Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Aralık 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize çok düşkünsünüz fakat tutarsız davranışlarınız yüzünden sevgiliniz sizden bıkabilir.Ona sevginizi belli etmeye çalışın ve değişik bir yerlere götürün.

İşyerinizde temizliğinize önem vermeniz işarkadaşlarınızı rahatsız ediyor olabilir. Titizliğinizi kendinize saklayın. Aksi takdirdearkadaşlarınızla aranız bozulabilir.

Şu sıralar biraz fazla cimrisiniz. Yakınlarınız bu durumu takmıyormuş gibi gözükselerde bu durumdan fazlasıyla rahatsız oluyorlar.

Çevrenizde sizden nefret eden çok düşmanınız var. Yakında harekete geçmek isteyebilirler. Dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün güne sıkıntılı ve keyifsiz başlayacaksınız. Gün içinde yapmanız gereken işler size çok gelecek. Öğle saatlerinde arkadaşlarınızla daha önce planladığınız bazı aktivitelere katılabilirsiniz. Ailenizden bazı kimseler sizin bazı davranışlarınız konusunda şikayetçi. Bugün de onlardan şikayet duyabilirsiniz.

21 Aralık 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 05:47 Mars-Uranüs olumlu görünümü etkisi altında Pazar gününe uyanacağız. Bu görünüm, bireysel özgürlüğün, ilişkimizdeki sınırını belirlememizde bize yardımcı oluyor. -Ben böyleyim, -Sen şöylesin, tamam ancak -Biz nasıl olmalıyız sorusuna cevap bulmanız çok önemli. Aranızdaki farklılıklara saygı duyarken, ilişkinizi de korumalısınız. Yeni bir pencereden hayata bakmayı bilmelisiniz. Saat 12:03 Venüs-Chiron olumlu görünümü işimize göre bütçemizi, hayatımıza göre günlük düzenimizi, ilişkilerimize göre kriterlerimizi gözden geçirmemiz gerektiğini işaret ediyor ve  bizleri de  uyarıyor. Bak bakalım, geleceğin garanti altında mı, nasıl bir hayat sürmektesin, nasıl insanlarla ilişki kurmaktasın, verdiklerinin karşılığını alabiliyor musun, sen de aldıklarının kıymetini biliyor musun? diyor. Bunların tümü aslında iyiliğimiz adınadır. Çünkü bazen bilmeden etmeden mali anlamda açılırız. Sonra bir bakarız borçlanmışız. Bazen sağlığımıza özen göstermeyiz. Hastalanırız. Kimi zaman yanlış kişiler yüzünden zaman kaybederiz. Çoğu zaman da düzgün bir işimiz yoksa başkalarına bağımlı kalırız. O zaman gelin bugün, hem mali yönden durumumuza bir bakalım hem ilişkilerimizi gözden geçirelim hem de sağlığımız geleceğimizle ilgili konuları bir mercek altına alalım. Bu görünüm bu anlamda size ışık ve şifa olsun dostlarım. Saat 14:35-22 Aralık saat 03:25 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Belirli bir yön tutturmak ve bu yön üzerinde ilerlemek zor olduğu gibi, ne istediğinizi veya neyin sizi mutlu edebileceğini de tam olarak kafanızın içinde oturtmanız güç olabilir. Gördüğünüz gibi kendinizi bu enerji altında boş yere üzmeden günü akışına bırakmanız en mantıklı yoldur. Pazar gününüz mutlu, keyifli ve arzu ettiğiniz gibi geçsin. Yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

21 Aralık 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konular sosyal yaşamla birlikte gelecek. Eğer çevrenizle bütünleşebilirseniz, çevresel koşullarınızdan para kazanma şansınız çoğalacaktır. Bulunduğunuz ortamlarda kendi içsel egonuzu daima tetikte tutuyorsunuz. Bencil değilsiniz fakat tarzınızın incitilmesine ve tepki almasına tahammülünüz yok. Bileklerinize dikkat etmeli ve ağır kaldırmamalısınız.

21 Aralık 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı ilişkiler, bu sefer geçmişte ilerlediği şekilde ilerlemeyebilir. Şans tanımak isteyeceksiniz. Belli mesafede olduğunuz veya gerçekten mesafeli olan ilişkilerinizde belli belirsiz bir gerilim oluşabilir, sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu dönemde yeteneklerinizi kullanmaya bakmalı ve parasal alanda daha gerçekçi olmaya çalışmalısınız. Belirli fırsatlar ve gelirlerinizi arttırabileceğiniz imkanlar var. İş hayatında gösterdiğiniz çaba ciddi sonuçlar getirebilir. Ayrıca bu dönemde yakın çevreniz çok daha canlı ve iletişim, hareketlilik dikkat çekmekte. Sözlerinizde daha dengeli olmaya bakmalısınız. Bazı elde olmayan ve sizi duygusal açıdan yıpratacak konular ortaya çıkabilir. Özellikle ailevi konularda daha önlemci olmak faydalı olacak.

21 Aralık 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlgiYİ gün boyu üzerinize çekeceksiniz. Moralinizi yükseltecek sözler yüzünüzü güldürecek. Sizi sevmeyenlerinizin de olduğunu bilin.

21 Aralık 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile içi ilişkilerinizde daha önceden problem olan konular aniden büyüyebileceği ve tekrar göz önüne gelerek can sıkıcı olabileceği için, en yakınlarınız ve yaşamınızdaki erkeklerle ilişkilerinizde sabırlı ve problemlerin üzerine gitmeyen taraf olmayı tercih etmelisiniz. Akşam saatlerinde ise bunun aksi yönde iyileştirici ve pürüzlerin giderilebileceği, iletişimi yeniden sağlayabileceğiniz pozitif bir enerji sözkonusu olacak

21 Aralık 2014, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

20 Aralık 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 24' 14" R
Ay
Koç
08° 14' 24"
Merkür
Koç
19° 44' 29"
Venüs
Boğa
07° 19' 20"
Mars
Koç
03° 40' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 30"
Satürn
Balık
17° 00' 48"
Uranüs
Boğa
22° 38' 31"
Neptün
Balık
29° 03' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 41"
Lilith
Başak
23° 54' 25"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 05/05/2024 13:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>