Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde ilginç gelişmeler yaşamaya devam edebilirsiniz. Objektif olmaya çalışmalı ve gelişen olayları tarafsız biçimde ele almaya bakmalısınız. Akşam saatleri daha huzurlusunuz.

Kendinizle, sağlığınızla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Yapıcı sonuçlar elde etmek istiyorsanız düzenli çalışmanız gerekiyor. İş ortamında huzursuzluklar olası. Bir miktar kafa karışıklığı ve yeteri kadar konsantre olamama problemiyaşamında veriminizi engelleyebilir. Duygusal açıdan çok rahat sayılmazsınız.

İş hayatınızdaki gelişmeler maddi konularda da etkisini gösterecek. İşlerinizi tek başınıza çözmeye çalışın. Harcamalarınıza özen göstermeniz gerekebilir. Bazı seçimler yapmak zorunda kalabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı dikkatli biçimde değerlendirmeli ve bu önceliklere uymalısınız.

Çok rahat sayılmazsınız. Duygusal reaksiyonlarınızı törpülemeniz gerekebilir. Evle ilgili konular dikkat uyandırırken, işe odaklanmakta güçlük çekebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinde bugünlerde yakınlaşmalar söz konusu olabilir. Yapıcı ve toparlayıcı özellikleriniz çok işe yarayabilir. Zaman, zaman yaşadığınız karamsarlık ve umutsuzluktan çıkışı yanlış yollarda arıyorsunuz. Hayata başka cephelerden bakmayı öğrenmeniz gerekiyor. Çevrenizde, son günlerdeki ruh halinizi sizinle paylaşmak isteyenler var.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Cumartesi günümüz, saat 01:11 Ay-Merkür görünüm etkisi altında başlayacak. İşlerinizi huzur içinde yapmak, paylaşımda bulunmaktan yanasınız. Sağlık-iş veya bazı düzenlemeler için  bürokratik işlemlerle  uğraşabilirsiniz. Saat 01:27 Ay-Pluto arasındaki zorlayıcı görünümü,  sizi baskı alır ve uymanız gereken mecburiyetleri, kuralları, sorumlulukları tekrar hatırlatır. Saat 03:34-31 Ocak saat 05:50arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Yer değiştirme ve nakil yoluyla başka bir ortamda çalışmak ve yaşamak gibi meseleler üzerinde ciddiyetle düşünmenin işaretçisidir. Ancak olan resme bakmak gerekir, karar değişikliğinde bulunulmamalıdır. Boşluk süresince, yarım kalan işlerinizi bitirebilirsiniz. İşbirliğine açık olmanızda yarar var. Böylece huzursuzluktan uzak durursunuz. Yakın çevrenizdeki bazı kişilere yardımcı olmanız gerekebilir. Saat 07:59 Merkür-Pluto kavuşumu,yaşamınızın gündelik şartlarını yoğunlaştırması ve dönüşümde bulunarak kendiniz için en doğru kararı verebilmeniz anlamında etkilidir. Eğeryerinizde sorunlarınız varsa, bazı kişiler sizin üzerinizde baskı ve kontrol kurmaya kalkışıyorlarsa, maddi açıdan sizi doyurmuyor bilakis haklarınızı sekteye uğratıyorlarsa konuşma vaktiniz gelmiş demektir. Bu kavuşumun gücünü arkanıza alarak, yetenekli olduğunuz alanlarda girişimci davranınız. Ciddi anlamda cesur ve kendinizden emin olarak özgeçmişinizi sizin için önemli gördüğünüz yerlere ulaştırınız. Saat 18:44 Venüs-Neptün olumlu görünümü,durumumuz, işimizden elde ettiğimiz gelir, insanlarla olan alışverişlerimizdeki hassasiyetin işaretçisidir. Sağlamlık arıyoruz. Dışarıdan destek göremediğimizde veyaortamında aradığımızı bulamadığımızda hassaslaşırız. İş değişikliği düşünüyorsak, boşanma veyanedeniyle hakkımız yeniyorsa, çok sakin ve soğukkanlı bir şekilde hareket etmemizde yarar var. Bu görünüm ideallerinize uygun gelişmeleri arzu ettiğinizin işareti. Güneş tüm aydınlığıyla bizleri kucaklasın. Moralimiz yerinde olsun, huzurumuz daim olsun. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

