Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir takım kurgular olarak değerlendirdiğiniz kıskançlıkların altının pek de boş olmadığı düşünülüyor. Partnerinizde, kendinizle dürüstçe hesaplaşmanızı gerektiren bazı rahatsızlıklar var.

İlişki sorunları gündeme getirilip ortak çözümler aranabilir. İşyerinizde yeni tanışmalar, yeni yakınlaşmalar söz konusu. Son günlerdeki yoğunluk, bir nefes aldırma sürecine sokacak sizi.

Yakın bir gelecekte sorumluluklarınızın bir kısmından kurtulma olasılığınız var. Bugünlerde daha sıkı para politikaları yararlı olabilir. Yeni harcamaların kaçınılmazlığı, yeni bütçe hesaplarını gerektirecek.

Bazı yakınlıklarınızın çok samimi olarak yeniden değerlendirilmesi gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde şaşkınlıklara hazırlıklı olun. Sizi büyük bir sevinç bekliyor. Sevincin büyük olmasında, hayata bakışınızdaki değişiklerin de etkisi olacak. Yakın günlerde yaşadığınız bir olayın etkisini hala üzerinizden atamamış görünüyorsunuz. Tanık olduğunuz bu durum, belli fasılalarını beğenmediğiniz yaşamınızın değerini anlamanıza neden olmuş gibi.

28 Mart 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 28 Mart saat 05:57 tarihinde Koç burcunda doğacak Yeniay, Venüs geri hareketiyle aynı zamana denk geldiği için, hedefimizle alakalı her türlü meselenin gözden geçirilmesi iyi olacaktır. Geçtiğimiz aydan bu yana bazıve ilişkilerimizde durgunluk söz konusu. Eskiye ait konular tekrar gündeme gelmekte. İnsan seçmekte veya hangisi doğru olur diye düşünmekte zorlanıyor. Eğitim, yurtdışı, yerleşim, kariyer konularında şu aralar bir hayli yoğunuz. En iyisini, en kalıcı ve güvenilir olanı tercih etmek istiyorsak, tabii ki aceleyle değil, ilerisini düşünerek hareket etmeliyiz. Bu Yeniayın yöneticisi Mars-Boğa burcunda ilerliyor ve önümüzdeki Nisan ayında Merkür gerileyecek. Zaman konusunda sabırlı olmak gerekebilir. Eğer daha önce birveya yerleşim tercihinde bulunduysanız şartlar tam olarak yerli yerine oturmamış olabilir. Zamanla bunlar düzelebilir. İş icabı kısa süreliğine bir başka şehir veya ülkede çalışmayı düşünenler, tayin bekleyenler, akademik tez hazırlayanlar ekstra zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Bir bekleme dönemi gibi dursa da, önümüzdeki birkaç ay içinde durumunuz netleşir. Bu Yeniayda önemli olan, hangi konuda olursa olsun şartlara bakmak, uzun vadeli düşünmek ve kazandırıcı olup olmadığına bakmaktır. Yaptım olsun tarzında değil, iyi bir şeyler olsun diyerek düşünmektir. Ne istiyorum, neyi hedefliyorum, bu yolda karşıma çıkacak zorlukların da farkında mıyım, bunlara değer mi diye bakmak yararlı olur. Yeniayın olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,

28 Mart 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akşam saatlerinde istemediğin biriyle karşılaşabilirsin. Bu karşılaşmada itiraflar duyacağını vurguluyor gökyüzü.

28 Mart 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ufkunuzu genişletecek ve sizi yeni düşünce kalıplarına sevk edecek yollara açılım yapabilirsiniz. Eski sınavlarınızı başarıyla verdiğinizi hissettiğiniz bir gün.

28 Mart 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek hayallerinizle ilgili konularda yeni oluşumlar gerçekleşebilir. Uğraştığınız işlerinize yön vermek isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Düşüncelerinizi çevrenizdeki kişilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başlangıçlar yapabilirsiniz. Daha fazla parlamak isteyeceğiniz bir gündesiniz.

28 Mart 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızdaki bazı kimselerden negatif elektrik alabilir hatta kötü sözler duyabilirsiniz. Hemen moralinizi bozmak yerine zekanızla üste çıkmaya çalışın.

28 Mart 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen yeni ay uzaklar ve seyahatlerle ilgili yeni gelişmeleri beraberinde getirebilir. Yeni bir yolculuk ve kişisel gelişimle ilgili bir adım söz konusu olabilir. Bilgi ve deneyimlerinizi geliştirmek ve paylaşmak adına yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

28 Mart 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Az tanıdığınız insanların yanında farklı ve duygusal olarak değişik bir gün sizleri bekliyor. Seyahatlerde bir anınız bir anınıza uymayabilir. Çabuk sıkılıp fikir değiştirebilirsiniz.

28 Mart 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yanlış anlaşmalar, sakarlıklar ve aldanmalar yaşayabileceğiniz bir hafta başı deneyimliyorsunuz. Cinsel isteğinizin ve libidonuzun yüksek olabileceğinden dolayı yüzeysel ilişkilere çekilebileceğinizin farkında olmalısınız.Kendinizle barışık, maddi ve manevi değer yarattığınız konularda sağduyulu ancak özgür ve bağımsız davranmayı da arzu eden bir ruh halinde kalabilirsiniz. Ortak kazanım alanınızın mesleki alanınıza verebileceği destek için üç gününüz olacaktır. Bu yoğun sezgilere sahip süreci iyi değerlendirmelisiniz.

28 Mart 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İkili ilişkilerinizle ilgili olarak rahat ve huzurlu bir gün geçirmeniz olasıdır. İnsanlarla aranızda oluşacak olan uyum ve içinde bulunacağınız hoşgörü ortamı sizi keyfilendirecekse de, akşam saatlerinde kıskançlıkla ilgili tartışmalar çıkabilir.

28 Mart 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 10' 59" R
Ay
Oğlak
21° 52' 27"
Merkür
Koç
16° 48' 07"
Venüs
Boğa
00° 41' 32"
Mars
Balık
29° 31' 58"
Jüpiter
Boğa
23° 53' 56"
Satürn
Balık
16° 33' 13"
Uranüs
Boğa
22° 19' 58"
Neptün
Balık
28° 54' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 41"
Lilith
Başak
23° 18' 36"
True Node
Koç
15° 21' 44"
Son Güncelleme : 30/04/2024 04:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>