Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde ilginç tesadüfler dikkatinizi çekebilir, bunlara ilgisiz kalamayabilirsiniz. Aşkta kapanmış olan sayfaları arada bir karıştırıyor, hiçbir anının unutulamayacağına inanıyorsunuz. Bu inanç, tesadüflerin getireceği hoşluğa engel olamayacak.

İşlerinizi geliştirme uğraşlarınız, bu sıralar olumsuz anlamda, biraz da olsa, etkilenebilir. İş hayatınızdaki umutlarınıza bugünlerde sıkı sarılmanız gerekiyor. Çoktandır beklediğiniz haber bugünlerde size ulaşacak.

Son harcamalardan sonra tekrar doğrulmanız biraz zamana bağlı olacak. Bugün gelirinizin yetersizliği ile alakalı bir görüşmeniz olabilir. Bu görüşmede şansınız yüksek.

Bitmiş aşk ilişkilerini dostluğa dönüştürmenin çok kolay bir şey olmadığını bilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın ilişkilerinizde elverişli bulduğunuz koşullar, bugünlerde size sürprizler yaratabilir. Bu yeni durum, size bu konularda kısmen de olsa, yetersiz değerlendirmeler içinde olduğunuzu gösterecek. Sürekli problem yaratan ve zihninizi meşgul eden bir oluşum önümüzdeki günlerde belirginleşecek. Ama bu netlik, problemin boyutunu büyültebilir.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 01:00 Ay-Kuzey düğüm kavuşum etkisinde Çarşamba gününü karşılıyoruz. Bu enerji,  yolculukların, görüşmelerin, haberleşmelerin sizin hayatınızda olumlu gelişmelere işaret olduğunu gösteriyor. Dostlarınızla bir araya gelebilir, yeni bir çevreye girebilir, yakın akrabalarınızla bir araya gelebilirsiniz. Bu hareketlilik sizi bir hayli heyecanlandırır, tazelendirir, geliştirir. Saat 20:35 Ay-Pluto görünümü, çalışma hayatınız, sağlığınız veya günlük hayattaki mücadelenin işaretçisidir. Sorumluluklarınız artabilir. Saat 20:51 Merkür-Satürn görünümü, ailemiz, yaşadığımız dünya, yuvamız ile alakalı konular üzerinde derinden derine her durumu hassasiyetle ele almamız anlamındadır. Dış dünyadan gelen tüm etkileri, kendi içimizde gözden geçirerek anlamak isteriz. Sevdiklerimizi, güvendiğimiz insanları korumak ve gözetmek isteriz. Değerlerimize fazlasıyla düşkün oluruz. Bugünümüz ve yarınlarınız barış ve sevgiyle çevrili olsun. Gönlümce sevgilerimle,  

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü olmasını istediğiniz inandığınız hemen her konuda yaşanacak süpriz gelişmelere işaret etmekte. İnancın gücü yaşamanızın her safhasında etkili bir şekilde kendini gösterecek. Adeta yeniden yapılanacak kendinize olan güveninizi tazeleyeceksiniz. Maddi konularda geçmişte yaşanan aksiliklerden aldığınız dersleri profosyonel çalışma hayatınıza aktarıyor olmanız saygınlığınızı daha da arttıracaktır. Özel yaşamınızda ise aile büyükleri ile tartışmalar ciddi boyutlara gelebilir. Kendinizi ifade ederken keskin cümleler kurmamaya özen gösterin. Aşk hayatınızda ise duygularınızı ifade edin ve ilişkinize sahip çıkararak hareket edin. Siz istemediğiniz sürece hiç kimse özel yaşamınıza müdahale edemez!

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çözüm getirme ve uzmanlığınızı sunma yeteneğiniz yardımlarınızdan faydalanan kişiler tarafından takdir görebilir, ama size yakın kişilerin şikayetleriyle karşılaşabilirsiniz. Bu bağlantıları tekrar değerlendirme zamanıdır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür ve Satürn arasında oluşan olumlu açı, uzun vadeli düşünmeyi kolaylaştırıyor ve bu anlamda daha faydalı adımlar atmamıza yardım ediyor olacak birkaç gün için. Yapacağımız planlarda garantiyi ön plana alabilir, tedbirli ilerlemek isteyebiliriz. Resmi işlerle uğraşmak, matematiksel ya da bilimsel konulara eğilmek, işlerde disiplini ön plana çıkartmak eğilimlerinin artacağı beş günün içindeyiz. Daha aklı selim düşünebilir, ciddi ve olgun görüntümüzle girişeceğimiz işlerde istediğimiz sonuçları alabilir veya işleri kolayca tamamlayabiliriz. İlişkilerimizi doğru kullanacağımız günler. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz hareketli olabilir fakat işlerin akışında yavaşlama yaşanabilir. Gün içinde engellerle karşılaşabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili değişiklikler sizi yorabilir. Ticari görüşmeler veya sözleşmelerde dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek için sabırlı olmanız gerekiyor.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Şüphe... Tüm enerjinizi eğitim yönünde kullanarak yükselme peşindesiniz. Çok çalışıyorsunuz. Emeğinizin karşılığını alacaksınız.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaş çevreniz ve projeleriniz ile ilgili iletişim problemlerine açık bir enerjiden geçerken, ikili ilişkilerinizdeki iletişimde çok daha sabırlı yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile sorumluluklarınıza vakit ayıracak, bu konuda yapılacak işlerinizi halledeceksiniz. Ailevi planlarınız için kolayca hareket geçebilirsiniz. Davranışlarınızı sorumluluklarınızla birleştirebilirsiniz.

21 Temmuz 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evinizde, yuvanızda, ailenizde, yaşadığınız yerde bazı düzenlemelere gidebilirsiniz, eşyaların yerleri değişebilir, evde yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Ailenizle ilikili konularda sorumluluklarınız bu hafta biraz artabilir. Olası sorunlar var ise, problemlere ciddi yaklaşımlarla rahatlıkla çözebilirsiniz.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

22 Temmuz 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 13' 22" R
Ay
Terazi
03° 06' 08"
Merkür
Boğa
03° 53' 28"
Venüs
Boğa
23° 39' 21"
Mars
Koç
13° 49' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 10"
Satürn
Balık
17° 59' 53"
Uranüs
Boğa
23° 24' 42"
Neptün
Balık
29° 24' 03"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 33"
Lilith
Başak
25° 22' 43"
True Node
Koç
14° 56' 09"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>