Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Seçicilik huyunuzu çok abartmamalısınız. Son zamanlardaki durgunluğunuzu harekete geçirecek enteresan gelişmeler yaşayabilirsiniz. Biraz istekli davranmanız gerekiyor.

Aranılan gerekli insanların, söz verilen yer ve zamanlarda bulunamaması sizi kızdırıyor. Oysa buna alışkanlığınız daha az tepkimeci olmanızı sağlayabilir. Bu akşam yapacağınız görüşme, güvenli başlangıçların ilk adımı olacak.

Sıkışık durumlarınızda sizi rahatlatan dayanışmalar, bugünlerde bazı hayal kırıklıkları yaratacak. Şartların elverişsizliği, yanlış yorumlar yapmanızı kolaylaştırabilir.

Çok özel bir ilişkinizde, başka etkilenmelerle tatsız bir olayı büyütüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarının sorunlarına gösterdiğiniz ilgi, bugün ilgi olmaktan öteye gidecek. Bu sorunlara omuz vererek, birtakım insanların yüklerini azaltma çabasına gireceksiniz. Bugün şansınızı fazla zorlamamanız gereken konular var. Daha fazla emek harcayarak elde edebileceğiniz kazanımlar karşısında, belli bir zamandır biraz hazırcı bir tavır içindesiniz.

24 Nisan 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 08:13 Mars-Jüpiter görünümüyle güne adım atıyoruz. Birkaç gün boyunca etkili olacak bu enerji, günlük hayattaki tüm işlerin sorumluluk çerçevesinde başarılı şekilde yapılmasını destekliyor. İş ortamında dayanışmanın işaretçisi olan bu görünüm, sağlığımızla ilgili tetkikler, ailemizi ilgilendiren maddi konular,başvuruları, ev içinde yapılacak tadilat, yeni değişiklikler için olumludur. Disiplinli çalışacağız. Çıkarlarımızı tabii ki düşüneceğiz. Yanlış kararlar vermemek için dikkatli olacağız. Başkalarına gerektiğinde destek sunacağız. 24 Nisan saat:19:40-19 Mayıs saat:16:10 arasında Venüs-İkizler burcunda seyrini sürdürecek. İlişkiniz başta olmak üzere arkadaşlıklar, sosyal hayat, kariyer yaşamı gibi geniş alanda kolayca yön değiştirmenize neden olabilir. Biriyle beraberliğiniz sürerken, diğer bir kişi de ilginizi çekebilir. Ancak bu geçici bir arkadaşlık, yazışmak, konuşmak anlamındadır. Saat 21:40-23:40 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Konuştuklarınıza, davranışlarınıza özen göstermenizde fayda var. Kendinizi gösterme hevesiniz ön planda olacağı için, farkında olmadan birilerini kırabilirsiniz. Engellenmek, eleştirilmek pek hoşunuza gitmez. Bir olayı sadece kendi bakış açınızla ele aldığınız için, haklı olduğunuzu düşünürsünüz. Oysaki olaylara mantıklı bir şekilde yaklaşmalı, bencil olmamalı, ılımlı davranmaya çalışmalısınız. Bu size çok şey kazandırabilir. Saat 23:40 sonrası Ay-Başak burcunda ilerleyecek. Önümüzdeki iki gün boyunca parasal konular ön planda olacak. Güzel bir gün olsun. Başarı, sağlık ve güzelliklerle geçsin. Kalben sevgilerimle,

24 Nisan 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zamanı yönetmen gerekiyor. Peş peşe gelecek işler telaşa neden olabilir. Biriyle konuşmak isteyebilirsin.

24 Nisan 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre iletişimlerinizin hız kazanacağı, geleceğe dair planlarınızı gerçekleştirmek isteyeceğiniz hızlı ve orijinal fikirlere açık olacağınız gayet hareketli bir gün. Özellikle eş veya ortaktan gelen orijinal fikirler sayesinde size bambaşka bir kapı açılabilir.

24 Nisan 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde duygusal olarak yaşadığınız dönüşümler sizi yorabilir. Hızlı alınan kararlar olabilir. Bazı konularda dönüşümler yaşanabilir. Birlikte olduğunuz kişi ile görüşmelerinize dikkat etmelisiniz. Hassas olduğunuz konularda değişiklikler yaşanabilir. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular daha çok ön plana çıkabilir.

24 Nisan 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün özel yaşamınızı ilgilendiren konularda gerçekçi davranmanız ve sorunlardan kaçmadan üzerine gitmeniz için cesaretli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Yaşananları görmek istediğiniz şekliyle değerlendirmeye devam ederseniz kendinizi daha büyük bir çıkmazın içine sokabilirsiniz. Gerçeklerle yüzleşin ve yolunda gitmeyen konulara bir an evvel müdahale edin. İş hayatınızda ise girişimlerinizin başlattığınız projelerin en iyi şekilde gerçekleşmesi için var gücünüze konsantre olun ve sadece şansınıza güvenerek hareket etmeyin. Emeklerinizin karşılığını almaya başlıyorsunuz. Sabırlı davranın ve yaptığınız işin kontrolünü sağlayarak çalışın.

24 Nisan 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partneriniz, ortaklarınız, eşiniz ve yakın dostlarınızla ilişkilerinizde güç mücadelelerinden ve "benim istediğim olsun" tavrından uzak durmanız gerekmekte. İlişkilerde daha fazla çaba ve esnekliğe ihtiyaç duyduğunuz bugün, Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu için trafikte dikkatli olmalı, özel hayatınızda veyerinizde iletişim konusunda her zamankinden daha sabırlı olmalısınız. Bugün ayrıca yakın çevrenizin problemleri ile ilgilenmeniz gerekebilir.

24 Nisan 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaş ortamınızda ilişkilerinizi güçlendirmenin yolunu bulacaksınız. Arkadaşlarınızın sorumlulukları veya girişilecek bir grupsal çalışma size kendinizi iyi hissettirtecek.

24 Nisan 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcuna yerleşen ilişki ve aşk gezegeni Venüs, sosyal ilişkilerinize canlılık getirecek. Aynı gün içinde farklı gruplarla bir arada olup arkadaşlık ilişkinizi güçlendirebilirsiniz.

24 Nisan 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yapmakla yükümlü olduğunuz şeylere değil, canınızın yapmak istediği şeylere yönelmeye eğilimli olabilirsiniz. Ciddi konulara odaklanmakta zorlanabilir, dikkat dağınıklığı sebebiyle sorunları zihninizde tartamayabilirsiniz.

24 Nisan 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 20' 14" R
Ay
Balık
07° 13' 59"
Merkür
Koç
18° 20' 40"
Venüs
Boğa
04° 41' 46"
Mars
Koç
02° 02' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 31"
Satürn
Balık
16° 50' 06"
Uranüs
Boğa
22° 31' 09"
Neptün
Balık
28° 59' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 37"
Lilith
Başak
23° 40' 14"
True Node
Koç
15° 22' 01"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>