Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ocak 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili ilişkinizde zorluklar yaşamanız muhtemel. Sevdiğinizle bir arada olma isteği duyabilir ama duygusal çıkışlarda bulunabilirsiniz. İlişkiniz için yeni adımlar atabilir, başlangıçlar yapabilirsiniz.

Günlük işlerinizde arkadaşlarınızın ve birlikte çalıştığınız kimselerin desteğinden faydalanabileceğiniz bir gündesiniz. Güvenliğinizle ilgili problemler ve evhamlar yaşayabileceğiniz görülüyor.

Günün ilk yarısında kişisel girişimlerinizde oldukça dikkatli ve gerçekçi olmalısınız. Özellikle parasal konularda sizi sevindirecek gelişmeler olabilir. Bugün kaçınılmaz harcamalarda bulunmanız da mümkün.

Dünden gelen parasal konulara ilişkin temalar bugün de devam etmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızla barışık olacağınız birgün. Bugün akrabalarınızla ve arkadaşlarınızla iyi anlaşabilir, saygı görebileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Bu gün burcunuzda ilerlemeye devam eden gezegenlerin durumu genel olarak yüksek bir enerji seviyesine sahip olacağınızı vurguluyor. Kendinizi fazlasıyla atak, cesur ve iyimser hissedebilir, yapmayı düşündüğünüz girişimleri planlayabilirsiniz.

23 Ocak 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Cuma  günümüz saat 00:27 Ay-Neptün kavuşumuyla başlıyor. Kendinizi hayatın kendi doğal ritmine bırakarak, sakin ve ılımlı bir şekilde durumları ele alabilirsiniz. Burada önemli olan iç huzurunuzdur. Bunu korumak için, dışarıya değil, kendi içinizdeki güzelliklere yöneliniz. Böylece enerjinizi çok daha olumlu şekilde kullanarak rahatlamış olursunuz. Saat 04:10 Ay-Mars kavuşum etkisi altında, yapmak istediklerinizi, hedeflerinizi veya içinde bulunduğunuz durumu başkalarına bağımlı kalarak çözmek yerine, kendinize güvenerek halletmeniz gerekir. Gerçekçi olmalıyız. Elimizde olana bakmalıyız. Paramızı ve bize emanet edilen parayı iyi koruyalım, hesabını iyi yapalım. Saat 07:23 Güneş-Satürn görünümü, ilişkilerde hem aşkla sarmaş dolaş olmak isteğimizin  hem de farklı görüşlerimiz olsa da, birbirimize karşı anlayışlı davranacağımızın işaretçisidir. Saat 13:13-24 Ocak Cumartesi saat 15:32 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu uzun saatler boyu, olayların etkisi altında kalmadan, rehavete düşmeden aklı başında hareket etmemiz gerekiyor. Bu zaman dilimi süresince duygularımız kimi zaman kuruntulu kuşkulu kimi zamansa haddinden fazla cömerttir. Harekete geçmekte zorlanan birey, olanı olduğu haliyle kabullenmeye hazır gibidir. Boşluk zamanları özellikle Ay Balık burcunda boşlukta olduğunda tatsız duygulardan kaçmak isteriz. Telefonları geç açmak, duymazlıktan gelmek, biri bir şey sorduğunda kestirmeden cevap vermek bu zaman dilimi içinde  fazlaca etkilidir. Günün tüm görünümleri size arzu ettiğiniz güzellikleri yaşatsın. Kalben sevgilerimle,  

23 Ocak 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yaşama pratik bir şekilde bakıyorsunuz. Gücünüzün farkındasınız ve başlangıçlar için yeterli cesarete sahipsiniz. Maddi konularla ilgili güzel fırsatlar gündeme gelecek. Yaptığınız görüşmeler, girişimcilik konusunda başarılı olacağınızı gösteriyor. Yaşam kalitenizi artıracak, yeni projeler peşindesiniz.

23 Ocak 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Katılımda bulunacağınız aktiviteleri artı ve eksi yönlerini detaylı hesaplayarak seçmelisiniz. Davet edildiğiniz her yere gitmeniz gerekmiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Kafa karışıklıkları, yanılsamalar, yanıltıcı ya da kötü niyetli kişiler günün özellikle ilk yarısı olmak üzere gün genelinde etkili. Daha sezgisel veya iç sesimize göre hareket etmek isteyebileceğimiz bir gündeyiz. Birbirimize şefkat ya da merhamet gösterme duygularımız artıyor ya da bu duyguyu tetikleyecek olaylar yaşanabilir. Yanlış yönlendirmelere veya düşmanca ya da saldırgan tavırları olan kişilere karşı tedbirli olunması gerekiyor. Satürn ve Güneş arasında oluşan olumlu açı(aslında birkaç gün öncesinde daha fazla etkiliydi) ise, bugün kesinleşiyor ve otorite konumundaki kişilerle olumlu iletişim kurmamızı, tavsiyeler almamızı veya desteklenmemizi sağlayabilir ya da bazı alanlarda kalıcı ve olumlu adımlar atabiliriz. Dün yazdığım gibi bugün de, sular, ilaç dahil, her türlü kimyasal ya da akışkanla ilgili başlıklar ön plana çıkabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Ocak 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

23 Ocak 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Rüyalar, hayaller ve yepyeni idealler sizi oldukça heyecanlandırıyor. Sezgilerinize güvenmelisiniz. Sabırlı davranmayı da başaracaksınız.

23 Ocak 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 03.34'te Oğlak burcunda gerçekleşen Yeniay ile gün içinde hiçbir konuda karamsarlığa kapılmayın ve beklediğiniz haberlerle ilgili telaş yapmak yerine kendinize bir zaman tanıyın. Sırt ve kas ağrıları hissedebileceğiniz bugün, iyimserliğinizi korumaya özen gösterin.

23 Ocak 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşinizle ilgili olumlu gelişmeleri arka arkaya yaşamanız, bunların sonucunda kariyerinizde ilerlemeniz ve gelirinizi artırmanız mümkündür. Bu olumlu dönemi iyi değerlendirmek içinçevrenizdeki insanların yaratabileceği aksaklıklardan özenle kaçınmalısınız.

23 Ocak 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 07' 26" R
Ay
Oğlak
07° 15' 51"
Merkür
Koç
16° 27' 24"
Venüs
Koç
29° 20' 55"
Mars
Balık
28° 41' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 42"
Satürn
Balık
16° 27' 23"
Uranüs
Boğa
22° 16' 15"
Neptün
Balık
28° 52' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 59"
Lilith
Başak
23° 11' 21"
True Node
Koç
15° 24' 09"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>