Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygularınızı göstermekte oldukça rahat olacaksınız. Sevdiğiniz insana çok yakın davranacak, onu ne kadar çok sevdiğinizi sık sık göstereceksiniz. O da sizi gerçekten çok seviyor.

Mali sıkıntılarınızdan kurtulmanız, çalışma hayatınıza veriminizin artmasıyla yansıyacak. Bundan bir ders çıkarıp, ileride böyle sorunları kafanıza takmamanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Parasal durumunuzda çok büyük etkilenmeler yok. Harcamalarınızı azaltarak gerekli dengeyi karşılayabilirsiniz. Bu arada bir yakınınıza olan borcunuzu ödemeyi daha fazla ertelemeyin.

Kendinizle ilgili kafanıza takmamanız gereken bazı şeyleri çok fazla önemsiyorsunuz. Bu şekilde sadece kendinize zarar verirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır yaşadığınız gerginlik bitmek üzere. Bugün kendinizi çok iyi hissedebilir, kısa vadeli kararlar alabilirsiniz. Duygusal değerlendirmelerinizin yanılgılara kapalı olduğu bir gün. Kararlarınızdaki ısrarcılığınız, size biraz bireyci bir hava verebiliyor. Yakından tanıyanlarınızı, birtakım insanlara karşı sizi savunmak durumunda bırakabiliyorsunuz.

10 Şubat 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Çarşamba günümüz, saat 01:02 Ay-Neptün kavuşum etkisi altında başlayacak. Huzursuzluk, olumsuzluk, eleştiri gibi sıkıntı verici olgulardan uzak olacağız. Hayatı kucaklayacak ve her türlü zorluğuna rağmen, ne kadar anlamlı olduğunu düşüneceğiz. Çevremizdeki insanlara yardımcı olacağız ve düşüncelerimizi yazıya, söze dökebileceğiz. Bir bardak suyu ve bir lokma ekmeği huzurla yemenin, yudumlamanın kıymetini bilerek güne uyanıyoruz. Saat 09:54 Venüs-Jüpiter görünümü, bilinçli bir şekildeve ilişki tercihinde bulunmanın göstergesidir. Hani derler ya, sütten ağzım yandı diye aynen öyle. Bu nedenle hiçbir şeyi şansa bırakmayacağız. Gerek finansal gerek ilişkide, sağlamlık, güven olgusunu gözeteceğiz. Geleceğimizi düşünerek karar vereceğiz. Bu görünüm gayet olumludur. Doğru bir planmada bulunmanın, doğru bir ilişkiye adım atmanın göstergesidir. Mevcut ilişkide problemlerimiz varsa, bunları da halletmenin göstergesidir. Saat 11:00 Ay-Satürn görünümü,hayatında bizimle aynı görüşte olmayan kişilerin üzerimizdeki baskısı bizi yorabilir. Aynı dilden konuşmadığımızı fark edebiliriz. Ancak bu düzenin içinde yer aldığımız için mecburen katlanmaya çalışıyoruz. Saat 13:34 Ay-Pluto görünümü her türlü zorluğa rağmen yılmayıp ayakta durabilmeniz yönünde yardımcıdır. İleriye yönelik bir şekilde hem hedeflerinizi gözden geçirmenizde hem de ılımlı bir şekilde olanı biteni değerlendirmenizde, gücünüzü kaybetmeden neler yapmanız gerektiğini saptamanızda bu enerji size yardımcıdır. Saat 18:56 Ay-Mars görünümü, hem yumuşacık, ılımlı duygularınızı dışa yansıtmanızda hem de ne istediğinizi bilerek işlerinizi bitirmenizde yardımcıdır. Grup içi aktiviteler, planlamalar, daha önceden belirlenmiş görüşmeler için uygun zamandır. Saat 21:56 Ay-Jüpiter karşıtlığı, ilişki konularında bir yanıyla iyimserliği, diğer yanıyla seçiciliği işaret ediyor. Baskıyla değil, gönül birliğiyle, sevgi, şefkat ve bilinçli şekilde beraberliğinizi sürdürmek arzunuzu işaret ediyor. Güvenilir, sağlam ve verimli tercihlerde bulunmamız dileğimle,

10 Şubat 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal enerjinizde yükselmeler söz konusu. Bugün. Ay;, kazançlarınız konusunda ütopik düşünceler içinde olacağınızı gösteriyor. İş birliğime ihtiyacınız var. Sorgulayacağınız konularda ne denli haklı olduğunuzu düşünmeli ve gerekli çabalarınızı doğru bir şekilde yönlendirmelisiniz.

