Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün bazı dalgalanmalar gerçekleşecek ve ortaya bazı belirsizlikler çıkabilecek. Bu durumdan çok rahatsızlık duyacaksınız ve bunu önlemek için bazı girişimlerde bulunacaksınız.

İş çevrenizde bugün yeni insanlarla tanışacaksınız ve çok faydalı görüşmeler yapacaksınız. Amirinizin isteği üzerine bugün işlerinizde bazı değişiklikler yapacaksınız.

Alacaklarınız birikti ve bunları tahsil edemediğiniz sürece buna bağlı olarak borçlarınızda artacak. Bugünde alacaklarınızı tahsil edemeyeceksiniz. Bundan sonra borç verirken biraz daha temkinli davranmalısınız.

Yakınlarda bir sevdiğiniz bugün ciddi bir rahatsızlık geçirecek ve siz işlerinizi yarım bırakıp onunla ilgilenmek zorunda kalacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün uzun seyahatlerde iptaller ve sorunlar yaşanabilir dikkatli olun ve olmayan bir konuyu oldurma çabası içine girmeyin. İşinizle ilgili her konuda fikrinizi ortaya koyun ve ısrarcı davranın akşama doğru mükafatını alın. Özel yaşamınızda ise heyecanınızı kontrol altına almalısınız.

30 Temmuz 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 08:51 itibariyle Ay-Uranüs arasında oluşacak görünümle güne başlarken bu enerji bizim farklı yollar arayışımızı ve maddi güvenceye kavuşma çabamızı işaret ediyor.  Ancak bizim de dikkatlice hesabımızı yapmamızda yarar var. Aceleyle düşünmeden etmeden karar vermeyelim. Saat 14:25 Ay-Mars karşıtlık etkisi, sizi  güçlü olmaya, kendimizi ifade etmeye ve hakkımız olana sahip çıkmaya zorluyor. Bir yandan ciddi bir biçimde iç derinliklerimizde güven ve sağlamlık olgusunu sorgularken diğer taraftan geçmişin tozlu raflarındaki her şey önümüze geliyor.   İlişkilerde, hedeflerinizde, aşk hayatınızda, varsa çocuklarınızla ilgili konularda tümüyle başarılı olma arzumuz her zamankinden daha fazladır.  Hayatınızın iplerini elinizde tutmak istersiniz. İnsanların sizi olduğunuz gibi kabul etmesinden yanasınızdır. Beklenmedik durumların yaşam sevincinizi sekteye uğratmasından hiç hoşlanmazsınız. Eğer kendinizden eminseniz, sizi hiçbir şeyin yoldan çıkarması mümkün değildir diyor. Yani kendine güvenen, inanan kişi zaten nasıl hareket edeceğini bilir. Öyle değil mi dostlarım? Saat 21:50-31 Temmuz saat 00:40 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Ayağımızı bastığımız yeri bilmek, güven içinde yaşamak istiyoruz. Etrafımızdaki haksızlıklar bizi rahatsız ediyor. İçgüdüsel olarak ciddi düşünüyoruz. Yüreğimizin ortasında bir sıkışıklık bazen mecburiyetler yüzünden susmak zorunda kalış bizi bir hayli tedirgin edebilir. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

30 Temmuz 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün birlikte çalıştığınız insanlardan faydalar görecek maddi olarakta kazançlı çıkacaksınız. Özel yaşamınızda ise tutku, heyecan, özlem fazlası ile etkili olacak yeni başlangıçlar kalıcı etkiler yaşayacaksınız.

30 Temmuz 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herkesi kendiniz gibi görmemelisiniz. Daha önce de yaşamıştınız. Hiçbir şüpheye yer bırakmaksızın insanlara güvenmek doğru değildir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Olaylar beklenmedik bir seyir izleyebilir veya ani gelişen olaylar meydana gelebilir. Stresli durumlara, tartışmalara veya gergin ortamlara açık bir gündeyiz. Ufak tefek sakarlıklara ve kazalara karşı da tedbirli olmak gerekebilir veya ufak çaplı gaz sıkışmaları, yangınlar, ufak tefek patlamalar, saldırgan kişi ve gruplar türünde etkiler de günün gezegen etkileri arasında olabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise, daha sakin etkiler altındayız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

30 Temmuz 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgili gelişmeler gündeminizi oluşturabilir. Öğle saatleri çatışmaya açık koşullar söz konusu. Karşınızdaki insanlarla iletişiminizi dengelemeniz gerekebilir. Sizi olgunlaştıracak deneyimler yaşayabilirsiniz. Gün içinde güven aradığınız kişilere çekilebilirsiniz. Akşam saatlerinde olaylar daha da ciddileşebilir.

30 Temmuz 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kıskançlık krizine girebilirsiniz. Beklediğiniz ilgiyi görememek sizi hırçınlaştırıyor. Bu huysuzluğunuz büyük problemlere yol açabilir.

30 Temmuz 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkiler ve yakın dostluklarınıza odaklanacağınız,ilişkilerde alınganlıklara açık, ancak beklentilerinizi yüksek tutmadan, olduğu gibi davrandığınızda beraber keyifli ve mutlu zaman geçireceğiniz bir süreçtesiniz.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizde ve arkadaş ilişkilerinizde güçlü yönlerinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Grupsal işlerinizde disiplinli ve programlı olmalısınız. Parasal konularda ani tepkilerden kaçının.

30 Temmuz 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş çevreniz ve dahil olduğunuz klüplerle ilgilibağlantıları yapmak için çok uygun bir gündesiniz. Etki çevrenizi geliştirerek gününüzü değerlendirebilirsiniz. Yeni kontaklar kurmak için harika bir gün olduğu kadar, dostlarınızdan alacağınız destekler sayesinde gününüz çok daha keyifli geçecektir. 

30 Temmuz 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

30 Temmuz 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 23' 13" R
Ay
Oğlak
10° 51' 56"
Merkür
Koç
16° 32' 02"
Venüs
Koç
29° 40' 57"
Mars
Balık
28° 54' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 29"
Satürn
Balık
16° 28' 50"
Uranüs
Boğa
22° 17' 10"
Neptün
Balık
28° 52' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 54"
Lilith
Başak
23° 13' 09"
True Node
Koç
15° 23' 27"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>