Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önemli konularda ani karar vermeniz bazen pişmanlık yaşamanız neden oluyor. İlişkinizle ilgili önemli bir kararın eşiğindesiniz. Duygularınız kadar aklınızın da sesini dinlemenizde yarar var.

Kendinizi hep büyük bir sınavdan geçiyor gibi hissediyorsunuz. Gerçekten uzun zamandır sürekli büyük işlerin üstesinden geliyorsunuz. Hep sınavı başarıyla atlatmanıza rağmen yeterince taktir edilmediğinizi düşünüyorsunuz.

Günübirlik yaşamak canınızı sıkıyor. Biraz daha önünüzü görmek ve biraz daha uzun vadeli plan yapmak istiyorsunuz. Bunu yapabilecek bir geliriniz olmasına rağmen başaramamanız sizin plansızlığınız yüzünden.

Şanslı bir dönemdesiniz. Şansınızı iyi kullanıp kullanamamak sadece size bağlı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok göz önünde yaşasanız da arzularınız ve beklentileriniz sadece size özel kalmalı. Bunun sırrı da benzer ilgileri olan insanlarla dostluk kurmak ve özel yaşamınızı sizi anlayabilecek kişilerle paylaşmak. Her şeyi apaçık yaşamak bazı sıkıntılar yaşamanıza neden olabilir. Çevrenizde sizinle aynı değerleri paylaşmayan kişiler de var. Çok yakın dostlarınızın bu konudaki uyarılarına kulak vermelisiniz.

2 Aralık 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 06:15 Ay-Neptün görünümü, bilinmeyen konulara, soyut kavramlara olan ilginizi yükseltir. Hissedişleriniz oldukça derinleşir. Yaşadığınız tecrübelerin aslında gelişiminiz adına ne kadar önemli olduğunu anlamanız kolaylaşır. Burada dikkat edeceğiniz husus, arzularınızla inancınız arasında bir çatışmaya izin vermemenizdir. Bunun yolu, kendinizle gerçekçi bir şekilde yüzleşmenizle mümkün olur. Saat 06:46 Mars-Jüpiter görünümü, özel hayatımızda ve çevremizde sevilen, takdir edilen, fikirleriyle ilgi uyandıran bir kişi olmamızı destekliyor. Biraz ilginç hatta sıra dışı düşünen kişilerle arkadaşlık etmekten zevk alabiliriz. İlişkimizde partnerimizin bize güç vermesini, farklı düşünceleriyle ufkumuzu genişletmesini, hayatı güzelleştirici şekilde konuşmasını bekleriz. Problem getiren, ortamı geren, canımızı sıkan kişilerden uzak dururuz. Bu en sevdiğimiz kişi bile olsa fark etmez. Mesafe koyarız. Biz değişik bir şeyler istiyoruz. Rutin konuşmalar, tavırlar bizi bugün etkilemiyor. Sosyal yaşama, paylaşımlara, projelere açığız. Aşkı seviyoruz. Aşkın bize kattığı heyecanı yaşamak istiyoruz. Bazı işlerimiz için önemli kişilerle görüşebilir, planlarımızdan söz edebiliriz. Bugünkü konuşmalar başarılı geçecektir. Saat 19:27 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, büyümek, gelişmek, dönüşmek isteğimizi yükseltiyor. Bizi derinliklerimizle temasa geçiriyor. Elimize batanları, yüreğimizi acıtanları temizleyip yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. Ancak bunun kolay olmayacağının da farkındayız. Saat 21:39 Ay-Jüpiter görünümü, yorulan beden ve zihnin tekrar şarj olması için insanın kendisine ayırdığı zamanı işaret ediyor. Günlük rutinden uzaklaşıp, dışarı çıkmak, sevdiklerinizle sohbet etmek size iyi gelecektir. Bugünü en iyi şekilde değerlendirin. Karamsar düşünmeyin, zamanı en güzel şekilde geçirin.

2 Aralık 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payına yer vermemelisiniz. Duygusal konularda çekimser ve karamsar davranmakla kendinize sorun yaratıyorsunuz. Bugün Ay'ın konumu, takıntılarınızı ön plana çıkararak kendinizi tanıma fırsatı verecektir. Bilinçaltı rüyalarınız yoğunlaşabilir.

2 Aralık 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, amaçlarınızın, planlarınızın veya hayallerinizin önüne bir takım engeller çıkabilir. Fakat durmayın ve yola devam edin. Aşk hayatınız ve sosyal ilişkileriniz renkleniyor. Farklı çevreler ya da atmosferler ilginizi çekebilir. Yaratıcı ve özgün yanınızla etrafınızın beğenisini kazanabilirsiniz.Günün Atmosferi:Aktif ve pratik yaklaşımlar, ancak akşam saatlerinde tedbirli olmalıyız Hedeflerimize ulaşabilmek için daha disiplinli ve motive olmalıyız. Önümüzdeki günlerde yurt dışı görüşmelerimiz, ziyaretlerimiz ve eğitimlerimiz artabilir. Yeni girişimler ve projeler için aksiyon almaya başlayabiliriz. Fakat bir yandan da gergin ve riskli ortamlardan uzak duralım ve mümkün olduğunca sakinliğimizi koruyalım. Bizi yoran ve yıpratan konularla meşgul olabiliriz.

2 Aralık 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda daha fazla ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın desteğiniz almak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz zamanlar var. Uğraştığınız işler üzerinde değişiklik yapabilirsiniz. Teknik konulara biraz daha özen göstermenizde fayda var.

2 Aralık 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Pişmanlık... Bugün bazı olumsuzluklar yaşasanız da partnerinize karşı her şeye rağmen sadık birisiniz. Bu konumda dikkati üzerinizde toplayacaksınız.

2 Aralık 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde özel hayatınız, dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişim sıkıntıları ve yanlış anlaşılmalar yaşayabileceğiniz, anlaşmakta zorluk hissedeceğiniz bir dönemde iken, 17.00 sonrasında ilişkilerde motivasyonunuzun yükseldiği, kendinizi daha rahat ifade edip, etkinlik ve görüşmelerde yer alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Aralık 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş konularınız hızlanıyor. Bugün yanılgılara dikkat edin. Önemli parasal işleriniz varsa başka bir güne kaydırmakta fayda olabilir. Gün içindeki harcamalarınız yanıltıcı olabilir.

2 Aralık 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dış etkenlerle ilgili cilt sorunları veya ufak tefek ortopedik kazalara karşı dikkatli ve tetikte olmalısınız. Herhangi bir konuda sağlık probleminiz mevcutsa bugün buna şifa bulmanız olasıdır.İş ve hizmet alanınızda öne süreceğiniz bir fikir takdir toplayabilir. Kemik, dişler ve cilt ile ilgili oluşabilecek sorunlardan dolayı kendinizi duygusal baskı altında hissetmeniz doğaldır. Bu konularda operasyon ve tedavi süreci de başlayabilir. Evcil hayvanlarınızın sağlık bakımlarını yaptırmak için çok uygun bir gündesiniz. Sorumluluk bilinciniz yükselecektir.

2 Aralık 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz.

2 Aralık 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 48' 52" R
Ay
Yay
19° 37' 03"
Merkür
Koç
16° 09' 25"
Venüs
Koç
27° 41' 19"
Mars
Balık
27° 39' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 53"
Satürn
Balık
16° 20' 05"
Uranüs
Boğa
22° 11' 39"
Neptün
Balık
28° 49' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 23"
Lilith
Başak
23° 02' 23"
True Node
Koç
15° 28' 21"
Son Güncelleme : 27/04/2024 17:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>