10 Şubat 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Neyle karşı karşıya olduğunuzu en iyi şekilde değerlendirmeniz gerekiyor. Bu sayede, imajınızı güçlendirebilir, koruyabilir veya her zaman yapmak istediğiniz bir şeyi yapma fırsatı bulabilirsiniz. Romantik planlar veya tavırlar özel yaşamınızla ilgili bir amacınıza ulaşmanıza yardımcı olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Estetik ve sanatsal başlıklı konularda, yaratıcılık gerektiren işlerde veya aşk hayatımızda yeniliklere ve parlak fikirlere açık beş günlük süreçteyiz. Tam da sevgililer gününe yakışır şekilde, bu etkiyi en iyi hafta sonu hissedeceğiz aslında. Sevdiğimiz kişilerle yakın ilişkiler kurmamızı sağlayacak hoş planlar yapabilir, sevdiğimiz kişiler tarafından şımartılabiliriz. Ya da maddi açıdan olumlu olaylara veya karlı alışverişlere açık günlerdeyiz diyebilirim Niobe'ce. Bazı adımların maddi karşılıkları yüzünü gösterebilir bugünlerde. Verici ve yardımseveriz, başkaları için güzel şeyler yapmak ruhumuza iyi gelecektir. Ayrıca enternasyonel konular, yabancılarla ilişkiler, eğitim, hukuk, bilişim veya genel anlamda finansal başlıklı konularda olumlu gelişmeler veya görüşmeler yaşanabilecek günlerdeyiz. Önemsediğimiz konuları görüşmek için de güzel bir gün. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

10 Şubat 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyet içinde olduğunuz konular gündeminize gelebilir. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Bunun için sorumluluklar almanız gerekebilir. İkili ilişkilerinizi gelecek yönündeki hayallerinize koyabilirsiniz. Akşam saatlerindeki çatışmalar sizi yorabilir. Abartılı davranışlardan kaçınmalısınız.

10 Şubat 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Gerçek... Hayatın her alanında gerçekleri görüyorsunuz. Oysa aklınızın bir tarafı hayallerle karşıyor. Bu sizin doğanızda var.

10 Şubat 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, iletişim yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabilir, insanları daha kolay etkileyebilirsiniz. Seyahatler, davalar ve eğitim süreçlerinizle ilgili problemli bir enerjiden geçmektesiniz.

10 Şubat 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, karşınıza çok güzel bir teklif gelecek. Bu teklif sosyal ortamlardaki insanların desteğini aldığınızı gösteriyor. Özel hayatınız açısından da oldukça şanslı bir hafta içindesiniz.

10 Şubat 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs-Jüpiter olumlu etkileşiminden en olumlu etkilenecek burçlardan birine mensupsunuz. Özellikle ikili ilişkileriniz ve dost destekleri sayesinde hem benliğinizi geliştirebilir hem de size hatırı sayılır bir maddi değişim getirebilecek mesleki gelişiminize katkı sağlayabilirsiniz. Sezgi ve yaratıcılığınızın açık olduğunu unutmamalı ve önceliği insani desteğe ayırmalısınız. Genel olarak ise; bugün Ay Balık burcundaki geçişine devam ediyor. Jüpiter ve Venüs gibi iki iyicil gezegenin olumlu açı yaptığı bugün olumlu bir enerji yaratma fırsatı mevcuttur. Çünkü iyimserlikle dolu olabileceğiniz, mutluluk ve neşe yaratabileceğiniz bir transittir. Değişik sosyal ortamlara girebilir, farklı insanlarla tanışabilirsiniz. Uzak yerleri keşfetmek ve yeni deneyimler yaşamak için oldukça pozitif bir fırsattır. Kendinizi cömert ve verici hissedebilirsiniz. Sizin olumlu ve sevecen ruh haliniz başkalarına da yayılacaktır. Sizden yaşça büyük kişilerden fırsat ve yardım görebilirsiniz. Tüm ticari faaliyetler ve para konuları için çok olumlu bir transittir.

10 Şubat 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkiler konusunun ön planda olacağı bir gün... Mevcut olan tüm ilişkilerinizi ve bağlantılarınızı güçlendirebileceğiniz gibi, yenilerini kurmak için de çeşitli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yine de yeni tanıştığınız kişilere dikkat etmelisiniz; bazı insanlar bugün pek de göründükleri gibi olmayabilir.

10 Şubat 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 02' 37"
Ay
Kova
18° 18' 05"
Merkür
Koç
17° 37' 19"
Venüs
Boğa
03° 03' 13"
Mars
Koç
01° 00' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 48"
Satürn
Balık
16° 43' 15"
Uranüs
Boğa
22° 26' 33"
Neptün
Balık
28° 57' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 09"
Lilith
Başak
23° 31' 22"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>