Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşku, yavaş yavaş bir alışkanlıkla yer değiştiriyor. Ama bununla ilgili bir kaygı içinde görünmüyorsunuz. Beraberliğinizdeki doyum ve güven her şeyin üstünde görünüyor.

Sıkı bir haftadan çıktınız. İş alanınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz. Bir arkadaşınızınalanı sizi çoktandır cezbediyor.

Sıkıntılarınızın dağılması anlamında biraz kıpırdanmalar var. Partnerinizin zorlamasıyla sağladığınız birikim sizi bugünlerde dardan kurtarıyor. Yakında bazı sevinçleriniz olabilir.

Dostluk ilişkilerinde bazı özel kişiler saptayıp onları belli bir yere koymanız ve artık tüm güvensizliklerden arındırmanız gerekiyor. Dost ilişkilerinizde sık yaşadığınız düş kırıklıkları, yaşamınızda bu tür ilişkiler olmadığını gösteriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevgilinizle sıkça gereksiz tartışmalara giriyorsunuz.Bugün yeni insanlarla tanışma olanağı bulacak ve yeni ortamlar keşfedebileceksiniz. Hafta sonlarını dolu dolu yaşamayı biliyorsunuz. Çok hareketli olmayan eğlenceleri tercih ediyor, bu konuda sevgilinizle çelişiyorsunuz. Bu akşam yeni insanlarla tanışabilir, yeni açılımlara yönelebilirsiniz. Birkaç gün içindehayatınız size yeni olanaklar sunabilir. Yeni ilişkiler ve yeni imkanlar arasındaki kontağı iyi kurmanız gerekecek.

28 Eylül 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 28 Eylül saat 01:39-4 Ekim saat 20:02 tarihleri arasında Akrep burcunda seyrini sürdürecek  Merkürün, bugün itibariyle gölgeli günleri de başlamış bulunmakta.  Bu süreç aile hayatı ve evinizle alakalı  evi konularda, yerleşim alanıyla ilgili mali konuların gözden geçirilmesi yönünde kıymetlidir. Demek oluyor ki eski projeler, yerleşim yeriyle ilgili meseleler, geçmişe dair meselelerin şimdiden gözden geçirilmesinde fayda var. Yeni bir adım atmadan önce artı ve eksiler hesap edilmelidir. Aileniz veya aileye ait bir mülkün satışından elde edilecek paranın işaretçisidir. Diyelim ki,  bu mülkün satışına bu tarihler arasında karar verdiniz. O zaman  beklemenizde  yarar var. Öncelikle bu süreçte kişi ailesini ilgilendiren meseleler üzerinde bir hayli derinlikli düşünür. Problemler, yapılacaklar,  maddi ve manevi anlamdaki paylaşımlar, köklü değişimler gözden geçirilir. Eğer ailede bir sorun yaşanıyorsa bu dönemde Aslanlar, düşüncelerini, hislerini pek belli etmezler. İçe yönelerek muhasebede bulunurlar. Güçlü olmak, kontrolü elde tutmak arzunuz ön plandadır. Eğer üzerinizde baskı uygulayan bir eş, anne-baba-kardeş-evlat varsa bu kişilerle aranızda inatlaşma, keskin sözler sarfetme, kendimiz gibi düşünmelerini beklemek gibi durumlar oluşabilir. Oysaki her türlü paylaşımın, meselenin mutlaka birlikte ele alınması gereken zamandır. Akıllıca hareket etmek ve ileriye dönük düşünmek gerekiyor. Aile içi tartışma, uzlaşmazlık, eski problemler, bir türlü ortaklaşa karar verememek, muhalif sözler sarfetmek  bu süreçte yaşanabilir. Elimizden geldiğince aklımız başımızda hareket etmekte yarar var.Tüm burçlar için önemli Not:Merkür, 4 Ekim tarihi itibariyle  Akrep burcunda gerileyecek. Gerileme tarihinin bir hafta öncesi olan 28 eylül-4 Ekim arası gölgeli günleridir. En az geri hareket kadar önem taşır. Yorumunuzda geri hareketin başlayacağı tarihe kadar olan devrenin analizi yapılmıştır. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

28 Eylül 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün inatçı tavırlarınızla çevrenizi bazı konularda bezdirebilirsiniz. Ay sabit düşünceler içinde bocalamanıza neden oluyor. İnsanın her ortamda adapte olabilmesi için yapacağı tek şey; çevresine karşı iletişim düzeyi yüksek seviyelerde tutmasıdır. Bu konuya özen gösterin. Yakınlarınızın size olan davranışlarını, tenkit etmeden çözüm bulmalısınız.

28 Eylül 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki birkaç gün içinde mevcut pozisyonunuzda bir ilerleme söz konusu olabilir. Ancak şu günler, belli konularda anonslar yapmak için uygun olmayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Maddi ya da duygusal düzenlemeler ya da kararlara gerçekçi yaklaştığımızdan emin miyiz? Gerçekten tutkularımızdan bağımsız veya tarafsız bakabiliyor muyuz? Kendine güvenli şekilde ön plana çıkma eğilimimiz güzel, AMA kalben ve mantıken içten içe kafamızda soru işaretleri varsa, kafamız karışıksa bu hafta sonu sezgileri ihmal etme zamanı değil! Benden söylemesi Niobe'ce!

28 Eylül 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

28 Eylül 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YARIM bıraktığınız bir olay manevi olarak bugün sizi husursuz edebilir. İç hesaplaşmalarınız olabilir, vicdanınızla yüzyüze gelebilirsiniz.

28 Eylül 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Hareketleriniz ve sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Kendinizi kapana kıstırılmış hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı ve duygularınızı bastırmakta zorlanacaksınız.

28 Eylül 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 29' 56" R
Ay
Balık
09° 37' 42"
Merkür
Koç
18° 26' 35"
Venüs
Boğa
04° 54' 05"
Mars
Koç
02° 09' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 51"
Satürn
Balık
16° 50' 57"
Uranüs
Boğa
22° 31' 43"
Neptün
Balık
29° 00' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 10"
Lilith
Başak
23° 41' 20"
True Node
Koç
15° 22' 15"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>