmamıza rağmen, öğle sonrası ve akşam saatleri pek çok işimizi halledebilir ve karşılıklı diyalog zemini bulabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu dönemde yeteneklerinizi kullanmaya bakmalı ve parasal alanda daha gerçekçi olmaya çalışmalısınız. Belirli fırsatlar ve gelirlerinizi arttırabileceğiniz imkanlar var. İş hayatında gösterdiğiniz çaba ciddi sonuçlar getirebilir. Ayrıca bu dönemde yakın çevreniz çok daha canlı ve iletişim, hareketlilik dikkat çekmekte. Sözlerinizde daha dengeli olmaya bakmalısınız. Bazı elde olmayan ve sizi duygusal açıdan yıpratacak konular ortaya çıkabilir. Özellikle ailevi konularda daha önlemci olmak faydalı olacak.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kulağınıza gelecek birkaç dedikodu canınızı sıksada önemsemeyin. Meyve veren ağaç taşlanır. Bunlar hep olacaktır asla kafanıza takmayın.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi muazzam derecede yüksek hissedeceğiniz, kendinizi güzelleştirirken, aslında etrafınızdaki insanları da güzelleştireceğiniz ve onlara pozitif enerji götüreceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde eşiniz ve yakın dostlarınızla keyifli ve sürpriz görüşmeler yapabilirsiniz. Gün içinde ufak kazalara dikkat etmeniz gerekmekte.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

12 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 15' 45" R
Ay
Koç
06° 05' 59"
Merkür
Koç
19° 38' 13"
Venüs
Boğa
07° 08' 33"
Mars
Koç
03° 33' 52"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 27"
Satürn
Balık
17° 00' 05"
Uranüs
Boğa
22° 38' 01"
Neptün
Balık
29° 03' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 12"
Lilith
Başak
23° 53' 27"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>