Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Aralık 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizden sürekli her konuda şüphe ediyorsunuz ve bu onun canını fazlasıyla sıkmaya başladı. Ona güvendiğinizi belirtin yoksa ilişkinizde ilerde ciddi sorunlar çıkabilir.

Para ve şöhrete olan hırsınızhayatınızda ulaşmak istediğiniz noktayı engelleyebilir. Biraz daha sakin ve sistematik adımlarla ilerlemelisiniz.

Ciddi bir parasal karmaşaya girdiniz ve harcamalarınızı ayarlayamıyorsunuz. Buna bir düzen vermelisiniz.

Bugün gelişmeler beklediğiniz kadar hızlı olmayacaktır. Sabırlı davranmaya çalışmalı ve atacağınız adımların kalıcı olmasına özen göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah saatleri bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Güne keyifsiz bir başlangıç yapacaksınız ancak akşam saatlerinden sonra keyfinizi yerine getirecek gelişmeler olabilir. Çevrenizdeki insanları ikna etmek zorunda kalabilirsiniz ve gelişmeler keyfinizi kaçırabilir. Alacağınız kararlar konusunda çok dikkatli olmalısınız,mantık hataları yapabilirsiniz.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar problemlerinizin altından kalkabilmenizde ışığınız olabilecek, Ay-Yay burcu geçişi ile güne başlıyorsunuz. Bilirsiniz, sizin gibi hayatın güzelliklerinin tadına varmaktan hoşlanan kişiler her zaman önde olmak isterler ve geri planda kalmaktan hoşlanmazlar. Hatta böyle bir ihtimal bile sizi huzursuz etmeye yeter de artar bile. Sıradanlaşmak bir Aslan için oldukça keyifsiz bir durumdur. İşte Yay burcundaki Ay, sizin gibi pırıltılı kişiler için harika bir enerjidir. Saat 08:57  Ay, Neptün ile  zorlu görünüm yaptığında,  iç dünyamızda yaşadığımız gelgitlerin, anlaşılması zor olan duygularımızın, ideal bir yaşam arzumuzun peşine düşüyoruz. Birileri ne derse desin, yanlış veya doğru hiç fark etmiyor. Bizim ne gördüğümüz önemli hale geliyor. Yanılsak bilsek bile bu saatlerde pek umurumuzda olmaz. Yeter ki biraz olsun rahatlamamızı sağlasın. -Gerçek benim yüreğimde hissettiğimdir diyerek ilerliyoruz. Saat 11:31 Merkür-Neptün görünüm etkisi altında, hassasiyet oldukça yüksektir. Kişi bir yandan kendi değerlerine sahip çıkmak, onları korumak ve kollamak için iç dünyasında dengeleri yerine oturtmaya çalışırken, diğer yandan bazı nedenler yüzünden anlayışlı olmak zorundadır. Her iki durum da bir Aslan için kısıtlayıcı ve endişe doğurucu bir durum yaratabilir. Kendini ifade etmekten bu denli hoşlanan bir burcun insanı için, duyarlılığın bugün böylesi yüksek oluşu tabii ki zordur. O yüzden de merhamet duygusunu öne alır ve karşısındaki kişi veya durumu bu olgu çerçevesinde ele almaya çalışır. Saat 19:08 itibariyle etkili olacak Venüs-Uranüs arasındaki mücadeleci görünümü, ilişki sorunlarını veya aranızda düzeltilmesi gereken meseleleri gösterebilir. Hızlı ve oldukça sıra dışı bir şekilde bunları çözmekten yanasınızdır. Çünkü yeni bir sayfa açmak için bunların mutlaka ele alınması gerekiyordur. İş-eğitim hayatı-ticari konular-yeni bir yere yerleşim-akademik kariyer-yasal davalar gibi geniş bir yelpazeyi gösterebilir. Ancak sabırsızlıktan uzak durmakta yarar var. Saat 21:52 Ay-Uranüs görünümü, yenilikleri uygulama, aşkla sarmaş dolaş olma, özgür bir şekilde yol alabilme anlamında bizi teşvik ediyor. Saat 23:33 Venüs-Pluto kavuşumu,  günlük hayatta  karşılaştığınız insanlarla olan ilişkinizin önemini işaret etmektedir. Ayrıca hangi alanda ilerlemek istiyorsanız o alan üzerinde kendinizi geliştirmenin gerekli olduğunu belirtmektedir. Bunun için kurs veya staj görebilirsiniz. Bu gibi eğitimler sizin pratiğinizi geliştirir ve ustalaşmanızı sağlar. Usta olanlar ise, diğerlerine eğitmenlik yaparak bilgi ve deneyimlerini test etmiş olurlar. Sabırlı olmak şarttır. Performansınız diğerleri tarafından takip edilir. Benim önerim sakin bir şekilde kendinizi gözden geçirmeniz ve eğer gerçekten emek sarf ettiyseniz, bu noktaya gelinceye kadar işinizi düzgün bir şekilde yaptıysanız karamsar düşünmek yerine rahat olmanızdır. Zamanı en olumlu şekilde değerlendireceğiniz bir gün diliyorum. İyilik ve güzellikler yanınızdan eksik olmasın. Her şey gönlünüzce olsun.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal kişiliğinizi sağlamlaştıran ve gücünüzü çevresel faktörlerden alacak işler içinde olacaksınız. Olası sürprizlere karşı hazırlıklı olmalısınız. Bazılarınız yakın dostlarınızla güzellik ve sanatsal olayların gündeme geleceği çalışmalar içine girebilirsiniz. Kendinizden yaşça büyük kişilerin önemli desteğini alacaksınız.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı ilişkiler, bu sefer geçmişte ilerlediği şekilde ilerlemeyebilir. Şans tanımak isteyeceksiniz. Belli mesafede olduğunuz veya gerçekten mesafeli olan ilişkilerinizde belli belirsiz bir gerilim oluşabilir, sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu dönemde yeteneklerinizi kullanmaya bakmalı ve parasal alanda daha gerçekçi olmaya çalışmalısınız. Belirli fırsatlar ve gelirlerinizi arttırabileceğiniz imkanlar var. İş hayatında gösterdiğiniz çaba ciddi sonuçlar getirebilir. Ayrıca bu dönemde yakın çevreniz çok daha canlı ve iletişim, hareketlilik dikkat çekmekte. Sözlerinizde daha dengeli olmaya bakmalısınız. Bazı elde olmayan ve sizi duygusal açıdan yıpratacak konular ortaya çıkabilir. Özellikle ailevi konularda daha önlemci olmak faydalı olacak.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İştahınıza dur demelisiniz. Ne kadar hareketli olursanız olsun düzensiz beslenmeden kaynaklanan sıkıntıların önüne geçmeye çalışın.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için rahatlatıcı, esnek ve uyumlu bir enerjinin etkisi altındasınız. Bu güzel atmosfer altında ilişkilerinizle ilgili dengeli ve ahenkli paylaşımlarda bulunabilir, aşk konusunda aradığınız duygu yoğunluğunu yakalayabilirsiniz. Gün içinde duygularınız geçmiş konulara kayabilir ancak bunun size faydası olmayacaktır, içinde bulunduğunuz güne odaklanmayı tercih edin.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

20 Aralık 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 39' 35" R
Ay
Koç
12° 06' 60"
Merkür
Koç
19° 56' 03"
Venüs
Boğa
07° 38' 50"
Mars
Koç
03° 52' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 13"
Satürn
Balık
17° 02' 06"
Uranüs
Boğa
22° 39' 26"
Neptün
Balık
29° 03' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 33"
Lilith
Başak
23° 56' 10"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>