Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Aralık 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevgilinizden uzak kalacaksınız. Onunla yaptığınız buluşma planını işlerinizin yoğunluğu sebebiyle gerçekleştiremeyeceksiniz. Son zamanlarda sevgilinizle eskisi kadar sık görüşemiyorsunuz. Bu siz de sıkıntı ve şüphe yaratıyor. Ama endişelenmenize gerek yok.

Kariyerinizle ilgili çalışmalarınıza hareketlilik kazandıracağınız bugün, bilgisine ve düşüncelerine güvendiğiniz kimselerle görüşme yapabilirsiniz. Onlardan ilginç fikirler alacaksınız.

Parasal konularda çok kararsız olacağınız bir gündesiniz. Beğendiğiniz bir şeyi almakla almamak arasında gidip geleceksiniz. Sonuçta almamaya ve tasarruflu olmaya karar vereceksiniz.

Dış görünüşünüze yeteri kadar önem vermiyorsunuz. Kendinize zaman ayırmalı , görüntünüze gereken önemi vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailevi bir takım problemler yaşamanız olası. Bu problemlerin kaynağı , siz kabul etmeseniz de, kendinizsiniz. Bugün aile ortamından kaçmak isteyeceğiniz bir gün olacak. Dostlarınız ile zaman geçirmek , kafanızı dağıtmak isteyeceksiniz. Kendinizi bugün çok güçsüz hissedeceksiniz.

22 Aralık 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 22  Aralık saat 01:03-20 Ocak 2015 saat 11:43 arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş döneminde,  sorumluluklar bir hayli yoğun şekilde kendini hissettirir. İşimiz,  yaşantımızda, günlük hayattaki uğraşılarımızda, saygınlık, statü, titiz çalışma, güvenilirlik olguları bir hayli önem kazanır. Para kazanmak, başarılı olmak, başarılı işler çıkarmak arzumuz yoğundur. Düzenli ve planlı bir şekilde çalışmamız veya bu türden işlere yönelmemiz gerekebilir. İşimize düşkünlüğümüz liderlik arzumuz, çevrenizdeki kişilerle olan irtibatlarımız tümüyle kıymetlidir. Eğer kişisel anlamda fazla sıkıntıya, sürekli ciddi çalışmaya, sorumluluk almaya hevesli bir Aslan değilseniz, bir hayli sıkılabilirsiniz. Kurallara uymak zorunda kalmanız, hayatın keyifli yanlarını istemekten ziyade işe odaklanmak zorunda kalmanız fiziksel ve psikolojik anlamdaki sağlığınızı bozabilir. Bunun nedeni emir altında çalışmaktan veya bir şeyi yapmaya zorlanmaktan dolayı yaşanan gerginliktir. Yapılandırma, inşa etme, öğretme anlamındaki meslekler daha fazla ön plandadır. Hayatınızı garanti altına almanın yollarını ararsınız. Bu dönemde verimli ve üretken, parasal anlamda kazanç getiren işlere yönelirsiniz ancak çalışma şartları yorucu olabilir. Saat 03:36 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Yeniayın, Neptün ile olan görünümü, bilinmeyen konulara, soyut kavramlara olan ilginizi yükseltir. Hissedişleriniz oldukça derinleşir. Yaşadığınız tecrübelerin aslında gelişiminiz adına ne kadar önemli olduğunu anlamanız kolaylaşır. Burada dikkat edeceğiniz husus, arzularınızla inancınız arasında bir çatışmaya izin vermemenizdir. Merkür ile kavuşumu ise,  çalışma hayatınız ve maddi konular üzerinde ciddiyetle durulmasını sağlıyor. Bir şeylerin mutlaka düzenlenmesi ve güvenli hale getirilmesi lazım. Eğer istersek, sorun çıkaran meseleleri bu etki altında gözden geçirebiliriz. O güzelim yürekleriniz her zaman mutlu olsun. Yeniay, size hayırlı olanı nasip etsin. Kalben sevgilerimle,

22 Aralık 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerinizi yüksek tutmak gibi koyduğunuz bazı kuralları, kendiniz bile aşmak istemiyorsunuz. Bugün, dengelerinizle başınız dertte. Mesleki konuların ön sıralarda yer alması sonucunda, ertelediğiniz işlerin birikmesine meydan vermemelisiniz. Bugün, disiplinli davranmakla bir çok başarıyı garantileyebilirsiniz.

22 Aralık 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Oğlak burcunda oluşacak yeni ay nedeniyle, önümüzdeki iki haftalık süreçtebaşvuruları yapabilir, mevcut işinizde yenilenmeye gidebilir, sağlığınızla ilgili başlangıçlar(spora ya da diyete başlamak v.b) yapabilirsiniz. TÜM BURÇLAR İÇİN GÜN GENELİ: 22 Aralık'ta Oğlak burcunda oluşacak olan yeni ay ve yavaş yavaş Oğlak burcunda biriken gezegenler, hepimizin burcumuza göre yukarıda ele aldığım alanlarda yenilenme ve ilerleme sürecinde olduğumuzu gösteriyor. Bu haftanın en önemli gezegen geçişi ise, eğitmen gezegen Satürn'ün Akrep burcundaki eğitimini tamamlayıp, Yay burcuna geçecek olması. Bu gezegen geçişi kendini bir gün de hissettirmeyeceği ve etkisinin yol aldığı 3 yıl boyunca sürecek olması nedeniyle yıllık yorumlarımız biter bitmez ele alacağım bu konuyu daha geniş şekilde yorumlayacağım. Zira, önümüzdeki üç yıl boyunca gündemimiz değişiyor olacak. Uranüs Pluton sert açısının agresifleştiren, saldırgan kişileri ve ani gelişmeleri gündemimize taşıyan etkilerini geçen hafta Pazar günü yazmıştım. Bu hafta ve Şubat ayına kadar bu etkiler de devrede olacak bilginize…

22 Aralık 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

22 Aralık 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birikmiş işleriniz sizi bir hayli yorabilir. Bir boşvermişlik içerisine girebilirsiniz. Dozunu arttırırsanız ileride daha da zorlanabilirsiniz.

22 Aralık 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 14:33'de Yay burcunda gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte aşk hayatı, çocuklar ve eğlence alanınız öncelikli olarak vurgulanırken, çocuklarınızla ilgili yeni gelişmeler yaşayabilir, özel yaşamınızda eğer bekarsanız yeni flört teklifleri alabilir, hayatınızda aşk duygusunu daha yoğun hissedebilirsiniz. Finansal konular vehayatınızda geçici olarak zorlanabileceğiniz yeniay zamanı spora başlayabilir, sanatsal ve yaratıcı çalışmalar yapabilir, sevdiklerinizle keyifli bir tatil planı oluşturabilir ve yaşamınıza daha çok hareket, yenilenme katarak, bir şeyleri durup beklemek yerine, eyleme geçen kişi olabilirsiniz.

22 Aralık 2014, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

22 Aralık 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 29' 05" R
Ay
Koç
09° 27' 49"
Merkür
Koç
19° 48' 07"
Venüs
Boğa
07° 25' 29"
Mars
Koç
03° 44' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 41"
Satürn
Balık
17° 01' 13"
Uranüs
Boğa
22° 38' 48"
Neptün
Balık
29° 03' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 58"
Lilith
Başak
23° 54' 58"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>