Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ocak 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay dan çok tatlı açılar alacağınız bugün enerjinizi, ilişkinize yönlendirebilirsiniz. Zevkli yolculuklar gündeminizde yer alıyor. Romantik konularda başarılı olabileceğiniz bir gün.

Meslek yaşantınızda oldukça yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gün. Ön planda olmak sizin için önemli olabileceğinden bireysel çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz. Fiziksel bakımdan kendinize özen göstermeyi ihmal etmemelisiniz.

Parasal konularda olumlu gelişmeler olabilir. Arzuladığınız yatırımlar veya harcamalar için gereken kaynağa ulaşabilirsiniz.

Ne kadar kontrollu olsanız da hızla gelişen olaylar karşısında uyanık olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sevdikleriniz ve ailenizle ilgili sorumluluklar gündeme gelebilir. İçinize dönük olmanız diğer konulara sabırsızlıkla yaklaşmanıza yol açabilir. Sevdiklerinizin güven isteğinize cevap vermeleri sizi mutlu edebilir. Bu sayede kendinizi rahatça ifade edebilir, bunun sonuçlarını uzun vaadede görebilirsiniz.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 13:01 olana dek Ay-boşlukta ilerleyecek. Bu saatler boyu,  olayların etkisi altında kalmadan, rehavete düşmeden aklı başında hareket etmemiz gerekiyor. Duygularımız kimi zaman kuruntulu kuşkulu kimi zamansa haddinden fazla cömerttir. Harekete geçmekte zorlanan birey, olanı olduğu haliyle kabullenmeye hazır gibidir. Ay-Balık burcunda boşlukta olduğu zamanlarda,  tatsız duygulardan kaçmak isteriz. Saat 13:01 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay, harekete geçirici, isteklerinizi elde etmek amacıyla heveslendirici bir zamanı işaret eder. Yolculuk kararı bu saatlerde verilebilir. Eylemlerde bulunma arzunuz yüksektir. Kendinizi hangi konuda öne sürmek, başarıyla ifade etmek istiyorsanız bu zaman size yardımcıdır. Sorunlardan, sorun çıkaran insanlardan pek hoşlanmaz, anında tepki gösterebilirsiniz. Saat 20:30 Ay-Satürn görünümü, her ne pahasına olursa olsun özgür olmak arzunuzu işaret ediyor ve hayatınızla ilgili vermek istediğiniz kararların da göstergesi oluyor. Her şeyi bir daha gözden geçirdiğinizde sizin için nelerin önemli olduğunu tespit edebilirsiniz. Saat 23:06 Güneş-Ay arasındaki görünüm, farklı ve oldukça sıra dışı düşünen kişilere ilgi duymanızı sağlar. Sizin ihtiyacınız, fikirlerini sizinle paylaşmayı bilen, becerikli ve kültürlü bir insandır. Eğer ilişkiniz yoksa, bu görünüm sürpriz bir tanışmayı işaret edebilir. Ancak kalıcı olması için sabırlı olmakta yarar vardır. Şöyle rahatlamak, biraz olsun sorunlardan uzaklaşmak isteğiyle bir yerlere gidip farklı insanlarla tanışmayı istersiniz. Keyifli, huzurlu, gülümseten bir cumartesi günü geçirmemiz dileğimle,

24 Ocak 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerimizin sizi yorduğunu fark ediyor ve bu konuda gerekli önlemleri almıyorsunuz. Bugün, kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz. İçsel sesinizle baş başa kalmayı denemelisiniz. Alışkanlıklarınızı gözden geçirecek ve bazı eski olayları kafanızda bitirme kararları alacaksınız. Sağlığınızla ilgili hassas bir gün.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortam değişikliğine ihtiyacınız var. Ancak gereksiz harcamalardan ve risk almaktan kaçınmalısınız. Kontrollü değişiklikler yapmanız veya bazı olayları tutarlı şekilde zorlamanız durumunda pişman olmaksızın istediğinizi elde edebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Günün ilk yarısı genel bir kararsızlık hali ve tamamlanması gereken işler ön planda. Enerjik ve hareketten keyif alacağımız bugün, özelikle akşam saatlerinde fikir alışverişleri, yazışmalar ve görüşmeler söz konusu olabilir. Yenilikler, yenileyici gelişmeler veya önemli kişilerle diyaloglar açısından olumlu durumlar destekleniyor olacak. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu dönemde yeteneklerinizi kullanmaya bakmalı ve parasal alanda daha gerçekçi olmaya çalışmalısınız. Belirli fırsatlar ve gelirlerinizi arttırabileceğiniz imkanlar var. İş hayatında gösterdiğiniz çaba ciddi sonuçlar getirebilir. Ayrıca bu dönemde yakın çevreniz çok daha canlı ve iletişim, hareketlilik dikkat çekmekte. Sözlerinizde daha dengeli olmaya bakmalısınız. Bazı elde olmayan ve sizi duygusal açıdan yıpratacak konular ortaya çıkabilir. Özellikle ailevi konularda daha önlemci olmak faydalı olacak.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntı yaşadığınız insanlarla tekrar mücadele içine girebilirsiniz. Yüksek özgüveniniz hata yapmanıza neden olabilir. Duygularınız kıpır kıpır.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gününüzü eğlenceli ve mutluluk veren aktivitelerle geçirebilir, keyifli ortamlarda yer alabilir, arkadaşlarınızla oyun partileri düzenleyebilir vehayatınızda enerjinizi, çalışmalarınızı ve yeteneklerinizi en iyi şekilde sergileyebilirsiniz. İlişkileriniz vehayatınız için pozitif etkiler taşıyan bugün, geçici kalp çarpıntıları hissedebilirsiniz.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konular güne damga vuracaktır. Hayatınızın herhangi bir alanı ile ilgili maddi hususlarla uğraşırken tüm vaktinizi harcayabilirsiniz. Bazı noktalarla ilgili olarak hızlı şekilde harekete geçmek ve gerekli önlemleri almak durumunda da kalabilirsiniz. Zamanınızı doğru değerlendirin.

24 Ocak 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 24' 02" R
Ay
Oğlak
11° 03' 02"
Merkür
Koç
16° 32' 17"
Venüs
Koç
29° 41' 58"
Mars
Balık
28° 54' 42"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 40"
Satürn
Balık
16° 28' 55"
Uranüs
Boğa
22° 17' 13"
Neptün
Balık
28° 52' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 57"
Lilith
Başak
23° 13' 14"
True Node
Koç
15° 23' 25"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>