Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kalıcı bir ilişki için henüz erken olduğu yolundaki sınırlamanız, şansınızı da sınırlıyor. Oysa gönlünüz şu günlerde ciddi, kalıcı ilişkilere hazırlıksız bir görüntü içinde değil.

Bir yetkilinizle iletişim sorununuz var. Sorunun ortadan kalkması, daha çok ona bağlı görünüyor. Görüşme trafiğiniz çok yoğun. Bunların bazıları kariyeriniz açısından çok özel anlamlar taşıyabilir.

Tasarruf, yatırım ya da parayı herhangi bir biçimde değerlendirme anlamında pek olumlu bir imaj sahibi gibi görünmüyorsunuz. İyi haberler alabilirsiniz. Ama sizin parayla ilişkiniz, yakınlarınıza haklı korkular yaşatabiliyor.

Tepkimeciliğiniz, bazı doğal davranışları yapaylarla karıştırma derecesine varmış gibi. Yapmacık davranışlara karşı çok tavırlısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi beslediğiniz umutlara direnmekten kaçınmalısınız. Bugün sıcak sürprizlere hazırlıklı olmanız gerekiyor. Beklenmedik gelişmelerle şikayet nedeniniz olan monotonluk, yepyeni coşkularla yer değiştirebilir. Yüreğinizde beslediğiniz derin sevgi, gelecek günlerde açığa çıkmak isteyebilir. Sakin görünüşünüz, kimi durumlarda heyecanlı, gergin bir kimliğe dönüşebiliyor.

19 Haziran 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 06:44 Ay-Merkür görünüm etkisinde güne adım atacağız. Hassas düşünüyoruz. Ailemizi, sevdiklerimizi daha fazla önemsiyoruz. Güvenmek istiyoruz. Saat 11:33 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, işinize kimsenin karışmasına izin vermezsiniz. Para hesabınızı iyi yaparsınız. Başkalarını nasıl idare edeceğinizi iyi bilirsiniz. Saat 15:49 Ay-Neptün karşıtlığında, bir yanımız değerlerimiz, sahip olduklarımız, olamadıklarımız yüzünden hesap kitap yapmaya hazır halde. Sanki her şey endekslenmiş güce, elimizde olana, olmayana. Öylesine madde alemine takılmışız ki, bizi rahatlatacak hiçbir şeye geçit vermiyor gibi zihnimiz. Peki ama hayat bu denli irdelenmeye değecek kadar zor mu? Hiç mi güzelliği yok şu yaşamın. İşte Ay-Neptün karşıtlığı bir başka yanını da keşfetmemizi sağlayabilir. Saat 19:43 Merkür-Jüpiter görünümü, hassas olduğumuz konuları farklı bir şekilde ele almamızı, olumlu düşünmemizi sağlayıcıdır. İçinden çıkamadığımız sorunlara çözüm bulmamızı destekleyicidir. Saat 22:52 Ay-Pluto görünümü, destek görme ihtiyacının simgesidir. Ancak bu destek birilerinin üzerinizde denetim uygulamasına yol açacaksa veya birileri tarafından iyi niyetinizin kullanılması şeklinde olacaksa buna kesinlikle izniniz yoktur. Tüm canlıları sevgiyle kucaklayacağımız bir gün olması dileğimle,

19 Haziran 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücüne güç katmak adına, kendini geliştirmen gerek. Kaydolacağın eğitim programları işine yarayabilir.

19 Haziran 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili geçmişte yapmış olduğunuz bir hatanın telafisini gidermeniz biraz güç olabilir. Bazı konularda fikirleriniz de sabit duruşunuz karşınızdaki insanlarda tedirginlik yaratabilir. İletişimsel konularda yaptığınız hataları kabul etmek önünüzde engel olan büyük bir sorunu ortadan kaldırmaya yetecektir. Aksi takdirde iki tarafında fikirleri konusunda ısrarcı davranması zarar verici olabilir. Finansal konularda ise gözle görülür bir toparlanma söz konusu.

19 Haziran 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili huzursuz durumlar yaşayabilirsiniz. Ailevi konularda kontrolünüz dışında gelişen olaylar gerilime sebep olabilir. Olaylarla ilgili iç sesinizi dinlemeniz size doğru yolu gösterecektir. Bugün kendinizle kalmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destek sizi rahatlatacaktır.

19 Haziran 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. Öğrenmeye açıksınız. Yeni başlangıçlar yapmak için alternatif planlar üretebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda işleriniz artabilir.

19 Haziran 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde çalışma hayatınızda öne çıkan kişi olurken, yaptığınız her işi en iyi şekilde tanıtabilir, çalışmalarınızla parlayan kişi olabilir ve faydalı görüşmeler yapabilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde ilişkilerinizde görüşmeler, buluşmalar ve etkili paylaşımlar sözkonusu iken, devam eden ilişkilerinizde keyifli ortamlara birlikte katılabilir, bekarsanız yeni birisi ile görüşebilir, tanışabilirsiniz.

19 Haziran 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa parasal alanlarınızda engeller oluşabilir. Aile hayatınızla veya yurtdışıyla bağlantılı emlak yatırımlarınız varsa karşınıza istediğiniz seçenekler çıkabilir.

19 Haziran 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim, sizi mesai arkadaşlarınızla bol iletişime sokacak. Ayrıca yatırım konularında ilerleme kaydedeceksiniz. Kendinize fırsat kapıları açabileceğiniz perspektife ve zihinsel enerjiye sahip olacaksınız. İlginizi çeken kitaplar satın alabilirsiniz. Merak duyduğunuz konularda ulaşmak istediğiniz bilgilere erişebilirsiniz.

19 Haziran 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın.

19 Haziran 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 38' 36" R
Ay
Balık
26° 44' 52"
Merkür
Koç
19° 11' 38"
Venüs
Boğa
06° 21' 20"
Mars
Koç
03° 04' 24"
Jüpiter
Boğa
24° 58' 27"
Satürn
Balık
16° 56' 54"
Uranüs
Boğa
22° 35' 48"
Neptün
Balık
29° 02' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 54' 06"
Lilith
Başak
23° 49' 12"
True Node
Koç
15° 23' 55"
Son Güncelleme : 04/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>