Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Israrcı davranışlarınızla amacınızdan uzaklaşıyorsunuz. Kapıldığınız cazibenin zamana gereksinimi olabilir. Duygularınızı gizli tutma niyetiniz, daha çözümcü yöntemler edinmenizi engelliyor.

Zamanlama hatası sıradan bir proje sunduğunuz inancı doğurabilir. Harika diye tanımladığınız düşüncenizi tartışma masasına yatırabilmeniz için çok iyi bir zamanlama yapmanız gerekiyor.

Harcamaları daha da azaltmalısınız. Sıkıntı çektiğiniz nedenleri, hayatın kaçınılmaz ihtiyaçları olarak tanımlamanız sizi zora sokuyor. Kilitlenmiş bir para meseleniz yakında çözüme kavuşacak.

Karşılıklı olarak güven duyduğunuz yakınınız, bir davranışınızın bazı sorumluluklardan sıyrılma çabası olduğunu düşünüyor ve bunu size yakıştıramıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevreniz, son zamanlardaki değişiminizi ilgiyle izliyor. Yaşadığınız coşkuyla ilgili içe dönük tavrınız, sıkı dostlarınızı rahatsız edebilir. Aile çevrenizde epeyce bir zamandır süregelen küçük bir sorun, herkesin soruna yanlış bir tutumla yaklaşması sonucu büyük bir dert haline dönüşmeye başlıyor. Bu nedenle sorunu bir süre daha yaşayacaksınız.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 3 Aralık saat 00:18 - 19 Aralık saat 12:55 tarihleri arasında Oğlak burcunda düz seyredecek Merkür, disiplinli düşünmenin, işlerinize odaklanmanın, genelde başarıya endeksli düşünmenin, kurallara uyarak yaşamanın işaretçisi olarak Aslanları bir miktar zorlayıcı olabilir. Merkür, kazanç sağlayan işlere yönelmenin, hedeflerinizi gerçekleştirmek üzere sıkı çalışmanın gerektiğini gösteriyor. Tabii ki ciddi bir şekilde planlamada bulunmanız lazım. Çünkü eğer işlerinizi üstünkörü yaparsanız başarıya ulaşmanız kolay olmayabilir. Eksiklerinizi tamamlamanız, yavaş ve emin adımlarla ilerlemeyi kabul etmeniz gerekebilir. Saat 04:57 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki görünüm, özgürlüğünü hiçbir şeye değişmeyecek olan bireyin, istemediği bazı durumlar karşısındaki isyanıdır. Çünkü artık rutin bir yaşamın içinde soluklanması mümkün değildir. Bir işaret beklemektedir. İşte bu işaretin gecikmesi onu yormakta hatta kimi zaman öfkelendirmektedir. Saat 13:16-22:44 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bazı engeller ve tersliklerle karşılaşabiliriz. Bunlar bizim elinizde olmayan sorunlardır ve uğraştırıcıdır. Sakin ve bilinçli hareket etmek lazım. Tersliklerin neden olabileceği strese karşı dikkatli olalım. Saat 15:15 Mars-Satürn görünümü, farklı görüş ve davranışlara sahip kişileri özel anlamda beğenebiliriz. Aşkta ne istediğimizin farkındayız. Denetlenmeye, baskılanmaya gelemiyoruz. Yaşından olgun, bizi kısıtlamayacak, arkadaşlık edeceğimiz insanı çekici buluyoruz. Boş ve gelir geçer aşklar için, değer verdiğimiz kişiden kopmayız. Sadece hayatın güzel taraflarını yaşamak istiyoruz. İnsanlarla diyalog kurmayı, görüşlerimizi paylaşmayı, fikir almayı tercih edebiliriz. Toplumun bizden beklediği, onayladığı bir evlilik yerine kafamıza uygun ve tatmin olacağımız bir ilişkiyi tercih edebiliriz. Saat 22:44 itibariyle Kova burcu üzerinde ilerleyen Ay etkisi altında, kırgın olduğunuz bazı insanlar ve sizde yer etmiş önemli olayları farklı bir bakış açısıyla ele alırsınız. Özgürlük duygunuz, hayatın zorluklarından kaçış isteğiniz ruhsal anlamda kendinizi toplum içinde bir birey olarak hissetme isteğiniz ön plandadır. Ne olursa olsun duyguların sizi esir almasına veya gerçeklerden uzaklaştırmasına izin vermemeye çalışmanız en doğrusudur. Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,

