Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir sevgiliden çok sıradan bir arkadaş tavrı içindesiniz. Arkadaşlarınızın sevgilinize daha yakın davranmanız için gösterdikleri istekten de rahatsızsınız. Bu seferki ilişkinizde hiç iyi bir sevgili değilsiniz.

Genel olarak bir itibarınız var, ama aynı itibarı bazı çalışma arkadaşlarınız arasında da kazanmaya çalışmalısınız. Çok istekli çalışıyorsunuz. Bu dahayatınızda size bir ayrıcalık kazandırıyor.

Yakın bir gelecekte iradeniz dışında, ama gönüllü olarak yapacağınız bazı harcamalarınız olacak. Dikkatli harcama yapabildiğiniz sürece para sıkıntısı yaşamayacağınızı görüyorsunuz. Bu kararlılığınızı bozmamalısınız.

Çok sağlıklı görünüyorsunuz. Böyle olduğunuza da çok inanıyorsunuz, ama seyrek de olsa ara sıra kendinizi iyi hissetmemenizin nedenini araştırmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zaaflarınızla yüzleşmekten kaçınıyorsunuz. Ardından da kendinizi beğenmediğiniz birçok davranışınız oluyor. Bu akşam bir arkadaş toplantısında iyi vakit geçireceksiniz. Ama nedense yine yalnız gitmeyi tercih edeceksiniz. Bazı hatalarınızı görmekte zorluk çekiyorsunuz. Önümüzdeki günlerde yine böyle gözden kaçırdığınız bir hatanın diyetini ödeyeceksiniz.

23 Ekim 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 23 Ekim- 21 Kasım tarihleri arasında, Güneş-Akrep burcunda ilerleyecek. Ailevi ilişkiler ön planda olacak. Kendinizi her anlamda güvende hissetmek isteyeceğiz. Aileniz, yuvanız, miras, mal, mülk, emlak ile alakalı konularla yakından ilgilenebilirsiniz. Kişi bu istekle, ilerisi adına bir yer satın almayı ve oraya yerleşmeyi düşünebilir. Ailemizle karşılıklı konuşacağız, neler yapacağımızı tespit edeceğiz. Şartları gözden geçireceğiz. Ilımlı ve paylaşımcı düşüneceğiz. Kendi geleceğimizi ilgilendiren bir durum söz konusu ise, evden ayrılmak, tekrar evimize dönmek v.b. Bunları da gözden geçireceğiz.   Derinlikli bir şekilde durumları gözden geçirip, doğru kararlar verebilmemiz dileğimle,

23 Ekim 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunlarınızla baş başa kalmaktan korkmamalı ve çıkış yolları bulacağınızdan emin olmalısınız. İşlek zekanızın sabit düşünmeye zorlamalısınız. Sınırlarınızı daha çok esnetmelisiniz. Enerjinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız. Ailenizle aranızda sezgisel bağ oluşturmak isteyebilirsiniz. Kişiliğinizi her zaman vurgulamaktan yanasınız.

23 Ekim 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizi belli bir seviyede tutmalısınız. Görevlerinizi harfiyen yerine getirebilirseniz, sorunlar da bir o kadar azalacaktır. Başkalarını değiştirmekle vakit kaybetmeyin. Günün Atmosferi:Pozitif ve enerjisi yüksek bir gün Bugün hepimiz için keyif verici enerjilerin hâkim olduğu bir gün. Öğle saatlerinde ise hukuk, eğitim, yayıncılık, seyahatler, yurtdışı bağlantılı işler, bilişim gibi konularda daha hızlı ve pratik yol alıyoruz. Akşam saatlerinde, alanında uzman ve birikim sahibi kişilere pek çok konuda danışabiliriz. Fikirlerimizde oluşan boşlukları doldurabiliriz.

23 Ekim 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken, kişisel işlerinize daha çok ilgilenebilirsiniz. Yeni adımlar ve girişimler başarılı sonuçlar getirebilir.

23 Ekim 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gergin bir gün. Aile içinde olumsuz giden bazı sıkıntılarınız olabilir ancak bu olumsuzlukları hazırlayan siz gibisiniz. Ani çıkışlarınız sıkıntı vermekte.

23 Ekim 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi toplum içinde bulunduğunuz her ortamda sevgi dolu ifade ederek, güzelliğiniz/ yakışıklılığınız ile ön planda olacağınız bugün, ilişkilerden yana muazzam fırsatlar elde ederken, aile ilişkilerinizi geliştirebilir,hayatınızda olumlu kararlar alabilir ve ilişkilerinizde keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

23 Ekim 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kimliğinizi evinizde ve ailenizle ilgili olaylarda göstereceksiniz. Bu dönemde aileniz sizin için her şeyden önemli olabilir. Evinizle ilgili konular, ev alım-satım-kiralama gibi işleriniz bir ay boyunca daha fazla ön planda olabilir.

23 Ekim 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Egolarınızın yükseleceği, çarpıcı kıyafetlerinizle bir yıldız edasıyla topluma karışacağınız bir gün deneyimliyorsunuz. Fazla kibirden kaçınmanız gerektiğini bilmelisiniz.Ses getirecek organizasyonlar meydana getirebilirsiniz. Hedef ve kararlarınızı birer birer yoluna koyabilmek için çok güçlü ve karizmatik bir yapıdasınız. Fikirlerinizi işler hale getirmeniz mümkündür. Bir ay boyunca odaklanacağınız konuların başında aileniz, ebeveyniniz, eviniz ve iç dünyanız olacaktır. Köklerinizi araştırmak ve gizemli konulara eğilmek isteyeceksiniz.

23 Ekim 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

23 Ekim 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 25' 53" R
Ay
Balık
08° 37' 47"
Merkür
Koç
18° 24' 06"
Venüs
Boğa
04° 48' 57"
Mars
Koç
02° 06' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 53"
Satürn
Balık
16° 50' 36"
Uranüs
Boğa
22° 31' 29"
Neptün
Balık
29° 00' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 56"
Lilith
Başak
23° 40' 53"
True Node
Koç
15° 22' 09"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>