Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki beklentileriniz istediğiniz yönde gelişmiyor olabilir fakat sevgilinizle güzel ve olgun bir ilişkinizin olduğunu unutmamanız gerekir.

İş hayatınızda küçük olumsuzluklara çok çabuk sinirleniyorsunuz ve gereksiz tepkiler veriyorsunuz. Bu gidişle arkadaşlarınızı üzebilir ve bazı tatsızlıklarla karşılaşabilirsiniz.

Bugün ailenizle ilgili bir takım harcamalarda bulunmak zorunda kalabilirsiniz fakat bu harcamalar para durumunuzu fazla etkileyecek yönde olmayacak.

Son günlerde aşırı kilo almaya başladınız. Beslenmenize biraz daha dikkat etmelisiniz yoksa istenmeyen bir sağlık sorunuyla karşılaşmanız söz konusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün uzun seyahatlerde iptaller ve sorunlar yaşanabilir dikkatli olun ve olmayan bir konuyu oldurma çabası içine girmeyin. İşinizle ilgili her konuda fikrinizi ortaya koyun ve ısrarcı davranın akşama doğru mükafatını alın. Özel yaşamınızda ise heyecanınızı kontrol altına almalısınız.

31 Temmuz 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 13:44 itibariyle Kova burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay, içimizde bir yerlerde saklı duran, üstünü örttüğümüz ve belki de bastırdığımız özgür yanlarımızı vurguluyor. Birilerine göre değil, kendimize göre mutluluk nedir, nedir bizim arzularımız, nedir bizi böylesi zorlayan meseleler? İşte bunlara dayanmak zorunda değilim diyoruz. Farklı bir şeyler yapmaktan yanayız. Değişik konulara merak salıyoruz, yenilik istiyoruz ancak bazen de pes edip geri çekiliyoruz. Venüs bugün, çalışma hayatımız, günlük yaşantımızdaki uğraşılarımız, beceri kazanmamız, işlerimizi düzenlememiz yönünde bizi tekrar yokluyor. Mevcut durumumuzu gözden geçirmemiz lazım. Neye değer veriyorsak, ne istiyorsak, onun uygulanabilirliği, tecrübemiz, bu konuyla alakalı yapılacaklara bir bakmamızda yarar var. 31 Temmuz-6 Eylül tarihleri arasında Venüs, Aslan burcuna gerileyecek. Geri hareket süresinceilişkilerinde kendimizi merkezde tutmak isteğimiz, başkaları tarafından pek kabul görmezse, ayarı bilmek lazım. Sanatla uğraşanlar için bu dönemi olumlu buluyorum. Çünkü estetik anlamda güzellik, yaratıcılık, süsleme, güzel hale getirme yönünde bir hayli zamanınız var. Tatile çıkmak, bir müddet kendinizi fiziksel ve ruhsal anlamda rahatlatmak için de güzel bir dönem. Ancak aciliyeti olmayan operasyonlar için bir daha hastane ve doktor araştırmanızı yapmakta yarar var.  Kazanç anlamındaki ortaklıkların mali yönden gözden geçirilmesi gerekiyor. Görüşmelerde bunu mutlaka öne almak lazım. Günün tüm enerjileri hepimiz için hayırlara vesile olsun. Kalben iyi niyet dileklerimle,

31 Temmuz 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlıklar ve sosyal yaşam önem kazanacak. Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirerek, sizin de öncülüğünüzü yaptığınız bazı aktiviteleri başlatacaksınız. Yakın kan bağı olduğunuz kişilerin, bazı beklentilerine cevap vermek zorunda kalabilirsiniz. Duygusal konularda yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız.

31 Temmuz 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde kendinizi ifade etme zorluğu yaşayabiirsiniz. Sevdiklerinize sevginizi göstermekte zorlanabilir veya yanlış cümleler kurabilirsiniz. Sağlığınızı da ihmal etmemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısı rekabete, güç mücadelelerine ve fikir çatışmalarına açık olabilir. Kova burcunda meydana gelen dolunay olumsuz açılar altında oluşmuyor, hepimiz kendi burcumuza göre belli konularda sonuç elde edebileceğimiz bir süreçteyiz(burca göre detayları burç yorumlarında bulabilirsiniz). Toplum içerisindeki yerimizi sorgulayabilir, topluma bir faydamız var mı yoksa akışa göre mi ilerliyoruz sorularının yanıtlarını bulabiliriz. Yardımlaşma aktivitelerinde bulunan kişiler çabalarının boşa gitmediğini görebilirler. Bazı arkadaşlık ilişkileri dönüm noktasında. Duygusal hassasiyet yüksek. Dolunay özgürleşme arzusunu arttırabilir, yeni şeyler denemek veya mevcutve ilişkilerimize daha yenilikçi yaklaşımlar getirmek isteyebiliriz. Fikirler, ideolojiler, toplumsal olaylar, hümanist yaklaşımlar veya toplum olarak yardımlaşmayı gerektirecek gelişmeler ön plana çıkabilir. Hava, elektrik, elektronik, fizik, bilişim, uzay ve teknolojiyle ilgili konularda haberler, buluşlar ve gelişmeler söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

31 Temmuz 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi hapseden koşullar oluşabilir. Gizli kalmış durumlardan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde fazla kabullenir olduğunuzu düşünebilirsiniz. Karşınızdaki kişi sizi çatışmaya sürükleyebilir. Kendinizi tamamlanma ve olgunlaşma içinde bulabilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgileneceğiniz zamanlar içindesiniz.

31 Temmuz 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Rol yapmayı ve farklı görünmeyi seviyorsunuz ama bugün sevdiğinize karşı son derece içtensiniz. Sevgilinizle sevgili gibi değil dost gibi olmak istiyorsunuz. Ona olan saygınız her zaman belli oluyor. PARA: Çalışmaktan büyük keyif alıyorsunuz. Cömert ve bir o kadar savurgansınız. Evinizle ilgili çok para harcamaya başladınız. Biraz tutumlu olun. SAĞLIK: Açık hava çalışmaları ve spor yapmanız sizi zinde tutuyor. Dinamik ve sağlıklısınız.

31 Temmuz 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken yakın çevrenizle keyifli görüşmeler yapabilir, etkinliklere katılabilir, düşüncelerinizi ve niyetlerinizi yazılı olarak hazırlayabilir ve hayallerinize daha fazla yer verebilirsiniz. Mutlu yıllar.

31 Temmuz 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay, bazı olayların ardındaki gerçekleri öğrenmenize neden olabilir. İş alanlarınızda ve sağlığınız konusunda hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyecek.

31 Temmuz 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güne gergin başlayabilirsiniz. Fakat alacağınız güzel haberler ve karşılaşacağınız olumlu gelişmelerle ilerleyen saatlerde sizi mutlu edecektir. Özellikle akşam saatlerinde gireceğiniz ortamlar ve tanışacağınız yeni insanlar sizi mutlu edecek. Bugün yeni dostluğun temellerini atmak için fırsat bulabilirsiniz.

31 Temmuz 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

31 Temmuz 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 23' 37" R
Ay
Oğlak
10° 57' 29"
Merkür
Koç
16° 32' 09"
Venüs
Koç
29° 41' 28"
Mars
Balık
28° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 34"
Satürn
Balık
16° 28' 53"
Uranüs
Boğa
22° 17' 12"
Neptün
Balık
28° 52' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 56"
Lilith
Başak
23° 13' 12"
True Node
Koç
15° 23' 26"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>