Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Aralık 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eskiden ilişki yaşadığınız kişi sevgilinizle aranızda dolaylı olarak sorunlara yol açabilir. O kişiden uzak durmaya ve şu anki ilişkinizi korumaya çalışmalısınız.

Sürekli işten konuşmanız ailenizin hoşuna gitmiyor ama siz kendinizi işle ilgili düşüncelerden alamıyorsunuz. İşlerinizde endişe edilecek hiçbir şey yok. Bu sadece sizin kuruntunuz.

Beklenmedik bir para sizin önemli bir ihtiyacınızı karşılayabilir. Ne zamandır almak isteyip alamadığınız bir şeyi almaya karar verebilirsiniz. Günlük harcamalarınız dengede.

Anlayışınızın biraz düşük olacağı bir gündesiniz. Size bir derdini açmak isteyen bir kişiye duyarsız davranabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Üzerinizdeki miskinliği atmanın tek yolu kendinizi spora ya da çalışmaya zorlamak. Bu şekilde giderseniz yakında sağlık problemleriyle de karşılaşabilirsiniz. Bir anlaşmazlık yaşadığınız arkadaşınızla aranızı düzeltmek istiyorsunuz. O kişi de bu planlar içinde. Bakalım kim önce davranacak? Elinizdeki parayı çarçur etmeyin.

23 Aralık 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 23 Aralık 2014 saat 18:34-20 Aralık 2017 saat:06:49 tarihleri arasında Satürn-Yay burcunda seyrini sürdürecek. Bu dönem, sizin aşk hayatınız başta olmak üzere, çocuk meseleleri, çalışma hayatınız, sağlığınız, yeteneklerinizin değerlendirilmesi yönünde bir yapılandırma sürecidir. Aşkta ilerisi adına düşünülmesi, öylesine değil gerçekten bir ömrü paylaşabileceğiniz kişinin seçimi kıymetlidir. Görüş yapınız, hayatı ele alış biçiminiz, prensipleriniz doğrultusunda aşk hayatınızı düzene kavuşturmanız lazım. Zaten bu yolda testlerden geçilir ve karar verilir.  Problemli ilişkilerin hayatın kalitesini düşürebileceği, insanın moral motivasyonunu etkileyebileceğini bilmek lazım. Çocuklarınız varsa onlarla alakalı sorumluluklar bu dönemde bir hayli önem taşır. Nesil farklılığını gözeterek olgun şekilde davranmanız, onlara örnek olmanız icap edebilir. Bazı durumlarda ise, bu baskı şeklinde terbiye etmek, kendi görüşlerinizi dayatmak olur ki, bu hem evladınız hem de sizin için zorlayıcı olur. Bilakis ılımlı şekilde, anlayışlı biçimde yapılmalıdır. Çocuk sahibi olmak, evlat edinmek gibi etkileri de olabilecek bu dönem, bir mücadele, olgunlaşma vaktidir. Evladınız da, sizinle birlikte gelişecek, büyüyecektir. Bu dönemde, yeteneklerinizi değerlendirme yönünde fırsatlar karşınıza çıkabilir. Hobileriniz, işe dönüşür veya bu anlamda insanlara hizmet vermeniz mümkündür. Her günün sabahı, bir aydınlığa işarettir. Doğan Güneş  sizlere olumlu ve başarılı girişimlerde bulunmanız ve  gönlünüzce ilerlemeniz anlamında şans getirsin. Can-ı gönülden sevgilerimle,

23 Aralık 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün harcamalarınız konusunda tereddütleriniz var. Güçlü bir sorumluluk duygusu içinde hareket edeceğiniz ortamlarda, arzularınızı gemlemek zorunda kalmak,canınızı sıkmamalı. Maddi konularda çekimser davranacak ve paranızın değerini bileceksiniz.. Kendinizi somut bir şekilde ortaya koymanın tam zamanı.

23 Aralık 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaklaşmakta olan haftalarda yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Bu durumun avantajını yaşayabilmek istiyorsanız, mevcut anlaşma, durum, ilişki veya yapılanmaları biraz esnetmenizde fayda var.

23 Aralık 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

23 Aralık 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GerginSİNİZ . Sevdiğiniz biri için duyacağınız sözler sizi düşündürebilir. Sessiz kalıp olayları uzaktan takip edin. Ailenizle vakit geçirmeye çalışın.

23 Aralık 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca flörtler, aşk hayatınız ve çocuklarla ilişkileriniz ön plana çıkarken, kariyer ve çalışma hayatınız için muazzam bir bağlantı kurabilir, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir ve çalışma hayatınızla ilgili bir fırsat yakalayabilirsiniz.

23 Aralık 2014, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

22 Aralık 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 46' 02" R
Ay
Koç
13° 44' 60"
Merkür
Koç
20° 00' 59"
Venüs
Boğa
07° 47' 02"
Mars
Koç
03° 57' 53"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 47"
Satürn
Balık
17° 02' 39"
Uranüs
Boğa
22° 39' 49"
Neptün
Balık
29° 04' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 55"
Lilith
Başak
23° 56' 55"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>