Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı bugün nedensiz bazı kuşkular duyabilirsiniz ve küçük sorunları gözünüzde büyütebilirsiniz. Duygusal durumunuz gün içinde değişiklikler gösterecek ancak genel anlamda bazı kararsızlıklar yaşayacaksınız.

Bugünyaşamınızda çevrenizdeki insanlara güven duymakta zorlanacaksınız. Bir konuda kararsızlığa düşebilirsiniz ve bu durum sizin için beraberinde kötümserliği de getirebilir.

Parasal konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz. Özellikle bazı fikirleriniz size maddi kazançlar getirebilir. Kısa sürede sonuçlar almanıza yönelik çalışmalar yapmaya eğilimli olacaksınız.

Uzun bir tatile çıkabilirsiniz ve bu esnada ciddi bir rahatsızlık geçirmeniz söz konusu olabilir. Yolculuğa çıkmadan önce sağlığınızı kontrol ettirmeniz oluşabilecek bazı sağlık sorunlarının gelişimine engel olabilecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı konularda beklentileriniz gerçekleşmeyebilir. Bu yüzden kendinizi sıkıntılı hissedebilirsiniz. Öğle saatlerinde beklentileriniz dahilinde olmayan sürpriz bir gelişme ile karşılaşabilir ve kendinizi biraz olsun iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinizi sevdiklerinize ayıracaksınız. Onlarla hoş zaman geçirebilirsiniz.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 05:26 Ay-Merkür karşıtlığı, halledilmesi gereken meselelerin görüşülmesinde aklınızı iyi kullanmanız gerektiğini gösteriyor. Her şeyi etraflıca ele alalım. Kimle konuşuyorsak iyi dinleyelim ki, zarar etmeyelim. Saat 10:12 Ay-Uranüs olumlu görünümü, bizi kıskaç altına alabilecek her şeye öfkeleniriz. Her alanda yenilik arzularız ve özgür olmak isteriz. Saat 22:16 Ay-Jüpiter karşıtlığı, duygularımızı özgürce ifade etmemiz,  kendimize yetmemiz,  iradeli davranmamız  pek kolay değil.  İş hayatında veya özel yaşantımızda, tarafsız düşünmek ve bütünün hayrını gözetmek gerekiyor. Saat 22:50 Ay-Satürn mücadeleci görünümü, hayatın izleyicisi olmak yerine, hayata bizzat katılarak mücadele etmenin önemini vurguluyor. Tabii ki üstünlük telaşına düşmeden ve öncelikle kendimize dürüst davranarak ilerleyebiliriz. Keyifli paylaşımlarda ve sevgilerde buluşmak dileğimle,

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılaşacağınız engellerle mücadele edecek güçtesiniz. Kendinize ait doğrularınızdan emin olmak için; çevrenizi sınamak isteyecek, kendinizi çok daha enerjik ve cesaretli hissedeceksiniz. Başlayacağınız yeni yaşam kesitlerinde kendi inisiyatifinizi kullanacak ve şartlarınızı kendiniz belirleyeceksiniz... Ele aldığınız konuları zorlamanın anlamı yok.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlanmamış gelişmeler ve olaylar fazlalaşıyor. Ancak, sizin girişimlerinizin başarılı olma olasılığı yüksek. Dolayısıyla, yaratıcılığınızı kullanmalı ve daha fazla çalışmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yaratıcı düşünceler, yenilikçi yaklaşımlar, iyimserlik, entellektüel aktiviteler gün boyu ön planda. Sadece akşam saatlerinde, abartılı duygular, aşırı hareketler nedeniyle ilişkilerde uyumsuzluklar söz konusu olabilir. İnançlar, ideolojiler ve prensipler konusunda inatçı veya ısrarcı davranmak fikir çatışmaları anlamına gelebilir. Gereğinden fazla pozitif veya gereğinden fazla negatif düşüme tuzağına kapılmamakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başkalarına yardımcı olmak, sosyal konularla ilgilenmek için güzel nedenler olabilir. Bu arada iç sesinize, sezgilerinize de kulak vermelisiniz.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün bazı balıklarda parlama ve ani öfke olacak. Özellikle burcunun ilk yarısında doğanlar. Yani 29 Şubat-10 Mart arası doğanlar. Diğer balıkların endişe edilecek bir durumu yok. Sevgilinizle uzun bir yolculuğa çıkacaksınız.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda beklediğiniz çıkışı yakalayabileceğiniz günlerden birinde bulunmaktasınız. Beklediğiniz bir haber size ulaşabilir ve işle ilgili somut ve kalıcı adımlar atılabilir. Çalışmalarınız ve sabrınızla beğeni kazanacağınız bugün, boyun ağrılarına dikkat edin. Sizi hemhem de özel hayatınızda çok mutlu edecek bir günde bulunuyorsunuz.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay, bazı olayların ardındaki gerçekleri öğrenmenize neden olabilir. İş alanlarınızda ve sağlığınız konusunda hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyecek.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dolunay etkisi ile de içe dönme olabilir, yalnızlık ihtiyacınız artabilir, ruhsal konularla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Rüyalarınız bu dolunay zamanı ön planda olacak, elde olmayan bir şartlar ve koşullar oluşabilir, platonik duygular çok ön plana çıkabilir. Bu hafta kendinizi çok  motive ve mutlu hissetmeyebilirsiniz. Bir takım kötü haberler üst üste gelebilir, sağlıkla ilgili özellikle kan değerleriniz, baldırlarınız, bacaklarınızla ilgili sorunlar oluşabilir

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

1 Ağustos 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 02' 34" R
Ay
Oğlak
06° 09' 36"
Merkür
Koç
16° 26' 02"
Venüs
Koç
29° 14' 46"
Mars
Balık
28° 37' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 32"
Satürn
Balık
16° 26' 56"
Uranüs
Boğa
22° 15' 58"
Neptün
Balık
28° 51' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 42"
Lilith
Başak
23° 10' 47"
True Node
Koç
15° 24' 23"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>