Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha dengeli, daha anlaşılır, meraka daha kapalı ilişkiler zamanı. Aşk yaşamınızdaki ivme ve -size göre- zenginlik, sizi genel bir yalnızlık ihtiyacı hissedeceğiniz aşk yorgunlukları içine sokabilir.

İş yaşamınızdaki düzenliliğiniz, yine de bazı aksamaların önüne geçemiyor. Belki de daha radikal kararlar almanız gerekiyor. Hafta sonuna doğru birtakım toparlanmalar sizi oldukça rahatlatacak.

Bugünler içinde bazı telefon görüşmelerinde sevinçleriniz var. Sağlam olduğunu düşündüğünüz ilişkiler içinde bazı düş kırıklıklarınız olabilir. Daha gerçekçi para ilişkilerine yönlenebilirsiniz.

Kararsızlık yaşadığınız bir konuda, çabuk karar vermeniz yolunda bazı zorlanmalarla karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınızın bugünlerde yapacağı sürprizler, uzun süredir beslenen umutları kısmen de olsa, gerçeğe dönüştürebilir. Bununla ilgili alacağınız destek önerilerinin özellikle birine göstereceğiniz duygusal tepki, umutlarınızı yarı yolda bırakacak. Kendinize çok güvenli baktığınız birtakım konularda, bugünlerde bazı hayal kırıklıklarınız olabilir.

25 Ağustos 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar yeni haftaya,  saat 17:12 itibariyle Başak burcunda oluşacak Yeniay etkisi altında uyanıyoruz. Bu Yeniayın ne anlam ifade ettiğini,  gün boyunca etkili diğer görünümler çerçevesinde ele alacağım. Saat 11:46 Merkür-Mars görünümü, maddi konular ve hedefleriniz, ayrıca ailevi meseleler üzerinde yapılacak analizlerin gayet önemli olduğunu işaret ediyor. Yeniay, akıllıca incelemelerin sizin doğru karar vermenizi sağlayacağını vurguluyor. Saat 12:38 Venüs-Uranüs olumlu görünümü, hayata yenilikçi tarzda bakmanızı sağlayan, yeni olana hevesle yönelmenizde yardımcı olan, ilişkilerinizi tazeleyen, eğitimden ticari faaliyetlerinize kadar her konuda yenileştiren güçlü bir enerjidir. Ancak Yeniay, mali konularda, yatırımlarda, girişimlerde iyi bir analizin şart olduğunu da gösteriyor. Saat 15:29 Merkür-Satürn olumlu görünümü özellikle son yıllarda eviniz, aileniz, şu andaki yerleşim yerinizle ilgili meseleler üzerinde sizi bir hayli yormakta ve baskı altına almakta. Şimdi sizin, bu Yeniayda, doğru ve sağlam kararlar verebilmeniz için, meseleleri ciddiyetle ele almanız lazım. Saat 17:12 itibariyle Başak burcunda oluşacak Yeniay, finansal konular üzerinde yararlılık, süreklilik, işlerlik, mükemmellik, detaylı bakış açısı, derinlemesine analizin kıymetli olacağını söylüyor. Demek ki sizler aceleyle, sırf yenilik olsun diye, düşünmeden etmeden yatırımlarda bulunmayın. Hesabınızı bilin. Paranızı düzgün bir bütçe çerçevesinde ele alın. İş hayatınıza önem verin. Sürekli bir şeyleri kontrol edeyim diye de, panik olmayın. Önümüzdeki bir aylık süreçte mali işlerinize, hesaplarınızı, muhasebenize, evraklarınıza bir göz gezdirin. İş anlamında getirisi yüksek olandan ziyade, ilerisi adına güven verici olana yönelin. Saat 22:30 Mars-Satürn kavuşumu, eviniz, ailevi konular üzerinde baskıların, bağlayıcı unsurların veya bir takım kişilerin  sizi etki altına alarak yönetmeye kalkmasına yol açabilir.  Sanki hayat sizi son zamanlarda bir testten geçiriyor gibidir. Ancak emin olunuz ki, bunlar olmasa insan bu denli dikkatli davranmazdı değil mi? o zaman gelin bir daha hesaplarınızı, kararlarınız, olan biten durumları gerçekçi bir şekilde gözden geçirin. Sorun yaratan ne varsa, bunları ancak dürüst yüzleşmelerde bulunarak çözümleyebilirsiniz. Ailedeki ortaklaşa malların, paraların, ev ve emlak konularının ve de bölüşümlerin bir daha ele alınmasında yarar görüyorum. Yeniayın doğru tespitlerde bulunmanız ve durumunuzu bilinçli şekilde gözden geçirmenizde rehberlik etmesi dileğimle,

25 Ağustos 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eski bir aşk olayın karşınıza çıkması canınızı sıkabilir. Aşk yaşamınızda karşılıklı etkileşimler konusunda daha farklı ve derin algılamalar içinde olacak, her şeyi olduğundan farklı yönleriyle değerlendirecek ve düşüncelerinizde yoğun bir karmaşa meydana gelecek. Özel duygulara dönüşecek bir aşk yaşamanız mümkün.

25 Ağustos 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınıza ait sırları kimseyle paylaşmamalısınız. Değişiklik yapılması gereken konular olabilir. Sağlığınızı ve maddi durumunuzu korumanız gerekiyor. Herşeyin fazlası yaşam standardınızın zorlanması anlamına gelebilir. Aşk hayatınız ön planda. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişilerin arzu ettiğimiz şekilde davranması, olayların istendiği gibi gitmesi veya keşkelerin olmaması durumunda neler olabileceğini veya neler yapabileceğimizi hayal etmekte zorlanabileceğimiz günler. Dolayısıyla, en azından kendimize düşen kısımları yönetebileceğimizi bilerek, disiplinli olmalı ve kelimelerimizi dikkatli seçmeliyiz.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkiler ve sağlık alanlarında yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Özellikle ilişkinize dair kararlarınızı hayata geçirmek için adımlar atabilirsiniz. Ancak günün ilerleyen saatlerinde önceliğiniz değişebilir. Parasal birikimleriniz, harcamalar ve işe dair yeni projeler konuları sizin için daha önemli hale gelebilir.

25 Ağustos 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Ölüm... Büyük istekler ve güçlü beklentiler bugün size göre değil. Uzaklarda olan bir dostunuz her an kapınızı çalabilir. Ama gönül kırgınlığınız henüz geçmemiş.

25 Ağustos 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

25 Ağustos 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 19' 36"
Ay
Kova
22° 24' 21"
Merkür
Koç
17° 46' 11"
Venüs
Boğa
03° 24' 47"
Mars
Koç
01° 14' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 53"
Satürn
Balık
16° 44' 46"
Uranüs
Boğa
22° 27' 33"
Neptün
Balık
28° 57' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 08"
Lilith
Başak
23° 33' 18"
True Node
Koç
15° 20' 51"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>