Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu konuda bugünlerde arkadaş uyarılarına kapalı görünüyorsunuz. İlişkinizde halüsinasyonlar içinde sorunlar ürettiğinizi düşünmeleri, sizin için uyarıcı olamıyor.

İşle sınırlı ilişkiler içinde olmayı tercih ediyorsunuz. Çapınızı doğru değerlendirmeniz, daha talep kar olmanızı sağlıyor. İsteklerinizi göz dolduran becerilerinizle kolay elde edebiliyorsunuz.

Kazancınızı çoğaltma arayışlarınızilişkilerinizi tehlikeye sokabilir. Kendinizi garantide görme ihtiyacınız, bazı çalışma arkadaşlarınızın gözüne, bu koşullarda biraz lüks bir beklenti gibi geliyor.

Yakınlaşmanız pek mümkün görünmeyen biriyle fazlaca ilgilisiniz. Bu ilginizi dağıtmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş ilişkilerinizdeki tutarlılığınız, çevrenizde övgü konusu oluyor. Sorunlara ortak olup paylaşma özelliğiniz sizi ayrı bir yere koyuyor. Bugün son derece önemli bir konuda karar vermeniz gerekebilir, buna hazır olmalısınız. Hiç tahmin edemeyeceğiniz birine parasal desteğiniz olacak. Bu kişinin koşullarından etkilenecek ve böyle bir karar vereceksiniz.

7 Kasım 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 06:55 Ay-Uranüs olumlu görünümü, bulunduğunuz her türlü ortamda fikirlerinizi açık ve net bir biçimde ortaya koyabilmenizi sağlar. Ancak maddi konularda dikkatli olmamız gerekiyor. Saat 13:45 itibariyle Yengeç burcunda ilerleyecek Ay etkisinde, aşk konusunda veya aşkla ilgili tüm meselelerde, çocuklarımız varsa onlarla ilgili konularda hassasız. Duygularımız su misali akışta bugün. Aslında isteğiniz son derece basit bir şey. Size karşı gayet anlayışlı ve güvenilir olunmasını istiyorsunuz. Çünkü dürüstlük sizin için önemli olduğundan karşınızdaki insanın kendisi gibi davranmadıkça, açık olmadıkça şansı olmayacağını bilmesi gerekiyor. 07 Kasım saat 14:38-01 Aralık saat 12:14 arasında, Venüs-Akrep burcunda seyrini sürdürecek. Devam eden veya başlayacak bir ilişkide tutkulu bir devre. Kuşku uyandıran, soru işaretleri taşıyan hiçbir şeye prim vermiyoruz. Balıklar bu dönemde işlerine odaklı, azimli ve kararlı şekilde ilerlemekten yanalar. Finansalveya özel paylaşımların yine aynı olgular çerçevesinde ele alınacağı bir süreçteyiz. Hiçbir işi şansa bırakmaktan yana değiliz. Sezgilerimiz gibi aklımız da bize doğruları gösteren bir rehber olacaktır. Merak ettiğimiz her konuda hem derinlikli düşünürüz hem de başarılı kararlar veririz. Saat 23:48 Ay-Jüpiter görünümü, finansal konulardaki hassasiyetinizi yükselticidir. Rahat bir yaşam arzularsınız. Güvende olmak istersiniz. İhtiyaçlarınızı satın alırken dikkatli ve ölçülü hareket etmekte yarar var. Çocuklarınız, ailenize, sevdiklerinize düşkünlüğünüz bir hayli fazlalaşır. Maddi yatırım, miras, nafaka, hukukla ilgili işlerinizi iyi takip ediniz. Güzel yüreğiniz mutlulukla buluşsun, kalben sevgilerim sizlerle olsun.

7 Kasım 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile konularında belirleyici oluyorsun. Romantik yaklaşımların aslında sona gelen bir işin ya da projen için olabilir.

7 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zaman içinde çalışma ve deneyimlerimizle gerçek yeteneklerimizin anlaşılmasını temel alarak kendi güvenliğimizi inşa edebiliriz.

7 Kasım 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızda değişiklikler gündeme gelebilir. Emlak konularında değişiklikler olabilir. Babanızla olan işlere dikkat etmenizde fayda var. Gün içinde işlerinizdeki aksamalar keyfinizi kaçırabilir. Öğleden sonra çocuklarınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. İlişkide olduğunuz kişiye zaman ayırabilirsiniz.

7 Kasım 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte yapacağınız uzak yol ve seyahatlerden keyif alacağınız bir dönem başlıyor. Yeni yerler görüp tanımaktan, keşif ve macera duygusundan zevk duyabilirsiniz.

7 Kasım 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte yapacağınız uzak yol ve seyahatlerden keyif alacağınız bir dönem başlıyor. Yeni yerler görüp tanımaktan, keşif ve macera duygusundan zevk duyabilirsiniz.

7 Kasım 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzak çevre, seyahat, medya, ticaret, yabancı ortaklı işler, hukuk ve eğitim alanlarınızda ilişkilerinizi artırabilirsiniz. Aşırı fevri davranışlarınızı kontrol etmelisiniz.

7 Kasım 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay İkizler burcunda seyahat ederken evdeki diyaloglar çok artar. Herkes kendi fikirlerini duyurmak için aynı anda yüksek sesle konuşabilirsiniz. Belki de evden kendinizi dışarı atıp kafanızı dinleyebileceğiniz farklı bir mekan bulmalısınız.

7 Kasım 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu yüzdenhayatınızda da zorluklarla karşılaşıyorsunuz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmeleri de beraberinde getirecek. Seviyor ve seviliyorsanız aranızdaki tüm sorunlar hallolabilir.

7 Kasım 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 24' 06" R
Ay
Yay
27° 28' 38"
Merkür
Koç
16° 16' 25"
Venüs
Koç
28° 25' 59"
Mars
Balık
28° 07' 06"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 19"
Satürn
Balık
16° 23' 22"
Uranüs
Boğa
22° 13' 43"
Neptün
Balık
28° 50' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 27"
Lilith
Başak
23° 06' 24"
True Node
Koç
15° 26' 21"
Son Güncelleme : 28/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>