Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi herhangi biri gibi gözleyebilirsiniz. Bu size, gizli tutmaya çalıştığı birtakım sorunlarını gösterebilir. Bu olası gizliliğin arkasında, sizi üzme kaygısından başka bir şey görünmüyor.

Çok beğenildiğiniz biri tarafından gizli bir şekilde destekleniyorsunuz. Kariyer aşamalarınız, sizin için maddi kazanımların çok ötesinde bir anlam taşıyor.

Yakınlarınızın size harcamaları azaltma anlamında verdikleri destek hiç de azımsanacak gibi değil. Yakında bir para haberiniz olabilir. İlginç tasarruf yöntemleriniz var.

Bazı söylentiler, bazıilişkilerinizde sizi kolayca mahkum etmiş gibi görünüyor. Önemsemeyişiniz, bunları kabullendiğiniz gibi algılanabilir

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş yaşamınız sizin için hayatın esası gibi. İşi doğrudan etkilemeyecek ilişki sorunları umurunuz bile olmuyor. Aşk yaşamınız bugünlerde sizden ilgi bekleyebilir. İş yoğunluğunuzun gerekçe olarak kabul görmediğini bilmelisiniz. Son zamanlardaki bazı gelişmelerin etkisinde görünüyorsunuz. Çevrenizdeki iki insanla gönül ortaklığınız son bulabilir.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Ay İkizler burcu geçişi altında güne adım atmaktayız. Aile içinde birileri aklına estiği gibi davranabilir. Bu siz de olabilirsiniz. Ancak ben derim ki, bir konuda karar vermeniz gerekiyorsa, lütfen tüm olasılıkları gözden geçiriniz. Saat 03:53 Ay-Mars olumlu görünümü ev içindeki yazışma, telefonlaşma ve hareketliliğin işaretçisidir. Birkaç konu üzerinde düşünürsünüz. Canınızı sıkan laflar, hareketler oldu mu, anında cevabı verirsiniz. İnsanların hiç de samimi olmadıklarını düşünürsünüz. Saat 07:58 Ay-Neptün görünümü, geçmişte yaşanılanları hassasiyetle bazen de gerginlikle ele almanıza neden olur. Bu yüzden de doğru bir karar vermek pek kolay olmuyor. Yeni haftanın şans, mutluluk, sağlık getirmesi dileğimle,

6 Kasım 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın ilk gününde ev ve aile yaşamınızla ilgili konular gündemde olurken ailenizle daha sık görüşebilir, birlikte zaman geçirebilir, evinizin  ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. Beslenme, yemek işleriyle ilgilenebilirsiniz.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilincinizi istila eden bir korku ya da suçluluk duygusu veya güçlü bir minnet duygusu size duygusal bir ağırlık yaratabilir.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aile hayatınızda yeniden gündeme gelen konularla ilgilenebilirsiniz. Güvenlik konusu sizi uğraştırabilir. Emlak işlerinizde hareketlenmeler olabilir. Başkalarıyla paylaşımlarınız artabilir. Yaşadığınız olaylara iç sesinizle yaklaşmalısınız. Duygusal konular gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizi toparlamak için daha özenli olmalısınız.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün haberleşmelerle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Yanlış anlamalardan kaynaklanacak sıkıntılı durumlara karşı tedbirli olun. Sakin biçimde ve dikkatle anlatılanları dinlemeli, yanlış anlamalara izin vermemelisiniz.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde ortaklar, eşiniz, partneriniz ve dostlarınızla ilgili kaygılara açık bir zaman dilimi geçirdiğiniz için ilişkilerle ilgili motivasyonunuz ve güveniniz azalabilir. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek olan zaman diliminde, ilişkilerdeki problemler giderilirken, etkili ve olumlu diyaloglar geliştirip hemhayatınız hem de özel yaşamınızda kalıcı ve somut anlamda olumlu kararlar alabilir, kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz.

6 Kasım 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlginizin büyük bölümünü aile ortamlarındaki aktivitelere yöneltebilirsiniz. Toplum içindeki önemli görevler ve önceden yapılmış planlar sizi zorlayabilir.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcuna geçen Merkür sizin kariyerinizi uluslararası arenada güçlendirecek.Bu nedenle vize, pasaport, yurt dışına seyahat, yabancı kültürler ve inançlar hakkında daha çok bilgi edinmek isteyebilirsiniz. Kalbinizi bir yabancıya kaptırabilirsiniz. Hukuki süreçlerle ilgili gelişmeler yaşamanız mümkündür.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız.

6 Kasım 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 33' 08" R
Ay
İkizler
24° 42' 30" R
Merkür
Koç
24° 23' 01"
Venüs
Boğa
13° 52' 20"
Mars
Koç
07° 45' 28"
Jüpiter
Boğa
26° 24' 36"
Satürn
Balık
17° 26' 05"
Uranüs
Boğa
22° 57' 01"
Neptün
Balık
29° 12' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 21"
Chiron
Koç
21° 13' 57"
Lilith
Başak
24° 29' 49"
True Node
Koç
15° 08' 22"
Son Güncelleme : 10/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>