3 Aralık 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hislerinizde yanılmıyorsunuz. Yeni işler için atağa kalkmalı ve arkadaşlarınızla gerekli iletişimi gündeme getirmelisiniz. İş birliğini seviyor olmanız, bir çok dost çevrenizin de çoğalmasına neden oluyor. Bugün kendinizi yeniden sınayacak ve tecrübelerinizi ortaya koyacak çalışmalara yöneleceksiniz.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni şeyler deneyebileceğiniz, yeni kültürler tanıyabileceğiniz veya yeni yerler görebileceğiniz fırsatlar yüzünü göstermeye başlayabilir. Mücadele ya da rekabet gerektiren işlerle ilgilenebilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamanız veya yaşadığınız olayları paylaşmanız ilişkinizi kuvvetlendirebilir.Günün Atmosferi:İlişkiler zorlaşıyor; öğleden sonra ritim düşüyor İlişkileri yönetmekte zorluk yaşayabiliriz. Hassas bir süreçteyiz. Agresif ve gergin olabiliriz. Bağımsız hareket etme isteğimiz arttığı için, baskın tavırlar bizi sıkıntıya düşürebilir. Fazla hayalperest ve gerçeklerden uzak olmak sorun teşkil edebilir. Öğle sonrası saatlerde ise belli belirsiz durumlar ve bir yol çizememek işlerin tıkanmasına neden olabilir.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eksik kalan işleri tamamlamak için uygun olabilirsiniz. Ancak bu arada bazı zorunluluklar da dikkat çekmekte.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Hayal... Hayaller sizi gerçeklerden uzaklaştırıyor. Küçük adımlar atmayı başarmazsanız büyük adımlar atamazsınız.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde hissettiğiniz duygular ile karşınızdaki kişilerden gördüğünüz davranışlar bir çelişki yaratabilir ve yaşadığınız süreçten emin olamayabilirsiniz, ne var ki bu geçici bir etkidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, iletişim ve yolculuklar konusunda şans ve fırsatlar elde edebilir, varolan ilişkilerinizde aşk duygusunu daha fazla hissedebilir ve kendinize olan güveninizi doruk noktada hissedebilirsiniz.

3 Aralık 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve sağlık alanlarınızdaki konuşmalarınızı ve görüşmelerinizi artırıyorsunuz. Kafanız hızlı, net, pratik ve gerçekçi çalışacak. Bir yandan da sağlık kontrollerinizi yaptırmak için uygun bir döneme giriyorsunuz.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortaklıklarınız ve özel ilişkinizle olan iletişimlerinizde özgürlük teması söz konusu olabilir. Verdiğiniz sözlere ve inandığınız değerlere dikkat etmelisiniz.Bilhassa özel ilişkilerde aldatma ve aldatılma ihtimallerinin olabileceği bir gökyüzü konumuna sahipsiniz. Herhangi bir akit sözleşmesi yapmak için uygun bir zamanda bulunmuyorsunuz. Ancak bilhassa arkadaş ortamlarınızdan finansal bilgi desteği alabilirsiniz. Hizmet alanınızda yeni ve efektif yöntemlere ulaşma konusunda doğru etkilere sahip bulunuyorsunuz.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

3 Aralık 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 33' 01" R
Ay
Yay
29° 28' 42"
Merkür
Koç
16° 18' 28"
Venüs
Koç
28° 37' 17"
Mars
Balık
28° 14' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 27"
Satürn
Balık
16° 24' 12"
Uranüs
Boğa
22° 14' 14"
Neptün
Balık
28° 50' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 58"
Lilith
Başak
23° 07' 25"
True Node
Koç
15° 25' 53"
Son Güncelleme : 28/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>