Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insanla küçük bazı gerilimler ve sorunlar yaşayabilirsiniz ve bugün bu sorunları çözmeniz kolay olmayacaktır. Bazı küçük ayrıntılara takılabilirsiniz ve kendinizi ifade etmekte güçlük çekebilirsiniz.

Bugün genel anlamda bir rahatlama içine girebilirsiniz veyerinizde bazı insanlarla işbirliği içine girebilirsiniz.

Para durumunuzda olumlu gelişmelere tanık olacağınız bir gün geçireceksiniz. Parasal açıdan bir hayli rahatlayacaksınız.

Yakın bir arkadaşınız arkanızdan olumsuz şeyler düşünüyor ve bu fikrini başka insanlarla da paylaşıyor. Çevrenizdeki insanlara daha temkinli yaklaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzü tamamlamanız gereken işleriniz varken yeni girişimlere girmeniz konusunda aceleci davranmamanı için uyarıyor sizleri, Var olanı tamamlamadan yeni bir olgu içine girmeniz bir çok riski beraberinde getirebileceği gibi hali hazırda devam eden ilişkilerinizin bozulmasına da neden olabilir. Hayat uzun soluklu bir maraton nefesinizi ve enerjinizi kısa sürede tüketmemeyi öğrenmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin sorunları sizi bir hayli bunaltabilir. Birlikte olduğunuz insanın hayatında ki yerinizi sorgulayabilir ve onun kararsızlıkları karşısında isyan edebilirsiniz. Ne olursa olsun bugün sakin davranmalı, Yaşananları sakinlikle değerlendirdikten sonra konuşmayı tercih etmelisiniz.

28 Temmuz 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 05:00 itibariyle etkili olacak Ay-Uranüs olumlu görünümüyle Salı gününü karşılıyoruz. Bu enerji, bilginizden, yeteneklerinizden şüphe duymamanız gerektiğini gösteriyor. Öne çıkmaya,alanında gelişmeye açık olursanız, geliriniz de ona göre artacaktır.  Ancak harcama alışkanlıklarınızı gözden geçirin. Bunun ayarını bilirseniz sorun yaşamazsınız. Saat 16:37-21:47 arası kısa süreli Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde hayatla kaynaşmak, bütünlüğünüzü korumak durumundayız. Başkalarının değil, bizim kendi içimizde kendi huzurumuzu korumamız faydalıdır. Saat 21:47 itibariyle Ay-Oğlak burcu geçiş etkinli altındayız. Çevrenize yaklaşım tarzınız ciddiyet ve mesafe içerecektir. Ancak gücünüz yerinde olacaktır. Gayet aklınız başınızda düşünebilirsiniz. İşlerinizi gayet disiplinli bir şekilde yapabilirsiniz.  Yanlış bir karar vermemek için dikkatli olursunuz. Saat 22:44 Ay-Venüs görünümü, duygularınızı bilinçli şekilde gözden geçirmenin,  önemini vurguluyor. Çünkü Venüs geri hareket dönemindeyiz. Eğer gerçekten canınızı sıkan bir durum varsa ve mutlaka konuşulması gerekiyorsa, belli bir anlayışın gösterilmesinde yarar var.  Ancak tartışmaya neden olacak sözler sarfetmeyiniz. Sarfedilmesine de izin vermeyiniz. Huzurlu  bir gün geçirmenizi  diliyorum. Gönlümüzde mutluluk daim olsun. Kalben sevgilerimle,  

28 Temmuz 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal konumunuzda yükselme olabilir. Bu anlamda katılacağınız aktivitelerde yeni kişilerle karşılaşacak, duygusal açıdan etkilenebileceğiniz anlar yaşayacaksınız. Bazılarınız dostlarınızla ortak projeler gerçekleştirirken bu çalışmalardan müthiş bir keyif alacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin size olan sevgileri ve ilgileri hoşunuza gidecektir.

28 Temmuz 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şimdilik elinizdekilerle yetinmeye çalışmalısınız. Önümüzdeki hafta sonuna kadar ortaya çıkan yeni durumlar ya da bilgiler olaylara, planlara, anlaşmalara, ilişkilere veyabirliklerine yeni bir bakış açısıyla yaklaşmanıza neden olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yay burcundaki Ay fikir alışverişlerine açık bir günde olduğumuzu gösteriyor. Akşamüstü saatlerine kadar yenilikçi düşünebilir, yeni şeyler denemek isteyebilir, yabancı kaynakları araştırabilir, dış bağlantılı işlere ağırlık verebilir veya yabancılarla ilişkilerimizi güçlendirebiliriz. Eğitim, turizm, felsefe, inanç başlığı altında anılan konularda da olumlu olanakları değerlendirebileceğiz. Tavsiyelere açığız. Ancak, akşamüstü saatlerinden itibaren boşluğa girecek olan Ay 22.00'a kadar belirsizliklere veya kararsızlıklara neden olabilir. 22.00 sonrası ise, yaz akşamlarından faydalanmamızı sağlayacak keyifli saatlerde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Temmuz 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda hedeflerinize ulaşmak için işlerinizdeki detaylara takılabilirsiniz. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için çaba sarf edebilirsiniz. Üstlerinizle olan iletişiminiz önem kazanabilir. Annenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sevdiklerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir.

28 Temmuz 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Dua... Eski partnerinize karşı o kadar çok sevgi ve özlem dolu hale geldiniz ki gururunuz izin verse yalvarıp yakaracaksınız adeta. Gururu bir kenara bırakmalısınız.

28 Temmuz 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca günlük yaşamınızda eğlence, mutluluk ve neşenin hakim olduğu, özel hayatınız veilişkilerinizde pozitif görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, kendinizi huzurlu hissedeceğiniz pozitif bir zaman dilimi hakim olacak

28 Temmuz 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızdaki gelişmeler sizi hemen başka bir havaya sokuyor. Gece saatlerinde rahatlamak için sosyal ortamlarınızı kullanacaksınız. Buluştuğunuz insanlarla çok eğleneceksiniz.

28 Temmuz 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün kariyerinizi ilgliendiren konularda her ne kadar destekleyici etkiler söz konusu olsa da, dağınık, organize olmakta zorlanabilirsiniz de. İşinizi yaparken kime ne mailler gönderdiğinize dikkat edin, fazla açık sözlü davranmamaya da özen gösterin ve politik olmaya bakın.

28 Temmuz 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

28 Temmuz 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 10' 16" R
Ay
Oğlak
07° 54' 34"
Merkür
Koç
16° 28' 12"
Venüs
Koç
29° 24' 31"
Mars
Balık
28° 43' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 22"
Satürn
Balık
16° 27' 39"
Uranüs
Boğa
22° 16' 25"
Neptün
Balık
28° 52' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 09"
Lilith
Başak
23° 11' 40"
True Node
Koç
15° 24' 01"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>