30 Ocak 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte aşırı fedakârlıklar yaptığınız bazı yakınlarınızın sizi hayal kırıklığına uğratması nedeni ile içsel yapınızda gizliden gizliye aşırı üzüntüler yaşayabilirsiniz. Hayata dair tüm sorumlulukların zor geldiği, her şeyden kaçıp kurtulmak istenilen bir süreçtir. Kısa bir tatil size iyi gelebilir.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonu oldukça eğlenceli ve ışıklı geçebilir. Önemli pozisyondaki veya tanınmış kişilerle karşılaşabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bazılarımız gece saatlerini huzursuz ortamlarda veya uykusuz geçirmiş olabilirler. Ancak bu huzursuz enerji güne taşınmıyor. Gün içerisinde sadece iddiacı, ısrarcı, sorgulayıcı veya takıntılı tavırlar içerisine girmemeye çalışmalıyız. Gerçekler ortaya çıkabilir veya çıkması için araştırmacı bir tutum sergileyebilirsiniz. Bunun dışında, ikili ilişkilerimiz açısından duygusal ve romantik bir hafta sonundayız. İlişkilerimizde düşüncelerimizi en iyi şekilde ifade edebilir, olumlu ilişkiler veyabirlikleri kurabiliriz. Kini bir kenara bırakıp, affetme enerjisini kullanabiliriz. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarımızda ve işlerimizde de yaratıcılığımızı kullanabileceğimiz günlerdeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

30 Ocak 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda yakın çevrenizle çok daha fazla ilgilenebilirsiniz. Kısa yolculuklar ve ziyaretler gözüküyor.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Şüphe... Çevrenizdeki insanları bugün eleştirmemeniz sizin açınızdan daha iyi olacak çünkü sonunda kırıcı oluyor ve bu duruma kendiniz de üzülüyorsunuz.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınıza odaklanarak işlerinizi tamamlayabilir, günlük yaşamınızda ailenize zaman ayırabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde sevip, değer verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi sorgulamak yerine daha sakin ve sevginizi belli eden taraf olmayı tercih etmelisiniz.

30 Ocak 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda ortaklı atılacak adımlarda kendinizi etkili bir şekilde gösterebileceksiniz. Sağlığınızla ilgili konular kafanıza takılabilir. Sinirinizi yakın çevrenizden çıkarmaktan kaçının.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiğinizle ilgili bazı endişeler ve şüpheler içine girebilir, duyduğunuz haberlerden etkilenebilirsiniz. Ancak, olayların ve haberlerin doğruluğunu araştırmadan tepki göstermemeli ve karar vermemelisiniz. Duygularınızın yoğun olduğu bir gün. Alıngan ve huzursuz bir tutum içine girebilirsiniz.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eviniz ile ilgili ihtiyaçlara odaklanabileceğiniz ve yaşadığınız yeri ilgilendiren sorunlara çözüm arayabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Tüm konuları inceledikten ve hepsi için birer hareket şekli belirledikten sonra, günün geri kalanında arkanıza yaslanıp rahatlayabilir ve dinlenebilirsiniz.

30 Ocak 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 33' 45"
Ay
Kova
25° 50' 33"
Merkür
Koç
17° 53' 50"
Venüs
Boğa
03° 42' 45"
Mars
Koç
01° 25' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 18"
Satürn
Balık
16° 46' 01"
Uranüs
Boğa
22° 28' 24"
Neptün
Balık
28° 58' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 57"
Lilith
Başak
23° 34' 55"
True Node
Koç
15° 21' 03"
Son Güncelleme : 02/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>