Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkide son derece açık olma ve bitirme veya onarma anlamında bir çözüm üretme zamanı. Son zamanlardaki yabancı davranışlar ilişkiyi daha da karmaşık bir duruma getirebilir.

İş hayatınızda gözle görülür bir düzelme var. Sunduğunuz yeni görüşler ilgiyle karşılanacak. Başarılarınızı arttırmanız için biraz da ilişkilere özen göstermeniz gerekiyor.

Para durumunuzda iyiye gidiş gözleniyor. Yakında alacağınız bir haberle sevineceksiniz. Bugünlerde bir arkadaşınızla birlikte ortak bir yatırımınız söz konusu olabilir.

Bazı yakın dostluklar partnerinizle aranızı iyice açabilir. Hatta mevcut olumsuzluğun esas sebebi olabilir. Son günlerde tanıştığınız biriyle yakınlığınız tanımlanmak istiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda kısa bir yolculuğunuz var. Sizi bu yolculuğun nedeninden çok, gideceğiniz yer ilgilendiriyor. Ama gitmeniz halinde sürpriz gelişmelerle, aynı yolculuğu bir kaç kez daha yapmanız gerektiğini anlayacaksınız Sizi çok ilgi çekici bulan birini bazı önsezilerinizle itici buluyorsunuz. Önsezilerinize çok güveniyorsanız, bu ilişkiyi şimdiden sınırlandırmanız gerekiyor.

4 Aralık 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Pazar günümüz Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde başlıyor. Bu enerji, partnerinizle olan paylaşımlarınızda arkadaşlık olgusunu ön planda tutabileceğinizin göstergesidir. Saat 23:56 Ay-Güneş görünümü, ilişkimizin olumsuz yönleri üzerinde durmak yerine, hayatın tadına varmamız gerektiğini söylüyor. Aşk konusunda sonsuza dek beraber olmalıyız, demek yerine gittiği yere kadar diyerek tadına varmayı, bunu da ruhunuzu rahatlatmak için yapmayı en azından bugünlük deneyiniz. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

4 Aralık 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay, karşıt burcunuz olan Kova'da ilerlerken,. güçlü adalet duygunuzu ilişkilerinize yansıtmak isteyişiniz, en doğal hakkınız. Uzak yollardan gelen teklifler karşısında düşünmeniz gereken konular gündeme gelecektir. . Bugün zaman kavramını unutturacak bir çok aktiviteler içinde olabilirsiniz.

4 Aralık 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki üç haftalık sürede sizden daha tecrübeli veya bilgi sahibi kişilerden öğrenecekleriniz olabilir. Bu sayede daha iyi bir konuma gelebilir ya da imajınızı parlatabilirsiniz. Sempatikliğiniz ve karizmanızla dikkatler üzerinizde toplanabilir. Etrafınızda şikayet eden veya eleştiren kişiler olması bu şansı kaçırmanıza neden olmamalı, dikkat!Günün Atmosferi:Yeni fırsatlar, yeni şanslar Sabah erken saatlerde, biraz gergin hissedebiliriz. Fakat takım ruhu ve farklı sosyal etkinliklerle günümüzü daha hareketli hale getirebiliriz. Her türlü yazılı ve sözlü iletişim için de etkili bir gün. Bugün Pazar olsa da toplantılarımızı, görüşmelerimizi ya da projelerimizi bugüne ayarlamamız en doğrusu olur. Hafta hızlanabilir ve sonuç almaya başlayabiliriz. Öte yandan yeni fırsatlara da açığız.

4 Aralık 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın ilişkilerinizde, evlilikte daha dikkatli olmanız gerekebilir. Karşıt düşünceler yüzünden ilişkilerinize zarar vermemelisiniz.

4 Aralık 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal konulara yönelik girişimlerinizde sürprizler olabilir. Her zaman olduğundan daha farklı düşünmeniz gerekebilir. Değer yargılarınızın zorlayıcı etkisi ile başa çıkmanız gereken bir dönemdesiniz. Karşılaştığınız olaylar yaşam felsefenizi değiştirmeniz için zorluyor ve aslında siz de değişiyorsunuz. Sorunları büyütmeyin ve olaylara farklı açılardan bakmak için gayret gösterin.

4 Aralık 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, alım satım ve para akışı konusunda problemler yaşayabilir, ilişkilerde fazla kaygılarınızı partnerinize yansıtabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek finansal problemlerinize çözüm üretebilir, aile ve özel hayatınızda dengeyi sağlayabilir, ilişkilerde daha rahat bir tavır sergileyebilirsiniz.

4 Aralık 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapılması gereken işleriniz sizi sıkıştırabilir. Bu yüzden hem uzak çevrenize, hem de yakın çevrenize gereğinden fazla tepki gösterebilirsiniz. Yapacağınız işlerin içine biraz daha duygusallık ve keyif katmaya çalışın.

4 Aralık 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ortağınız veya sevgilinizle birlikte sosyalleşebilir, keyifli ve yüksek enerjili ortamların tadını çıkartabilirsiniz. Özgürlük teması yükseleceğinden kendi kendinize de kalmak isteyebilirsiniz.Ortaklığınızı ilgilendiren konularda sıra dışı yöntemlerle işletmenizin başarıya ulaşması adına çalışmalar ve beyin fırtınaları yaratabilirsiniz. İş ağınızı geliştirmek için çok dengeli bağlantılar kurabilirsiniz. Ailenize destek çıkmak ve manevi gücünüzü size ihtiyacı olan çalışanlarınıza aktarabilmek için özel enerjilere sahip bulunuyorsunuz. beyin

4 Aralık 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

4 Aralık 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 51' 42" R
Ay
Yay
20° 14' 48"
Merkür
Koç
16° 09' 55"
Venüs
Koç
27° 44' 54"
Mars
Balık
27° 41' 23"
Jüpiter
Boğa
23° 20' 34"
Satürn
Balık
16° 20' 21"
Uranüs
Boğa
22° 11' 49"
Neptün
Balık
28° 49' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 33"
Lilith
Başak
23° 02' 42"
True Node
Koç
15° 28' 11"
Son Güncelleme : 27/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>